- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ebből a készülékből amikor utoljára gyártottak, az szerintem bőven több, mint 2 éve volt. Ha valóban bontatlan, saját dobozában, akkor annak az akksinak már lőttek, ennyi idő alatt mély merülésben van. Az hogy ennyiért használtan mennyivel jobb készülékeket lehet venni, nem tudom megítélni.
-
-
kokokka
addikt
Lányomnak adtam az enyémet, majd egy éve. Azóta betörte a kijelzőjét, de működött egészen eddig. Most behalt de teljesen, ezért vettem egy másikat a Jófogáson. 20k volt postával, annyit röhögve megér. Én nagyon szerettem míg az enyém volt, akár magamnak is vennék ilyet újra ha behalna a mostani.
-
Attól függ mit vársz el tőle. Szerintem nagyon jó kis teló volt ez, de a hangsúly a múltidőn van sajnos. Egyrészt nem igazán lesznek már rá frissítések (ha gyári vonalon maradnál). Másrészt manapság hasonló kategóriában már UFS tárolóval és nagyobb akksival, viszont ami (nekem) negatívum nagyobb készülékek is jönnek. És ha már az akksiról van szó, azzal ugye tisztában vagy, nincs olyan, hogy egy 4 éves típust most legyártottak. Egy új típust talán fél éven keresztül gyártanak, néhány 10(0) millió darabot legyártanak belőle és annyi. Szóval a konkrét készüléknek legalább 3 éves az akksija és jó eséllyel soha nem töltötték. Valószínűleg elég rossz kondícióban lehet, de még az is elképzelhető, hogy nem is lehet bekapcsolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Gumi és felni topik
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Robogó, kismotor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest