Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fall-N

    veterán

    Inkább nektek túlzottnak az elvárásaitok. Ennyi pénzért ez a telefon nagyon is ajánlott. Nézzétek csak körül, hogy hasonló hardverrel (de béna saját Android forkkal) mennyibe is kerül egy Honor/Huawei? Arra nem hogy havonta, jó ha évente jön ki egy-két frissítés. Xiaomi frissít minden hónapban, ahogy az Android One előírja. Google minden hónap 5-én adja ki a biztonsági csomagot, nyilván idő amíg az A1-re átírják.

    Igen néha egy-két bug belekerül, de itt legalább tudja az ember, hogy minden hónapban van frissítés és javítva lesz. Más gyártónál meg a kutya vacsorája, hogy egyáltalán kap-e frissítést még egyáltalán.

    A kamera meg nem annyira gyenge ahogy írtátok. Fotózok én is vele, így tudom. Lehet használni külső alkalmazást is, így jobb lesz az eredmény. Ebben az ársávban jobb kamera hardver értelemszerűen nincs. Nagyságrendekkel drágább Huawei sem csinál jobb képet feltétlenül.

    Ha ennyire nem felel meg, akkor - ahogy írtuk - lehet venni drágábbat, akkor nem lesz "híg a leve". Ha meg nincs rá keret akkor nem itt kell rinyálni. Nyilván ez sem egy tökéletes telefon, de ennyi pénzért mint írtam mutassatok jobbat. Ja, hogy nincs ....

    Az is tudjuk, hogy a Nokia kissé drágábban de jó ár/érték arányban van és jobb az általános minőség. De amikor az A1 kijött, akkor még nem nagyon volt náluk sem jó ajánlat. Én is azt ajánlom, hogy akinek több a keret az vegyen 7 Plust. (A2-t még nem tudni milyen hozzá képest.) Persze aki ROM-ol annak nem való.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák