- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz
adriankoooo #21887 üzenetére
Ez a kis X el három esetben találkoztam. 1, amikor olyan gyenge a térerő hogy hálózat még éppenhogy van de nethez már édeskevés, a második eset amikor az előfizetéshez tartozó adatkeret elfogyot, azaz nuku net, harmadik pedig az EDGE és UMTS ( Nem HSDPA) háló. Egyiken sincs már használható internet elérés (legalábbis felénk Telekom és telenor hálózaton)
-
darvinya
titán
válasz
adriankoooo #21887 üzenetére
Nem.
A kis x hálózati beállítási hibát jelenti.Amúgy képernyőmentés készítés bekapcsoló gomb+hangerő le egyszerre nyomva 3mp-ig.
-
andHermann
tag
válasz
adriankoooo #20215 üzenetére
Vannak akik panaszkodnak, nekem a legújabb update viszont gyakorlatilag hibátlan. Gyári rendszer kezdetektől, csak gcam van fent extrába noRoottal felrakva. Napi 4-5 órát nyúzom (GPS, olvasás, játék, messenger, netezés, fotó a főbb területek), kb annyit is bír egy feltöltéssel nálam.
Ja meg néha telefonálok vele
Most jut eszembe 1 hiba: a led folyamatosan világít, ha értesítés jön, mivel általában ezeket hamar elolvasom, így annyira nem zavar, sőt tulajdonképpen mindegy nekem.
-
sch_a
addikt
válasz
adriankoooo #20215 üzenetére
Semmiképp. Van rá főzött froyo, azt érdemes feltenni.
-
petipetya
nagyúr
válasz
adriankoooo #4524 üzenetére
Üsse kavics, legyen.
-
Roleq
csendes tag
válasz
adriankoooo #4524 üzenetére
Köszönöm!
Nem volt könnyű döntés, megjelenése óta nézegetem a telefont és minden hozzászólást elolvastam a fórumokban róla. Tudom, hogy nagyszerű készülék és az árazásához képest sokkal többet tud, de most nem "Ő" nyert. -
judas13
addikt
válasz
adriankoooo #4381 üzenetére
Szerintem is mivel persze original a doboz behalnék ha ezzel a filléres (nem)tartozékkal szórakoznának vhogy..
trebrona
Lehetséges, de tényleg egy ilyen összegű kiegészítőt miért nem csomagolnak akkor már az elején bele? Vagy mindenki kapjon vagy senki akkor úgymond. Ezt a magatartást sosem fogom megérteni egy gyártónál sem.
Trakk77
Mindenki belesétált ebbe a "csapdába"aki edzett üveget dobott - volna - fel rá amint visszaolvasol majd sajna.
-
Nimda
addikt
válasz
adriankoooo #4381 üzenetére
Fóliázva vannak a dobozok, kizárt, hogy azt visszazárják nyomtalanul.
-
wocsok
tag
válasz
adriankoooo #4361 üzenetére
Az enyémben is volt, de nem próbáltam ki, ment rá a full cover temperált...
-
Ájvé
veterán
válasz
adriankoooo #4370 üzenetére
Igen, posta megmaradt a 90-es években. Illetve nem, mert mikor 10-en állnak sorba csekket fizetni még felkínál pár szolgáltatást (biztosítás még tudom is mit), mindenki menne már a dolgára de még "terméket" kell nekik értékesíteni. Ahelyet hogy fejlesztenék a szolgáltatásokat ilyen plusz szolgáltatásokat eröltetnek a semmiért.
-
Nimda
addikt
válasz
adriankoooo #4361 üzenetére
Menj már, lehet az enyémben is van, csak nem kutakodtam eléggé
-
törölt tag
válasz
adriankoooo #4178 üzenetére
Nincs rá normális üveg. Fólia van csak.
-
válasz
adriankoooo #4113 üzenetére
Szerintem nem.Juteszembe! Te nem a Mi 5X-re gondolsz? Mert azzal azonos a tok.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest