Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
judas13
addikt
Pont írni akartam, hogy itt a kedves kartársak folyamatosan hadban állnak a fólia/üveg/méretarányos/2,5D-s/levegősödés/szivárványosodás/alákoszolódás stb...kérdéseivel.
Nálam is a megoldás hosszú évek óta, hogy nem teszek GG üvegre semmit. És láss csodát (micro)karcmentesek a telefonjaim. Tudom ha leesik akkor kijelzőnél is gondok lehetnek de majd ha ez megtörténik uána elgondolkodom a fentieken.Egy farmer tokra azért most elcsábultam. Mert csak
sosem volt még ilyenem. Meg azért is mert tényleg csúszik a fém hátlap és biztos, hogy ott hamarabb karcolódna is.
................
Sordoran
Utólag olvastam és ugyanezek az alapok itt is.
Sifre
Sajna csúszósnak érzem különben tok sem kéne rá és igazad van ha már fém hátlap akkor érezzük annak az anyagnak a hűvösségét egyebek ne dobáld messzire!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csatlakozott a Xiaomi az érintetlen operációs rendszert kínáló Android One mozgalomhoz, és egy küllemben ismerős, ám kitűnő dupla kamerás phablettel nyit nyugat felé, verhetetlen áron.
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest