- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilkaművek
friss újonc
Nagyon hálás lennék egy kis segítségért.
Xiaomo mi 9 lite. Szeretném a fotókat win10 PC re áthelyezni, mert az ottani két képszerkesztőmet használom kézműves termékeim fotóinak szerkesztéséhez
Amikor megjelenik a Mi 9 SD kártya, DCIM Kamera, és áttenném a PC megfelelő könyvtárába a fotókat, (mivel ott szeretnék rajta babrálni, ) a nézetben nem ad miniatűr képeket, csak ikon, részletek. stb. A mappa beállításokat már megnéztem, kipipáltam, amit kell, de a helyzet változatlan. Korábbi telefonom fotói látszanak miniatűrben az új, xioaomi fotók pedig nem
Az is bosszant, hogy áthelyezést követően is ott maradnak a telefonon a képek. Mintha csak átmásolnám.
Elnézést, látom, hogy itt ennyire laikus kérdések nem annyira szoktak felmerülni, de de google már nem segít nekem és nagyon kellene a megoldás.
Köszönöm, ha valaki válaszol. (
Ili
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB/12 Dual Sim Független Black 2026 februárig garanciális
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 14 Pro max 256GB kuriózum! 98% akku 2027.08.28. Jótállás
- IPHONE SE3 2022 128GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest