Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
BE4GLE
aktív tag
válasz
haypro #26152 üzenetére
Én nem számítanék már rá. Amúgy az az érdekes, hogy ha megpróbálok rákeresni a két év frissítési garanciára, akkor nem találok egyértelmű, hiteles választ rá, hogy mettől meddig tart. Az xda-n azt írják, hogy a kiadás dátumától számított két év. De ez nonszensz! Ha veszel egy terméket, és arra ígérnek két év támogatást, akkor az attól függetlenül jár neked, hogy mikor vetted. Az Android One oldalán csak ennyit írnak: "Android One phones will receive at least two years of OS upgrades." Nekem az volna a logikus, hogy ha valaki egy évvel később veszi meg a telefont, annak is jár a két év.
-
hgabor19
aktív tag
válasz
haypro #11916 üzenetére
5:
-Viber message és hívás nem késik
-Nine email app: szinte azonnali push értesítés az emailről
(Note 3 Pro nálam is vacakolt már a vége felé. De betudtam az esetleges TWRP és root meg custom kernel hibájának. Mióta A1 és stock android van mindenféle mókolás nélkül, nincs szívás, boldogság van) -
Magnat
veterán
Szia,
Pontokban már válaszoltak...
Ami hiányzik: színes led, nagy akksi
Ami nem hiányzik: miui együttható, főverziós frissítések ígérgetése (A1-re tuti lesz), launcher és más appok állandó újratöltése, miui hülyeségei (pl h hány helyen kellett beállítani, h tuti megjöjjenek az értesítések, aztán néha mégsem jöttek)Fotós képességei sokkal jobbak, a proxy szenzor viszont nálam is szarakodott, újrakalibrálás sem igazán segít (valamit igen, de nem lesz tökéletes), most próbáltam még egy dolgot, ez talán.. Hang nagyon jó és hangos, frissítés havonta... Én azt az őrületes akkuidőt amit emlegetnek nem tapasztalom, egyszer volt 8 és fél óra sot, de azt egy nap alatt hoztam össze rengeteg Viberrel. A hosszabb készenléti idő nálam felzabálja az akkut, most 40 órája megy 4 óra sot-tal és fél óra beszéddel - 24%-on áll.
-
trebrona
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Azonnali fotós kérdések órája
- OTP Bank topic
- Mobil flották
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Energiaital topic
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / GTX 1660Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest