- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
rasky
senior tag
válasz
tylerszeged #7616 üzenetére
A lencserendszer mozog a rugalmas felfüggesztés miatt. Ez tehát nem hiba, hanem a kameramodul felépítéséből adódik.
-
rasky
senior tag
válasz
tylerszeged #7614 üzenetére
Rázd meg és hallani fogod a kamera körül.
-
rasky
senior tag
válasz
gulyasrobert #6846 üzenetére
dupla...
-
rasky
senior tag
válasz
gulyasrobert #6846 üzenetére
Csinálja.
-
rasky
senior tag
Ma nekem is volt egy bug...hívás közben egyszer csak elnémult...másik oldalon nem, ott hallottak...remélem egyszeri hiba volt, pont fontos hívás volt.
Néztem, nem kapcsolt fel a kijelző, szóval nem némíthattam a hívást.
-
rasky
senior tag
Csak, hogy legyen egy negatív nálam is, nekem a hívásfelvétel módja nem jön be...többször kell próbálkoznom még "feltolom" a kis gombot és felveszi, jobb lenne a jobbra húzás.
Minden másban nekem bejön a telefon.
-
rasky
senior tag
válasz
DroiDMester #5862 üzenetére
Örülünk, hogy ennyi időd van, újra belakni egy telefont...ez már 201(7)8, régen tényleg voltak anomáliák frissítéskor, rengeteg telefon megfordult már a kezemben az elmúlt évek során, de ez most hibamentesnek tűnik, ha nem akkor lesz HR, nyugi
-
rasky
senior tag
válasz
Viktor0610 #5846 üzenetére
A sok "értetlenkedő"...NA de boldog frissítésben gazdag Új Évet Mindenkinek!
-
rasky
senior tag
Jó lett az Oreo, de ez a "gyorstöltés" minek bele, így is 2 óra alatt feltöltötte, felesleges jobban nyírni az akkut.
Töltés közben is azt írja, hogy gyors töltés...20%-ot felnyomott pillanatok alatt...kár, hogy nem lehet ezt kikapcsolni.
-
rasky
senior tag
válasz
Draun01 #3649 üzenetére
Nekem is van onnan teló, ami rendben megjött, de ez a folyamatos hazudozás...a HA-s srác is összevissza beszélt, mondta, hogy pénteken feladtak 28 feketét...stbstb, mikor kértem a segítségét a pénz visszaszerzésben, írta, hogy neki nincs ideje...hát kösz.
Spemall részről meg szinte könyörögni kellett a saját pénzedért, hogy visszakapd 5 napja folyamatosan ígérték a refundot, hogy majd ma...szóval én leírtam őket.
-
rasky
senior tag
Na nekem nagy nehezen, de visszaadta a pénzt a spemall...kb 6 szor írtam le, hogy kérem vissza a pénzt, nehezen értették meg, ha megjött volna a héten, ha nem...spemall innentől nálam felejtős.
-
rasky
senior tag
Spemallnál már jövőhétnél járunk, valamikor... feladást kérdezve... a pénz visszakérést fel sem fogják, nyitok szerintem egy paypal caset, innentől nem ajánlott bolt lett számomra!
-
rasky
senior tag
válasz
csipesz2020 #3427 üzenetére
Paypalre kell visszautalni, egyébként én is kezdeményeztem a lemondást, majd írok a fejleményekről.
-
rasky
senior tag
válasz
Viktor0610 #3422 üzenetére
Gearbest, eu expressel + kupon.
-
rasky
senior tag
Spemallról van infó? 22 van ma...mára ígérték.
-
rasky
senior tag
válasz
csipesz2020 #2770 üzenetére
Akkor már mindegy lett volna közvetlenül kintről rendelni és még tok+üveg is járt volna mellé, ráadásul úgy 237 $ kuponnal, így meg 240 lett.
-
rasky
senior tag
válasz
csipesz2020 #2740 üzenetére
Én írtam nekik, kérem vissza a pénzt, ha ez igaz, nekem fontos lett volna a mostani szállítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xbox Ultimate előfizetések
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Philips NA351/00 Dupla kosaras Airfryer eladó
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest