- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tommee #21879 üzenetére
igen és a poén az, hogy mióta megvan a telefon azóta így használom, hogy mindent onedriveba szinkronizálok. Eddig ez sosem fordult elő. Most meg hirtelen egyszercsak de. Nem értem miért kell ilyen feature-öket alapból bekapcsolni.
Pláne manapság mikor annyi hely van a készülékeken mint a szemét. -
silver10
aktív tag
válasz
Tommee #11898 üzenetére
Nekem szintúgy frissített Gcam után. Én nem kézi ADB móddal, hanem automatán frissítettem. A Gcam appot az akkori legújjabbra cseréltem telepítő mappában. Telóról vagyok, verziót csak a PC-n látnám. Működik a portré és a panoráma módok. Bár a portré helyett “életlenítés" van írva és arc piktogramm helyett egy tulipán látható. Ezután mirror linkről frissítettem a Google appot, majd felajánlotta a februári bizt. updatet, ami gond nélkül felment. FR nem volt. Minden korábbi programom jól működik, gcam is. Ha jól figyeltem, ez az automata engedélyező-telepítő visszazárta a BL-t is.
-
mekker
őstag
A kód továbbra sem működik, de az fm rádiós szerviz menü bejön.
otm1911 Tianma, fekete telefon, novemberi
Egyelőre se világos, se sötét háttérrel nincs nyoma beégésének.Egyébként felraktama GCam-ot, és elégedett vagyok a képekkel. Még egy összehasonlítót csinálok, de nem hiszem, hogy rendbe rakta az update (nem volt clean install).
Félsötét szobában is lőtt egész jó képeket. Ami érdekes benne az az, hogy valamiért a hdr-rel jobb képeket csinál.
Plusz a bekapcsolt apitól a gyári szoftver is lassabban tölt be, ami szintén érdekes. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3035, 100% Akkumulátor
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2192, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest