- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Garmin topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alarikman
senior tag
válasz
Spityek #4079 üzenetére
Eredetileg azt feltételeztem(lehet hibásan), hogy ez az: "Javított 4G LTE mód - LTE-szolgáltatások használata hang és egyéb kommunikáció javításához".
De már nem vagyok benne biztos, hogy ez az. A fenti rejtett beállításokban van.Más: szerintetek az Imak tokok jók? Nekem még nem volt, de ez tetszik:
[link]
Nillkin volt korábban másik telóhoz, de azt mondják a kollégák fentebb, hogy felejtős minőség mostanában. -
-
válasz
Spityek #3629 üzenetére
Persze, mert pont az a lényege, hogy ha pár másodpercig csak elsötétíti a kijelzőt (a vétlen érintések elkerülése végett), akkor utána fel tudod majd oldani kód nélkül ujjlenyomattal.
Amennyiben az alatt a pár másodperc alatt kell újra feloldd a készüléket, akkor vagy lezárod a bekapcsoló gombbal, majd feloldod ujjlenyomattal vagy megnyomod valamelyik kapacitív gombot.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13 Pro
- Samsung Galaxy S25 12/512GB! Gyári független SES vásárlás 2028.02.13. Samsung jótállás
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Független Iphone 13 Pro 256GB 87% Akku Hibátlan Dobozosan
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged