- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Xiaomi Mi A1
utolsó módosítás: 2019.11.07
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attas
aktív tag
válasz
freeknight #23253 üzenetére
Pitém volt. 4G alig valahol. Ma megjött a frissítés. Újra van 4G... Remek.
-
Bembee12
aktív tag
válasz
freeknight #23411 üzenetére
Akinek nem tetszik alul a searchbar, az tegyen fel másik launcher-t.
Itt van pár ami kb ugyan az mint a gyári, csak testreszabhatóbb (ingyenesek, reklámmentesek)
Rootless Launcher
lawchair
CPL (Customized Pixel Launcher) -
válasz
Szerintem itt vagy a legnagyobb félreértésben:
"Igen, ez főleg annak fényében felháborító, hogy ez stock droid, elvileg ennek kéne lennie a leginkább alakíthatónak, legszabadabbnak, ph fórumokon is folyamatosan ez a hitegetés megy, erre tessék."
Azt kell látni, hogy ez egy jól optimalizált alaprendszer, a sok szénné fejlesztett gyári felesleges sallangjától mentesen (amit root nélkül nem tudsz eltávolítani). Ez azzal is jár, hogy hiányozhatnak is belőle dolgok ami esetleg sokaknak nem tetszik (lásd: rádió). De tényleg szabadon alakíthatod a saját igényeidnek megfelelően az áruházban található milliárd app segítségével. Ez persze időigényes munka, mert nem csak a funkcionalitásában neked legjobban tetsző appot kell megtalálnod, hanem a rendszerhez legjobban illeszkedőt is, hogy ne egy agy akksi szívó tool legyen. -
vegatti
csendes tag
válasz
Nekem nincs searchbar-om. Itt a fórumon írták is hogyan lehet eltűntetni. Sajna már nem emlékszem. Tán ezért kellett a Nova launcher. Nekem egy szép nagy óra van ott.
-
Fall-N
veterán
válasz
Ez relatív. Azért van alul a kereső, mert a mai nagy kijelzős telefonok mellett könnyebb elérni. Nekem tetszik. Amúgy sem egy nagy probléma, mert kismillió ingyenes Launcher van ingyenes is, amiben el lehet tüntetni és ugyanúgy néz ki, mint a gyári. Bloatware-nek nem mondanám, mert a rendszer szerves része. Ezzel az erővel a Síri az iOS-ben mi? Vagy a Safari?
Nekem amúgy is az az első, hogy megy fel az Action Launcher. A gyári nekem túl fapados, sőt már a Nova sem tud eleget nyújtani nekem.
Például használom a gyorstárat, ami oldalról egy ABC-s alkalmazásár. Jobb széléről behúzható a gyorsoldal, ami nekem tele van ikonnal. Az ikonokon van gesztus vezérlés, amivel lehet felugró widgeteket előhozni, így nem kell kirakni a képernyőre őket.
(#23409) trebona +1
-
betyarr
veterán
válasz
freeknight #23400 üzenetére
maxi igazat adok!
én is váltani fogok,már úgyis régóta szemezek a o+-al. -
trebrona
nagyúr
válasz
freeknight #23400 üzenetére
Google gyári rendszeren google search bar? Hogy mik vannak!
Azért egy alternatív launcher telepítés nem egy nagy trúváj.
És akkor még nem is beszéltünk egy csomó kényelmi funkcióról, alkalmazásról, ami minden más rendszerben gyárilag elérhető
Ott meg az a baj, mi ez a sok törölhetetlen bloatware.
-
betyarr
veterán
válasz
freeknight #23395 üzenetére
épp ma jött az értesítési sávra a jel hogy lehet frissíteni.na,mondom benézek már a topikba,hogy mi a helyzet.még jó olvastam erről a search bar-ról,mert így nem frissítek pie-ra.hogy néz már ki az ott a kijelző alján
már az sem tetszett,hogy nem lehet eltávolítani,de ez....
-
Grecky
senior tag
válasz
freeknight #23264 üzenetére
Akku kimélő mód nincs bekapcsolva?
-
Fall-N
veterán
válasz
freeknight #23264 üzenetére
Nekem nem változott. 80 %-on használom nappal.
-
Baloo27
aktív tag
válasz
freeknight #23253 üzenetére
LTE eddig is volt,csak a B20-as sávon nem.
-
HDR123
tag
válasz
freeknight #22460 üzenetére
"Monthly security updates to be supported for at least three years after initial phone release"
"Faster access to Android OS updates for two years, including the latest AI innovations from Google"Magyarul: 3 Év security updatek, 2 év OS updatek a megjenéstől számítva.
Xiaomi Mi A1 megjelenés: 2017-09-5
Forrás: [link]
-
Grecky
senior tag
válasz
freeknight #21875 üzenetére
Ujjlenyomat nekem jobb lett, meg a kijelző feléledés sebessége is.
Bugot eddig még nem találtam. -
trebrona
nagyúr
válasz
freeknight #21628 üzenetére
Próbáld nem lassan húzni a gombot a hívás fogadásához, hanem pöccinteni, hátha úgy megy.
-
x1port
addikt
válasz
freeknight #21628 üzenetére
Nálam az ellenkezője van. Még a zsebemben is tudom fogadni a hívást.
Próbálj meg egy gyári visszaállítást -
retesz147
addikt
válasz
freeknight #20693 üzenetére
Nekem meg azzal, hogy eddig, amilyen színt adtam a SIM kártyának, a hívás háttere olyan színű volt, ha zöld, akkor zöld volt a háttér, a másik kártyának meg piros.
Ránézve azonnal láttam melyik kártyámra jön a hívás, most mindkettő fehér, így nem tudom elkülönböztetni hirtelen melyikre érkezik a hívás...Szerintem ez elég "nagy baklövés".
Grrrr... -
x1port
addikt
válasz
freeknight #20693 üzenetére
Nekem nem jön a frissítés a telefonra..
( szerencsére ) -
schferenc77
aktív tag
válasz
freeknight #20611 üzenetére
volt ujjlenyomat is, de néha ettől függetlenül kér mintát/pin kódot is. :-(
-
joker1220
őstag
válasz
freeknight #16466 üzenetére
Minden telefonban vannak bugok és tökéletlenségek, nem támadásnak szántam amit írtam csak mondom hogy ezekkel vagy együtt tud élni az ember, vagy nem. Egyébként 5 napja van meg a telefon úgyhogy nem is tudok és akarok mellette vagy ellene érvelni.
Jónéhány telefonom volt és eddig az egyetlen telefon amin több mint két év alatt semmilyen hibába, bug-ba, akadásba, és lassulásba nem futottam bele az a Honor 7 volt! Egész úgy 2 héttel ezelőttig amikoris 2 év 3 hónap után a telefon elkezdett szétfagyni, újraindulni meg mindenféle rendszerfolyamat leállt. Múlt hét pénteken 8x fagyott le és 3x indult újra. Ezt megelégelve szombat reggel megrendeltem ezt a telefont és délután már hoztam is el. Közben kiderült hogy ha gyári visszaállitás után nem jelentkezek be google fiókba és nem frissül le semmi akkor nincsenek a fenti hibajelenségek. Valószínű hogy nekem is a Play Services Huawei -t és Honor -t érintő hibája okozhatta. Így most van két telefonom, de csak az egyik maradhat
-
Ricardo
titán
válasz
"Azért nem esett jól, hogy ennyire nekem támadtatok, hogy én le merészeltem írni az általam tapasztalt hibajelenségeket, amik mind fellelhetőek más fórumokon is. "
Nem ez volt szerintem a probléma, hanem a dzsunkázás.
-
Vanir
veterán
válasz
Megnyugtatlak, lényegében bármilyen telefon topikjában ez van, ha negatív véleményt mersz írni, nem csak itt.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Wifi és bluetooth jel zavarás nálam is előfordult már, tokban vettem észre néha a bluetoothon keresztüli zene beakadt ha bizonyos pozícióban fogtam a telefont :/ Wifinél ugyanezt vettem észre szintén tokban, többet bufferel youtubeozás közben.
-
MadMancs
veterán
válasz
freeknight #16435 üzenetére
Nálad valami nagyon nem klappol. Az általad említettek közül egyiket se tapasztalom. Ez az első sziamiaú telefonom, de nem bántam meg. Mellesleg más gyártók más telefonjait is sok kicsi kínai rak össze sok kicsi kínai alkatrészből többnyire. Amúgy egy példa, ebben a telefonban pl a kamera samsung.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Most komolyan te mi a faxról beszélsz?
Milyen elálló kijelző? Milyen nyikorgó hátlap? Mozgó SIM tálca ? Biztos az enyém valami Special Edition, mert ezek közül egyiket sem tapasztalom. A kamera ha van fény használható, este kifullad. De ennyi. -
Ricardo
titán
válasz
freeknight #16440 üzenetére
Vehetsz drágábban is telefont, nemlesz garancia semmire. Galaxy Note 8, estén is voltak olyan darabok amelyeknél előfordult fényszivárgás, pedig azokat gondolom te sem a dzsunka kategóriába sorolod.
-
st3v3np3t3r
nagyúr
válasz
freeknight #16433 üzenetére
hasonló nálam is előfordult már, igaz nem A1-el, kihúzom a routert fél percre,majd visszadugom, utána semmi gond nincs...ez egy netgear wnr614...
bent a cégnél egy muzeális dlink 54mbites router van, az is csinál néha érdekességet, wifin van net, lan-on nincs,restart és no problem... én elsősorban a routerben keresném a hibát, mikor frissítetted a router szoftverét utoljára? mondjuk...
-
petipetya
nagyúr
válasz
Másik telóval és előző laptopommal tapasztaltam ilyet amikor az egysávos router szolgálta ki az otthoni eszközöket 2,4 GHz-en a panelben. Új router és az 5 GHz megoldotta a jelenséget.
Ezt nem neked írom, csak válaszként a posztodra, hogy más tulajokat ne vezessen majd félre a hozzá nem értésed és a fals infók.
-
válasz
freeknight #16440 üzenetére
Szerintem a lámpát látod ott visszatükröződni, mert nincs kivilágítás egyik telefonnál sem
Elég durva lenne, ha ennyi fény kiszűrődne ott.
Illetve testvérem is ilyen telefont használ, meg egy barátom is - az a három telefon egyszerre lett rendelve általam, mikor megérkeztek átnéztem mindet tüzetesen, azokon sem tapasztaltam ilyet. Anno a ZTE-men viszont igen, de az más téma. -
darvinya
titán
válasz
Azért Te se gondoltad komolyan, hogy hibás készülék jól fog működni.?
Pl a teljes kijelző jobb oldala eláll, és este látható light bleed…Vegyél márkát, s ott is megkaphatod ugyanezt.
Nálam ott tette be ilyen márka rajongás, mikor koreai zászlóshajó dobozból kivéve darabokra hullott. (Ez velem történt meg, nem ismerőssel)Vanir
Ha nem lenne egészséges, akkor már rég nem lehetne ennyivel tölteni.
Sőt van más töltési módok, ahol 4A-t is használnak. -
válasz
Akkor ezek a tákolt, ideig-óráig működő trágyák úgy látszik, téged nem szeretnek, mert én évek óta ilyeneket veszek, és semmi komolyabb bajom nem volt velük.
Aztán lehet, csak van lelkük, és érzik, ha valaki szereti őket.
Egy hard resetet azért kipróbálnék, hátha az helyre rakja ennek a tákolt, ideig-óráig működő trágyának az agyát. És persze, a routert is újraindítanám. Lehet, az is csak egy tákolt, ideig-óráig működő trágya...
-
bepken
veterán
válasz
freeknight #16062 üzenetére
az ilyenre én mindig csak legyintek egy ennyivel: "valamiből nekik is meg kell élni"
-
darvinya
titán
válasz
freeknight #16062 üzenetére
Ha tudna annyi teljesítménnyel leadni 2.4/5GHz frekvenciát, mint a mikrosütő, akkor okozna gondot.
Nem is kicsit, bár a pattogatott kukorica bárhol elkészíthető lenne. -
MaxxDamage
félisten
válasz
freeknight #16026 üzenetére
Fogalmam nincs milyen szerepe van az ablaknak a tokon, de valaki biztos megmondja majd.
Szombat/Vasárnap lesz üzembe helyezve (telefon+tok), asszonynak vettem és én ki se bontom egyiket sem. (ajándék lesz)
2.590 Ft volt (+ 990 Ft száll. költség) [link]MD
L -
HoaryFox
őstag
válasz
freeknight #15346 üzenetére
Dehogyis nincs, szerinted az autófókusz hogy működik?
Én is hallom a sajátomnál, ha direkt odateszem a fülemet, szerintem ilyenkor visszaállnak a lencsetagok az eredeti helyükre. -
darvinya
titán
válasz
freeknight #15367 üzenetére
Piros limitált példány volt.
Az érdekes, hogy most vennének, mikor 2 hete, mindenhol kapható volt piros is 55-ért.
-
Doki42
őstag
válasz
Igen ez normális..
Már az előző huawei- nél is ilyen volt.
Amúgy " nincsen benn semmi" de..optikai zoom. Ha épp nem használod és finoman megkocogtatod a hátulját, akkor zörög is. -
Fall-N
veterán
válasz
Az az igazság, hogy az üveg rideg és nem tud rugalmasan alakot változtatni ezért, ahogy elnyelődik az esési energia úgy pattan is el. Ha nagy ez az energia akkor bárhogyan is esik be fog törni pókhálósra. Általában kis távolságról vagy rugalmasabb anyagra esve nem törik be. Padlólap vagy betonra eséskor tuti be fog törni. A nagy kijelző sem kedvez neki, minél nagyobb a felület annál kevésbé merev. Egy 3,5-4"-os kijelző sokkal merevebb (volt). A karchoz semmi köze, az üvegre általánosságban igaz, hogy merev és rideg, törékeny. A Gorilla Glass is csak egy felületi keményítés a karcok ellen.
Szóval nem attól függ, hogy Xiaomi vagy más ismertebb márka. Az összes érzékeny az esésre. Nem véletlen látni sok betört kijelzőt.
-
Strangers
tag
válasz
freeknight #15114 üzenetére
Kösz hogy ezt megosztottad, sokaknak talán részelt kérdés de aki szeret viszonylag jó (jobb) minőségben zenét hallgatni rajta azoknak nem mindegy. Én még információ gyűjtésben vagyok ezért olvasom a fórumot, bár tényleg nem a drága kategóriába tartozik a telefon de kérdés hogy érdemes e többet adni egy jobb ért.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
freeknight #15104 üzenetére
Én most telepítettem a gravity gestures-t, gmd gesture controlt meg egy rakás widgetet főképernyőre, így szinte mindent elérek egy karlendítéssel vagy rajzzal, homescreenről le is szedtem az alkalmazás listát, ha nagyon kell valami ami nincs valami féle gesztúrával elmentve, akkor dupla tappolok
Zene widgetnek az ubiquity music widgetet használom, van még a budapesti menetrend widgetje, az alap Google weather & news widget, Gmail widgetek különböző fiókokhoz és egy calculator widget themes a számológép widgetnek. 4 GB RAM miatt semmi gond nincs ennyi widgettel, akksit sem eszik.
-
Strangers
tag
válasz
freeknight #15108 üzenetére
A fülhallgató sercegéssel kapcsolatban van már tapasztalatod?
-
darvinya
titán
válasz
freeknight #15108 üzenetére
Engem nem zavar, már fel sem tűnik mikor alszik ki.
-
darvinya
titán
válasz
Üdv
Időjárásra Play áruházban találsz jó sokat, nekem Weather M8 tetszik.
A többihez piros nyíl mutatja a duplán lehúzott értesítő redőnyön szerkesztését gyors indítókhoz.
Elemlámpa eleve van.
Olvasó mód Beállítások - Megjelenítés - Éjszakai fény alatt találod.Gombok fényét csak root-al kapcsolható ki.
(Érdekes eddig háttérvilágítás hiánya volt a gond.)
-
HoaryFox
őstag
válasz
Vannak ilyen "must-have" listák, ahol leírnak sok progit, ami "nélkülözhetetlenek", de én mindig saját eszem után mentem. Ami kellett, ráékerestem Play Áruházban, feltelepítem és ennyi.
Másik kérdés: gyári állapotban nem lehet ezeket szabályozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HBO Max
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Facebook és Messenger
- SkyShowtime
- További aktív témák...
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest