Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #3595 üzenetére
Ahhoz se kell, widgetek közt van képernyő zár, én mondjuk Greenify-t használok, de nem csak ezért.
(#3598) Viktor0610:
Micsoda példa, egyszerűen elromlik az ujjlenyomat olvasó túl egyszerű példa lenne[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Tulujus
csendes tag
válasz Viktor0610 #3595 üzenetére
Nem is a lezáráson van a hangsúly, hanem az oldáson. Lehet velem van a baj, de nem értem az okát, hogy miért kell az ujjlenyomat beolvasásán felül még vagy mintát, vagy kódot megadni az oldáshoz, miért nem elég az ujjlenyomat maga...
''Az erőszak a gyengék végső menedéke.'' Salvor Hardin (Isaac Asimov)
-
MODERÁTOR
-
Tulujus
csendes tag
válasz Viktor0610 #3593 üzenetére
Köszönöm! Így már működik!
Még elég nagy bennem a tudatlanság, ez az első Droid-os telefon a kezemben...Az ujjlenyomattal való nyitáshoz még nem próbáltam semmilyen egyéb alkalmazást, de alap esetben kér alternatív módot. Van esetleg olyan app, amit már használtatok, vagy használt bárki, és működés szempontjából megbízható?
-
MODERÁTOR
válasz Tulujus #3589 üzenetére
1. Ha jól értelek, erre nincs lehetőség, mert mindenképp' kell egy alternatív feloldási mód az ujjlenyomat mellé.
Amennyiben az a baj, hogy appal/widgettel zársz le és utána kódot kér, akkor az appban/widgetben olyan beállítást keress, hogy várjon a kijelző kikapcsolása előtt, mert egyéb esetben kódot kér feloldáskor.Az akku témához
Hol kapcsolható be az akkumulátor százalékos kijelzése?
Értesítési sáv lehúz, fogaskerék ikon hosszan megnyom (gratuláló üzenet), majd a beállításokon belül, utolsó előtti menüpontra (Kezelőfelület-hangoló) rányom, ezen belül Állapotsor, itt az Akkumulátor alatt tudod beállítani.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Tulujus
csendes tag
válasz Luck Dragon #3590 üzenetére
No igen, de a problem ott kezdődik, hogy nem találok "kezelőfelület-hangoló" opciót a beállításokon belül...
-
the radish
senior tag
válasz DroiDMester #2135 üzenetére
Igazad volt!!!
Visszaállítást követően minden volt, csak működő telefon nem.
Mire rájöttem, 2x húztam újra a rendszert.
Remélem senki nem próbálta ki.Viszont telepítőbe (zip) rakva már tökéletesen működött.
Holtig tanul az ember.
-
-
Tulujus
csendes tag
Sziasztok!
Segítsetek legyetek szívesek a következők megoldásában:
1. hogyan, és hol tudom beállítani, hogy a készüléken aktív legyen az ujjlenyomat olvasó, de ne kelljen külön mintát, vagy kódot megadni a bill.zár oldásához? Vagy ez csak külön app-al működik?
2. Van-e opció arra, hogy az akkumulátor töltöttségénél a felső állapotsávban is jelezze %-osan a töltöttséget?
THX!
-
kontrobi
aktív tag
Nekem is ilyen tok van csak kék. Baromi szép színű. Újlenyomatot gyűjti de ki nem sz..ja le. Az üveghátlap is gyűjti. Jól tapad és tényleg vékony.
A prémiumos gombnyomás alatt mit értesz? Én alig tudom a hangerőt szabályozni. Ha ez a prémium érzet, akkor köszönöm jó lesz a középkategória is. -
MODERÁTOR
-
DarkChild
senior tag
-
evooo
aktív tag
Segítenétek pls?
Rootolt nyitott bootloader rendszeren vagyok.
Feltenném a 11.08 frissítést.Hogyan kell mindkét partíción visszazárni a bootloadert?
Flashalném a gyári romot, de MiFlashel nem megy.
1 másodperc alatt végigmegy a flash, de nem történik semmi.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
F.B.I.
veterán
Mikor felraktam anno a Note4-re, rajta volt egy fél évet majdnem, most vettük le a szervizkor, egy karcolás, annyi nem volt rajta, kollégám, aki megvette, vissza is rakta. Erről sem fogom levenni, továbbá, mivel nem teljesen sima a belseje, ezért nem érintkezik a sima felülettel a por sem közvetlenül. Ki van ez találva.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
válasz huberpe #3565 üzenetére
MSVII Sandstone tok, nem dobozban jött, csak 30 méter pufizacsiban, hibátlanul vékony, nagyon nehezen megy fel, ezért szinte le sem jön, szinte olyan vékony, mintha nem is lenne rajta, komolyan betapad a tenyérbe, semmit nem mozog a telefonon, ezért nem fogja lekoptatni a fémet, főleg, mivel műanyag. Gombok nyomáspontja nagyon prémiumérzés, hibátlan.
[ Szerkesztve ]
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
workin
senior tag
Facebook post, Spemall csoport :
"Elnézést kérünk mindenkitől a késések miatt. Sajnos Kína irányából jelentős lassulás alakult ki, illetve a nyomkövetés is pontatlan, ezért jelenleg mi sem tudjuk, hogy melyik nap szállítják a telefonokat. Lehet már holnap, lehet csak szerdán. Ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni.
Mindeközben a Vaterafutar.hu sem vesz fel december 23-ig csomagokat, de ezt szerencsére sikerült a raktárnak megoldani, így a jövőben is a DPD fogja belföldön kézbesíteni a rendeléseket a megszokott szállítási idővel.Levontuk a konzekvenciát, holnap teszünk pár javaslatot a kínaiak felé, hogy a jövőben jobbak legyünk. 🙂 Reméljük ők is elfogadják ezeket majd.
Köszönjük a türelmeteket!"
-
MODERÁTOR
-
Pete55555
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen telefon vételén. Redmi 3 Pro-ról váltanék, csak aggaszt kicsit a nagyobb méret...
Hol érdemes beszerezni? Fekete kellene. EUstock ha jól látom kifogyott. Spemall, gearbest ajánlható? A mostanit is Spemall-ról rendeltem, csak kicsit "szemetes" volt a ROM, így cserélni kellett. Nem tudom az A1-et mivel küldik, illetve mikorra tudnák szállítani, így karácsony előtt?
...Szeretem leracsniztatni...
-
apeelme
addikt
Én ezt rendeltem és brutálisan gyorsan érkezett meg. A kivágások a helyén, anyaga gumis.
-
Wendelke
senior tag
válasz csipesz2020 #3558 üzenetére
Na ezzel nem vagyunk beljebb. Én egyébként csak azért nem vagyok ideges, mert kb. erre számítottam. Gondolkodtam én is a Gearbest Euexpress-es vásárláson, de a SpeMall magyarországi garanciája miatt, inkább ott vettem meg, csak a telefon nem akar megérkezni. De a türelem A1-et terem
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
Scale
őstag
Kíváncsi leszek, hogy a spemall ügyben mi fog történni, lesz-e a napokban telefon vagy sem..
-
F.B.I.
veterán
ÜVEG, ilyet rendeltem, hibátlanul passzol, nem szivárványos!
Természetesen a pontos illesztésre figyelni kell.
MSVII tok most érkezik majd, már 3 hete rendeltem, beszámolok róla de nem rücskös felületű a belső oldal, a Note 4 tok sem volt olyan, nem koptatja a sarkokat.
[ Szerkesztve ]
-
huberpe
aktív tag
aki használ ilyen MSVII homokfúvott hatású tokot az meg tudná mondani, hogy a belseje is ilyen? kicsit tartok tőle, hogy összekaristolja az egyébként is elég érzékeny hátlapot.
azért gyanakszom rá kicsit, mert ebben a videóban [link] dobozban érkezett én meg csak egy hungarocellbe belerakva kaptam. -
petipetya
nagyúr
válasz csipesz2020 #3558 üzenetére
Ez pont olyan, mintha ők is a gearbest-ről várnák EU expresszel, ahogyan jelenleg én is teszem.
"nincs rá lezsóidő"
-
kayman
senior tag
Nem megyek a telefonért, nincs készleten.
MInek árul olyat valaki, ami nincs...
HyperTransport az úr!
-
nagyúr
Nem elírás már rég óta árulnak 32.gigás verziót!
-
kurtuzov
senior tag
úgy néz ki lesz az A1 ból lesz 32GB verzió is... [link]
-
Bali222
tag
Pont pár napja érkezett meg az enyém.
Nem hatalmas a tok, de, ha ráteszed a telefonra, akkor érezhetően vaskosabb lesz tőle. Viszont a fogása nekem stabilabb mint nélküle.
A felülete kicsit kopogós, kemény. Érezhetően műanyag, nem bőr. Ennek ellenére szerintem nem rossz.[ Szerkesztve ]
-
Wendelke
senior tag
válasz csipesz2020 #3550 üzenetére
Ha megjött a válasz, akkor tedd közzé. Mert engem is érint.
"Aki hülye, haljon meg" Moldova Gy.
-
explo1
csendes tag
Van bármi hiretek Spemall-tol?
-
MODERÁTOR
-
petipetya
nagyúr
válasz oOKitsuneOo #3545 üzenetére
Bocs, azt hittem a OnePlus topicban vagyok.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
kayman
senior tag
Meg rendeltem a bőrt, hamarosan kiderül milyen.
EU-n belül van, remélem egy hét múlva teszt.A fém biztos alu oxált, de majd utánanézek.
Van egy linked, hogy hol az antenna?Egyébként ma megyek még csak a telefonért, szóval egyenlőre a tok még csak hab a tortán.
HyperTransport az úr!
-
oOKitsuneOo
tag
-
bepken
veterán
hát nem tudom... fémet én a közelébe nem engednék a telefonomnak, az is biztos.... ráadásul pont a két antenna kivezetés környékén van. kicsi esélyét látom, hogy pont az antenna csíkot hagyja szabadon, ha valóban fém.... a csodás színekből kiindulva én inkább krómozott műanyagra tippelnék, ami pár hónap után szépen lekopik, így nyilván előző probléma tárgytalan.
a bőr tokot én is nézegettem, de ott meg attól félnék, hogy elkezd kopni a műbőr, ami lássuk be hamar elkezdi. egyébként kettő közül én még így is egyértelműen ezt választanám
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
kayman
senior tag
Gondolkodom rajta, de nem tudom mit válasszak.
[ Szerkesztve ]
HyperTransport az úr!
-
MODERÁTOR
-
kayman
senior tag
HyperTransport az úr!
-
Spityek
csendes tag
válasz tamass.szabo #3535 üzenetére
Szerintem nem jó. Nekem legalább is nem jött be. Nem ér ki a széléig és még így is a 2,5D kijelző miatt nekem a két hosszabbik oldalán cca. 0,5mm levegős maradt. Le is szedtem, kezdem belátni, hogy erre vagy fólia vagy full cover.
-
tamass.szabo
tag
Valakinek van tapasztalata ezzel a fajta kijelzővédővel?
-
Digiflex
tag
válasz Zozo0525 #3515 üzenetére
Nillkin Smart Flip van rajta, ami a novemberi frissítéssel használható, de csak a bekapcsológomb funkcióját veszi át rendszer szinten, appot nem tudtam beélesíteni, ami ugye az ablakba bepakolna esetleg pár dolgot, pl telefon felvesz-letesz, méretezett óra, stb.
Lehet, hogy ehhez root jog kell az appnak? nem értek hozzá, de más se válaszolt a már többször, több témában feltett kérdésemre...
-
buca84
őstag
válasz batai15 #3530 üzenetére
A hármast dícsérik nagyon és az már kompatibilis is minden autóval. Kihangosításra nem lehet használni (nincs benne mikrofon).
PH -s topikja. -
batai15
félisten
válasz Luck Dragon #3529 üzenetére
Venni akarok majd az audiba egy fejegységet, ami jól is szól és bt képes .
A kocsiban a jelenlegi nagyon jól szól, csak aux nincs rajta .
Mióta a peugeotban van bt kihangosító, és korlátlan netem van telefonon a jack és a kihangosítás alap követelmény.Viszont mivel eladó a kis pug, nem akarom kivenni belőle .
Viszont 30k-ből vehetnék mást is, ha ez a roidmi beválna , de régebben az fm transmitterekkel nem volt jó tapasztalatom, elég gyengén szóltak .
Viszont xiaomi cuccban még nem csalódtam, és ugye ezzekkel ha jó lenne a hangminőség kiegészíteném a fejegységet, a maradékot meg másra költhetem/ elteszem . -
-
batai15
félisten
xiaomi roidmi használ valaki?
-
mikulas30
tag
válasz Luck Dragon #3526 üzenetére
Szia!semmi baj nincsen,csak jeleztem hogy nekem már felajánlotta a novemberi frissítést is,mert olvastam hogy valakiknek még nem....
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
-
mikulas30
tag
Egy hete van ez a fajta telóm(mi a1)
Két napja frissítettem az októberi javítópakkot,rá egy órára jött is a novemberi frissítés is amire szintén frissítettem...[ Szerkesztve ]
Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy mikor a fényképét e-mailbe elküldte, felismerte az antivírus.
-
mekker
őstag
Még 1-2 hét, mire megérkezik, de majd rakok fel pár fotót.
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
judas13
addikt
Pont írni akartam, hogy itt a kedves kartársak folyamatosan hadban állnak a fólia/üveg/méretarányos/2,5D-s/levegősödés/szivárványosodás/alákoszolódás stb...kérdéseivel.
Nálam is a megoldás hosszú évek óta, hogy nem teszek GG üvegre semmit. És láss csodát (micro)karcmentesek a telefonjaim. Tudom ha leesik akkor kijelzőnél is gondok lehetnek de majd ha ez megtörténik uána elgondolkodom a fentieken.Egy farmer tokra azért most elcsábultam. Mert csak sosem volt még ilyenem. Meg azért is mert tényleg csúszik a fém hátlap és biztos, hogy ott hamarabb karcolódna is.
................
Sordoran
Utólag olvastam és ugyanezek az alapok itt is.
Sifre
Sajna csúszósnak érzem különben tok sem kéne rá és igazad van ha már fém hátlap akkor érezzük annak az anyagnak a hűvösségét egyebek ne dobáld messzire!
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
TeeBeee
tag
Én sem szeretem a tokokat, de itt muszáj volt beszerezni egyet. Ezt a tokot bátran merem ajánlani mindenkinek. Nem szilikon, annál merevebb, a telót bele kell pattintani, az anyaga viszont enyhén gumírozott így igazán masszív fogást eredményez. A kidolgozása hibátlan és nem is olyan drága.
[MSVII Shockproof Ultra Thin Matte Hard Back Case Cover]
Pár kép, hogy is néz ki az enyémen:
[katt ide] -
-
petipetya
nagyúr
válasz Zozo0525 #3508 üzenetére
Gondolom az adatok átmentése miatt kérded. Az MI A1-en nincs MIUI fiók.
A Play Áruházban van egy Mi Mover nevezetű app a Xiaomi által, de egyrészt tapasztalat nélkül nem tudom mit (nem) visz át, másrészt egy új telónál szerintem jobb tiszta lappal kezdeni (kivéve persze a névjegyek, de az megoldható a Google által).
"nincs rá lezsóidő"
-
Zozo0525
őstag
valaki használ hozzá okostokot?
-
hzx0
aktív tag
Pénteken sikerült vennem egy ilyen készüléket. Gearbest bf akcioba $179 ért. Mágneses book tokal müködik? Van ajánlott ilyen tok hozzá?
-
Sifre
senior tag
Két hete használom a telefont, és fura módon már nem érzem annyira csúszósnak mint az elején.
Olyan jó erzés a fém hátlappal kézben tartani hogy egyelőre nem tervezek tokot venni rá. De majd beszámolok róla ha sikerült eldobni.
-
kayman
senior tag
HyperTransport az úr!
-
Zozo0525
őstag
Sziasztok.
ha minden ok holnap veszek egy ilyen telefont :-) jelenleg egy xiaomi mi4c használok, ezen a telefonon is van mi fiók? vagy mivel ez nem miui-t használ ezért nincs rajta? -
ebegab92
senior tag
-
bepken
veterán
na én is rendeltem most egy ilyet, kíváncsi vagyok, milyen vékony igazából nálam sem arra volna a tok, hogy leejtéstől védje a telefont, mert még sosem ejtettem le egyetlen telefonomat sem. csupán a karcoktól kell védjen, illetve csúszásnak kell ellenálljon. a jelenlegi tokkal picit tényleg bumszli lett a telefon, ráadásul ez a "szálcsiszolt" rész nem sokkal csúszásmentesebb a - tapintásra egyébként sokkal jobb - hátlapnál. de egyébként imádom, szerintem nagyon jól néz ki
mellé pedig rendeltem ilyet is, mert elegem lett az üvegfólia miatti hibás képernyő érzékenységből, meg a szivárványosságból... persze meglátjuk majd, hogy milyen minőségű ez a sima fólia, remélhetőleg tényleg úgy vannak a kivágások, ahogy a képen látható. de egyelőre én senkinek sem ajánlanám az üveg fóliákat.
ja és rögtön kettőt rendeltem mindegyikből
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
mekker
őstag
Használtam közel egy évig fólia nélkül telót, de elég, ha egyszer bekerül a kulcs a zsebedbe, és megvan a baj. Itt meg még a hátlap is fém, aamit még ha nem is féltek, de annyira nem jó a fogása (bár már kezdem szokni).
Én fórumos ajánlásra ezt a tokot rendeltem, ez talán még egy olyan anti-tokos embernek is elviselhető, mint én.Az fólia meg majd eldől, új nekem ez a kerekített üveges világ..
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
-
I3ence
tag
Tokot hasznalok csak (egyelore Nillkin Frosted, de uton van 2 masik is ). Igy is az alatt a 2 nap alatt, amig anelkul hasznaltam, szerzett par apro karcot a hatlap (ha zsirosodik tenyertol a bevonat, akkor latszik), meg eleg csuszos is.
2.5D uveggel tudtam, mire vallalkozok, eddigi elso telefonom, amire nem tettem foliat (a butatelefonokat is beleertve). Erintesre szerintem jobb amugy is a sima GG, mint barmilyen Tempered Glass, es tok jo, hogy nincsenek kivagasok.
-
Sordoran
addikt
Nekem egy szilikon tok van rajta és kész. Mondjuk bántja a szemem ha forgatom, hogy nem tökéletesek a kivágások, de ez egy gyors rendelés volt ebay-ről, hogy mégis legyen valami ami védi. Majd későbbiekben akarok egy másikat. Egy átlátszó jó lenne, de félek, hogy idővel kisárgulna. Védő fóliát, vagy üveget viszont nem tervezek, előző telóim is megvoltak nélküle, 0 karc.
Amúgy tokot tudom ajánlani, nem is feltétlen a védelem miatt, hanem a "gyári felület" elég csúszós, ebben jobb a fogása. Csak utána kell nézni, mert azt hiszem volt olyan tok említve itt, ami szintén csúszós volt.Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OpenWRT topic
- Mobil flották
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Bitcoin topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Filmvilág
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- iPhone topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest