Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
válasz Spityek #4079 üzenetére
Eredetileg azt feltételeztem(lehet hibásan), hogy ez az: "Javított 4G LTE mód - LTE-szolgáltatások használata hang és egyéb kommunikáció javításához".
De már nem vagyok benne biztos, hogy ez az. A fenti rejtett beállításokban van.Más: szerintetek az Imak tokok jók? Nekem még nem volt, de ez tetszik:
[link]
Nillkin volt korábban másik telóhoz, de azt mondják a kollégák fentebb, hogy felejtős minőség mostanában. -
Matyi222
senior tag
válasz Spityek #3700 üzenetére
Jött jó áron egy LG G6 és jobban tetszik, csak ennyi, nem volt bajom a MI A1-el sem. Az árához képest teljesen jó telefon, nyilván a G6 jobb, de nem szabad hasonlítani, mert az áruk sem egy.
Az internet használatához is agy kell: képesnek kell lennünk megkülönböztetni a jó, a fura és a rossz információt. Az internet világában ez a különbség könnyen eltűnik.
-
MODERÁTOR
-
trebrona
nagyúr
válasz Spityek #3632 üzenetére
Állítható, de akkor használat közben is hamarabb kapcsol ki a kijelző tétlenség esetén.Szerk: mégsem, 15 sec a legrövidebb.Nincs az alvó módhoz köze.
Mára befejezem a fórumozást.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
MODERÁTOR
válasz Spityek #3629 üzenetére
Persze, mert pont az a lényege, hogy ha pár másodpercig csak elsötétíti a kijelzőt (a vétlen érintések elkerülése végett), akkor utána fel tudod majd oldani kód nélkül ujjlenyomattal.
Amennyiben az alatt a pár másodperc alatt kell újra feloldd a készüléket, akkor vagy lezárod a bekapcsoló gombbal, majd feloldod ujjlenyomattal vagy megnyomod valamelyik kapacitív gombot.
Xiaomi 13T
-
MODERÁTOR
-
mikulas30
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest