Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nálam közel 2 hónapja fent van ez az app drawer,ami a frissítéssel érkezett nálatok. Semmi probléma vele. Én apk formájában szedtem le anno. Global stabil rom. Semmi mókolás
-
csoszogi
tag
válasz
huberpe
üzenetére
feltelepítette a telefon automatice, bele is halt semmi sem segített, le kellett szednem. Ne tegyétek fel!!!!
(Redmi 5 Plus)
Lásd:"Sikerült megoldani, ha valakinek ilyen problémája lesz leírom:a beállítások--> alkalmazáskezelőben a MIUI kezdőképernyő frissítéseit kitöröltem, a frissítéssel lehetett valami gubanc, már működik!! :))"
el kell távolítani a frissítést, és nem is engedni, hogy újra felrakja
Ha valaki be tudja tenni, mint általános bug, minden topikba, ami érintett az jó lenne.
-
huberpe
aktív tag
utolsó hsz ebben a témában, de érdemes meggondolni, hogy felrakjátok e ezt az új system launchert. reddit xiaomi topik tele van háborgással ez ügyben, van akinek teljesen megnyekkent a telefonja. én még csak 5 napja vagyok miui felhasználó, ez normális jelenség hogy kiadnak egy ekkora bughalmazt?
mert akkor óvatosabban frissítek ezentúl. -
huberpe
aktív tag
jött ma egy frissítés a gyári launcher-hez. már lehet app drawer-t használni (ez lehet csak nekem új
). ezzel kapcsolatban egy olyan kérdésem lenne, hogy egy widget-et használok (időkép), ami minden újraindítás után megváltozik. ezt ki lehet valahogy küszöbölni? -
Dan-szan
senior tag
A 9T-t én is néztem, de abban a topikban több problémás dologról is olvastam a telóval kapcsolatban ami bár lehet nem nagy dolog, de női szemmel (csak a színe számít, bocs csajok) nézve inkább elengedtem.
qge : nem mondtam, hogy nincs csak, hogy én nem használtam, de az esti hang levételt pl igen, és itt globalról volt szó semmi mókolás.
-
morfondőr
addikt
A romolásból én is kinőttem már, de vissza kellett térni a gyári tárcsázó miatt. Viszont csak egyszer kell feltenni a xiaomi.eu romot és utána az is ugyanúgy frissül OTA-n, ha pedig nem a fejlesztőit, hanem a stabilt teszed fel, akkor nem hetente, hanem 1-2 havonta jön rá frissítés és azok jó eséllyel nem bugosak. És még jobban ki vannak gyomlálva a kínai hülyeségek és reklámok is.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Dan-szan
üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, nos igen, a ..khmm.. noccs nem hiányozna, de már letettem arról, hogy ma olyan telefont kapjak, amin nincs.
Néztem a 9T-t is, emiatt tetszene, ott valami más nem tetszett annyira, de azért nincs még kizárva az sem. (kicsit öszefolynak még a részletek, nemrég kezdtem nézelődni)
OLED kijelzőhöz most ragaszkodnék, sosem volt, de kipróbálnám már hosszabb távon. -
qge
aktív tag
válasz
Dan-szan
üzenetére
Van ütemezett ki/bekapcsolás (sőt, eu rom-on bármi egyebet IS tudsz automatizálni, nekem pl este leveszi a hangot, lemegy repülőbe és leveszi a fényerőt, reggelt mindent vissza)
@ZolkoW: én nagyon kevés ideig használtam gyári ROM-al, a fent emlitett automatikus feladatok miatt, ill akkoriban még az AOD sem volt jó semmire. Sztem kamera rendben van, sok okosságot tud, üzemidő is OK nekem. Én is ezt venném újra...bár anno a redmi4x-re is ezt mondtam.

-
Dan-szan
senior tag
Üdv.
Szóval röviden : Nem, nem fogod megbánni.
A feleségemnek ilyen van természetesen az én közreműködésemmel, nyomogattam is nem keveset. Ha nem lenne notch simán bevállalnám a Mix 3 telóm helyett.
A fotózásról illetve annak minőségéről nem tudok nyilatkozni, szerintem az annyira egyéni hogy kinek mi jelenti az elfogadhatót.
És az ütemezett bekapcsolás is kimaradt, ezekben biztos lesz más tulaj aki tud segíteni.
Sok sikert a döntéshez!U.i. Nem tudni milyen telót/kat néztél még, én ma is ezt venném ebben az árkategóriában.
-
ZolkoW
őstag
Hölgyek-Urak!

Nem bánom meg, ha ilyen telefont veszek? Alzán látom talán a legjobb árat most, 64G elég lenne.
Régen volt már MIUI-m, Mi4-esen, aztán valamelyik korai Note-on, vegyes tapasztalataim voltak a rendszerrel. Én inkább a szoftver oldalról közelítenék, abban biztos vagyok, hogy a HW kiszolgál majd. A ROMolásból már úgy érzem, kiöregedtem, csak használni szeretném.
Kellően hangos beszédhangszóró, meg kihangosítás nem lenne rossz, ebben eddig egy telefonom sem jeleskedett. Kamera is szempont, de nincsenek csúcstelefonos elvárásaim.
Tényleg, ütemezett bekapcsolást ugye tud a készülék? Ez nagyon hiányzik a mostani Android One-os Nokiámból. (Meg ezer más dolog, ami egy valóban felhasználóbarát rendszernek szerintem része kellene, hogy legyen...)
Valószínűleg stabil ROMmal használnám, amikor Xiaomim volt, inkább több bosszúsáégot okozott a heti frissítés, mint amennyi előnnyel járt...
Szóval röviden, a napi használhatóság érdekelne, mert a tesztekben a többi benne volt, de egész más több hónapig együtt élni egy ilyen cumóval.
Köszi! -
qge
aktív tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Ujjlenyomat témakörben érkezett egy javaslat a xiaomi.eu oldalom, egy próbát megér, aki szenved vele.
-
Ardden
csendes tag
Sziasztok!
Nemrég vásároltam meg újonnan a telefont és még az első próbánál vagyok, de hívásban a fogadó fél nagyon halknak ítél meg, szinte semmit nem hall belőlem maximum hangerőn. Esetleg van aki találkozott ezzel a problémával?
-
rellif
senior tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
Akkor már nyugodtan fel lehet rakni napi használatra?
Videók alapján nagyon jól összerakott, gyors rendszer lett. -
darthsmoke
Korrektor
Nem tudom, mi a gond a proximity szenzorral, nálam az előző verzióban is működött és most sincsen vele probléma. De valaki panaszkodott az xda-n, hogy gondja van vele.
Igen, én csak a legfrissebb (20.5.7-es) firmware-t raktam fel TWRP-ből és minden szépen működik. Az új crDroidban érzésre sokat javult az ujjlenyomat-olvasó hatékonysága is. -
atosan
veterán
Köszi mindkettőtöknek
-
rellif
senior tag
válasz
darthsmoke
üzenetére
A proximity sensor hiba is javítva lett?
MIUI 12-re raktad fel vagy elég a firmware hozzá? -
darthsmoke
Korrektor
Megjelent a crDroid 6.6-os verziója.
Letöltöttem, telepítettem OTA módszerrel. Minden oké, de az FM-rádió app nem működik, ezt már a fórumában is megerősítették. Szóval akinek az fontos, még nem frissítsen. -
huberpe
aktív tag
miu11/droid10 alatt ha bekapcsolom a volte-t, akkor az normális, hogy nem jelenik meg róla semmilyen ikon az értesítési sávban?
-
válasz
fehermokus
üzenetére
Nem írtam le külön, de természetesen a Nova a default launcher.
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Van egy Epson al m300 II dn nyomtató idehaza, hálózatba kötve. Mi kellene ahhoz, hogy ezzel a telefonnal tudjak nyomtatni a nyomtatóra?
-
pvt.peter
őstag
Jól látom, hogy EEA verzióból ez a legutolsó verzió?
V11.0.1.0.QFCEUXM? -
pvt.peter
őstag
válasz
morfondőr
üzenetére
Köszönöm a választ @Sub-ZeRo, @qge, @morfondőr.
Amit szerettem volna azt ellenőrizni tudtam, teljesen patika állapotú telót kaptam.Slusszpoén: próbáltam volna Mi Mover -rel átköltözni... de nem nagyon sikerült.
Az alkalmazások konfigurálásánál megállt a folyamat és nem ment tovább
Vhogy sejtettem, hogy kézzel kell majd mindent áthoznom
-
rellif
senior tag
Gmail értesítéseket megkapja valaki? Mostanában csak, ha kézzel frissítem akkor jelennek meg az új levelek.
-
kmarci25
veterán
válasz
darthsmoke
üzenetére
Szerintem a pin-t.
-
UPDATE: megadtam mind a Novának (és a pro unlockerének is), mind a Chronusnak minden kicseszett engedélyt válogatás nélkül, amit lehetett. Annyit értem el, hogy nem két naponta, hanem heti egyszer nyírja ki a novát félig (!) (eltűnnek a dokkról ikonok), és a chronus widgetet, egyidőben. Nem merül 20 százalék alá, nem azért csinálja, direkt kipróbáltam. Az élő háttérképet levettem, de így se változott.
Komolyan kérdem, másnak tényleg nincs baja a widgetekkel, vagy csak nem szól senki róla? Megb@ssza a kurva élet, hogy 6 GB RAM mellet olyan gondok vannak, ami még az 512 MB-os érában is ciki lett volna!
-
zsola400
senior tag
Kijött újabb TWRP, témázható: alap, világos, sötét.
TWRP Recovery 3.3.1-12 pyxis by brigudav -
csucsu21
aktív tag
Nem tudom miért csinálja igazából a telefon választja le mikor rá keresek bluetooth eszközre azt írja ritkán használt eszköz és gondolom ilyenkor szakadhat meg a kapcsolat. Na de majd csak találok valami megoldást. Ja és a letöltésekben találtam egy ilyet nem tölt nem lehet törölni ez másnák is ott van ?
ha rá nyomok a részletekre csak simán át visz a google play áruházra. -
csucsu21
aktív tag
Sziasztok vettem egyi lyen telót az a50 es sikeres le amortizálása után . Egy dolgot nem tudok be állítani se hogy sem mi band 3at használok, és egy idő után a telefon nem látja az órát. Mi fit appot ha használom akkor jó de utána pár perc múlva megszakad a kapcsolat a teló és az óra között. A mifit appot zároltam alkalmazasok között de így sem jó. Ha valakinek van valami ötlete akkor előre is köszönöm.
-
barna70
csendes tag
Frissítést követően megjelent a Mi Mover program is a telón.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Hát akkor kivétel erősíti a szabályt, mert nálam nem merül érezhetően jobban tőle!
Azt hogy a tákolt eu romon az éppen aktuális heti rom mitől merül jobban mint az előző, azt meg hagyjuk is, olvashattunk róla már itt épp eleget... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ma mennék vásárolni egy használt Mi 9 Lite -ot.
Mi az amit mindenféleképpen ellenőrizzek le vásárlás előtt?
1. Csekkolás ezen a weboldalon.
2. imei.info -n ellenőrzés
3. ???Ki mit ellenőrizne le?
Üdv,
Peti -
huberpe
aktív tag
sziasztok!
olyan kérdésem lenne, hogy miui-n (első találkozásom vele, eddig főleg android one alapú cuccaim voltak
) miket kell beállítani, hogy pl. a messenger értesítések mindig megjöjjenek? az androidos battery optimization-ból kivettem + autostart + lelakatolás beállítva. ezen kívül mire kell még figyelni? (legfrissebb miui11/droid10) -
rellif
senior tag
válasz
sonic60
üzenetére
Itt megtalálod
De, hogy miért van pirossal jelölve
-
sonic60
tag
Senkinek nincs ötlete az általam korábban feltett kérdésre? (#3803)
-
darthsmoke
Korrektor
válasz
soslajos1987
üzenetére
Próbálgatom én is most a legfrissebb crDroidot. Egészen jól belaktam.
Az ujjlenyomattal nekem is volt gond, de egyrészt ugyanazt az ujjamat (jobb hüvelykujj) kétszer is regisztráltam, más pozícióból, másrészt ma felraktam a 20.5.7-es firmware-t innen: [link].
Mintha javult volna így, de sajna nem mindig hajlandó feloldani így se...
Ami viszont idegesít, hogy az Ambient Display-t bekapcsoltam, de csak kéz- vagy telefonemelésre, és jó pár perccel korábbi időpontot mutat, mintha nem frissülne... -
válasz
gixxergabi
üzenetére
Látom sokat értesz a témához... :

Nem maga a super wallpaper app fogja enni az aksit, hanem az hogy 3D módban megy tőle a GPU(mikor csak sima kép van háttérnek kitéve akkor nem kell 3D módra kapcsolni a GPU.nak) és a CPU sem tud alacsonyabb órajelre kapcsolni, így állandóan pörgeti magát az SOC és ezt te nem fogod látni az aksi statisztikában mint fogyasztást!
Nézz át pl: Mi MIX2S tropikba ez a teló sem kapta meg gyárilag a super wallpaper csomagot de xiaomi.eu rom ba elérhetővé tették neki de mindenki arra panaszkodik hogy baromira merül tőle a teló, szóval mi9Lite sem kivétel ez alól!
De felőlem úgy használod ahogy akarod!.......
-
ataisif
csendes tag
válasz
csucsu52
üzenetére
Szia!
A xiaomi.eu-s romot tetted fel? Nekem is már csak ezt a verziót ajánlja az updater (20.5.7). Kérdésem az lenne, hogy fresh install kell neki, vagy csak egy sima update a Twrpben, cache, dalvik, data, stb törlés nélkül? Igazából nem sok kedvem van megint 0ról belakni a telót.
Köszi az infót. -
gixxergabi
senior tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
-
csucsu52
aktív tag
Smoothabb lett a rendszer 05.07-es eu rommal!
Az automata fényerőt kellene már csak helyrerakni. -
sonic60
tag
válasz
lizakattila
üzenetére
Szia,nekem is jelezte ma reggel kis piros ponttal hogy új rendszer frissítés van,rányomtam aztán kiirta hogy nincs elérhető frissítés,Így maradt a 11.0.1.0 Stabil(QFCEUXM) Vajon miért nem elérhető számomra a frissítés?Talán visszavonták?
-
kszthly
senior tag
válasz
bobdetroit81
üzenetére
Köszi az infót, csak holnapra vártam!
Már töltöm is le. 😊
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Indokolatlanul drága webkamera indokolatlanul olcsón eladó! Onlyfans, Livejasmin kezdőszett
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mert akkor óvatosabban frissítek ezentúl.