Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
qge
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
"Állandóan bekapcsolva mód", így hívják magyarul.
-
eisento
addikt
válasz
csucsu52
üzenetére
ki kell probalni mindent
de ha az eu-s jo akkor pihenot fujok. kiveve ha vmiert felbasz mert akkor megy vissza a xiaomi.eu-s dev rom 
jah amugy nem tudom hasznalja-e valaki a mcdonalds appot. a gyari romra kiirta hogy rootolt a telo a xiaomi.eu-sra meg nem LOL
jah es ha kiirja nem tudod hasznalni, egy etelrendelos appot.... vicc de ahogy neztem sok gyari szoftos emberkenek hasonlo gondja van samunal pl... -
csucsu52
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére

Pedig ott van.
A frissítések eltávolítása lent középen, de remélem nem lesz rá szükség😀 -
Spityek
csendes tag
Megvan!
Értesítések/Lezáró képernyő értesítései (első ikon)/Formátum/Értesítések tartalmának mutatása opciót kell kiválasztani. Így már működik, ikonok is színesek
-
csucsu52
aktív tag

Nálam minden szép színes... -
zocas84
kezdő
Android 10 frissítés óta csinálja hogy az amazfit gtsre nem jönnek az értesítések ,pedig be van kapcsolva , ha újraindított a telefont ég, darabig jelzi aztán megint nem , erre ötlet?
-
eisento
addikt
ma frissult a downloads app, meg a rendszerszolgaltatasi beepulo modul. nem tudom mit takar csak mondom szolok

-
csucsu52
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Figyu tedd fel, meglátod.
Ha nem tetszik egy mozdulattal le tudod szedni is...(nem tudom miért ne tetszene👽) -
csucsu52
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szép lila viber is van, meg messenger is fehérben, szépen felvillantja kéken a széleket is😎
Eddig csodajó! -
csucsu52
aktív tag
Itt a legfrissebb AOD, tökéletesen működik global-on, olyan színes AOD ikonokat is megjelenít, hogy csak néztem...
Ami eddig nem volt, de innentől működik:
-facebook értesítés ikonja
-index app ikon
-nfl app
-insta
-mixer
-outlook
-gmailÉn ezeket láttam eddig, biztosan lesz kellemes meglepetés nektek is, egészségetekre😎
-
rellif
senior tag
válasz
Norby86
üzenetére
Remélem ezzel működni fog.
Mivel saját elképzelés alapján van beállítva lehet módosítanod kell majd egy pár dolgon.
-a (szín)zajszűrés ki van kapcsolva
-az élesség vissza van véve
-a színprofil Gmm25k9-495-oldmod-ra van állítva
-a vignetting be van kapcsolva -
Spityek
csendes tag
Segítsen valaki! Hogyan lehet leszedi, törölni az App Drawert? Ugyan az problémám mint Klaya1986-nak.
-
Norby86
őstag
Most megpróbáltam úgy is hogy még a config betöltése előtt videó módba tettem és onnan töltöttem be a configot. Az eredmény ugyan az, elindítanám de azonnal összeomlik az app. Lib mappa megvan, azt ő alapból megcsinálta, a Configs mappát meg én, onnan próbálom betölteni a "Gcam+settings+CC9.xml" file-t.
-
Norby86
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Közben eszembe jutott...nem azért omlik össze mert engedélyezni kell a camera2api-t?
Megmondom olyan régen csináltam még előző xiaomi telefonomon utoljára, hogy már nem tudom hogy is kell ennél az android 10-nél pontosan ezt megcsinálni. Kis segítséget kérhetek ez ügyben valakitől? -
eisento
addikt
az osszefoglaloba beteszi majd valaki a 10-es android linkjet?
-
rellif
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Pixel 3-ra kell állítani
-
eisento
addikt
válasz
fehermokus
üzenetére
persze. de mind1 tegnap feldobtam a global-t es idaig nagyon meg vagyok elegedve vele. uzemido is kurvajo az app drawer hianyzott de leszedtem apkmirrorrol szoval az is megvan

-
-
Norby86
őstag
Bekapcsoltam most a menüben és így legalább már nem akadozik a kép. Viszont ha beimportálnám az összefoglalóban található xml konfigurációs fájlt, összeomlik az app folyamatosan.
Az Itt található leírás szerint csináltam pedig és a "Config for HyperCam 6.1"-et töltöttem le, azt próbálnám importálni. -
Norby86
őstag
Az összefoglalóban található Hypercam-ot letöltöttem, config file-t betöltöttem neki, de nem működik a program. Indításnál összeomlik azonnal. Legfrissebb EU stable rom van rajta (Android 10).
Mi lehet a hiba? Kell neki a buffer fix? -
rellif
senior tag
válasz
fehermokus
üzenetére
-
ordogl
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Nekem semmi! Mi lehet az oka?
-
fehermokus
aktív tag
rellif
eisento
Mikor felraktátok a ROM-okat előtte és utána is volt wipe cash és dalvik? Mert úgy olvastam, hogy így működik rendesen a weekly. Én mindig így teszem fel, így egy kissé értetlenkedve állok a problémáitok előtt.
-
rellif
senior tag
Tegnap én is gyalultam a legutolsó eu dev-et.
SMS nem ment se Telekom se Telenor-nál (vagy késve)
Pedig fontos mert elég sok helyen a többlépcsős azonosítás része. -
eisento
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Esku nem volt ott. Leszedtem egyet apkmirrorrol azota van. Egesz fasza lett ez a rom. Gyors is.
-
ordogl
tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szia! Ez OTA jött?
-
törölt tag
Közben megvan a főképernyő fényerő probléma forrása. Wipe data után újra belaktam a telefont. Leszedtem az app drawert. Telepítés után kifagyott a főképernyő. Majd másik apk val működött, de pár perc után szintén nulla fényerő lett a vége. App drawert töröltem azóta hibátlan. Úgy látszik a 10es droid nem támogatja...
-
eisento
addikt
ebbol a global stable 10-as androidbol kivettek a launchert? mert csak a miui fele van a Stock androidos (app drawer?) megoldas sehol

-
eisento
addikt
valaki kiprobalna nekem az uj 10-as android globalon, hogy aodon megjelennek-e: nem fogadott hivas sms (akar gyari app akar a google fele) fb messenger esetleg faszbuk telegram. ha ezek mukodnenek akkor lehet visszaallnek a gyarira
de ma mindenkepp vissza kell tennem legalabb az elozo release-t az eubol mert a legutolso egy kula 
-
Norby86
őstag
válasz
csucsu52
üzenetére
Ez akkor kb meg is válaszolta az előző kérdésemre a választ.
Már csak azt nem tudom hogy az eu stable legutolsó kiadása ami februári, azt nyugodtan fel lehet tenni, vagy abba is anomáliák lehetnek? Eddig Android 9-en voltam, fogjuk rá jó volt csak már 2 hónap után belassult a rom meg az ujjlenyomat feloldás botrányosan rossz volt. -
csucsu52
aktív tag
Én most csak szépen csendben bemásolom ide, amit JANUÁRBAN! írtam:
"(#2127) csucsu52 rellif (#2125)
csucsu52
tag
Aki nyugalmat szeretne szerintem ne rakjon weeklyt, minden héten más gond jön elő, ami miatt lehet várni a köv.heti frissítést.
Hetekig villant a képernyő lezáráskor, ez megoldódott, erre merülni kezdett gyorsan.
A mostanival ez megoldva kb eddig, ám a betűtípus kb olvashatalatlan jópár alkalmazásban most.
Olyan szinten vékony lett, hogy max vastagságra kellett állítani settingsben, hogy kb hasonlítson az eddighez.
Szóval biztosan sokminden van a weeklyben ami a globálban nincs, de zsákbamacskát veszel vele.
Ez egy új készülék, lehet e miatt a többi mi9el együtt minden héten előjön valami bug...." -
törölt tag
Kajak használhatatlan a telefon így, hogy fogja magát és a főképernyőn leveszi a fényerőt minimumra. Vagy kikapcsolás vagy téma újbóli beállítása segít,de 10 percenként ezzel szórakozni. Ekkorra durva hibával romot kiadni...
-
rellif
senior tag
Aki nem szereti a meglepetéseket az hagyja ki a 20312-es EU dev-et. Nagyon gyorsan merül. Parkolást csak kóddal tudtam leállítani mert az SMS nem ment el. Az állapotsoron az akku ikonja össze vissza vált ill. sok kis bosszantó hülyeség.
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Melyik romot érdemesebb jelenleg feltenni? A Xiaomi EU stable romot ami ha jól látom februári, vagy a Miuimix legfrissebb dev. romját? Tudom sokan a devre esküsznek, de érdekelne milyen újítások vannak benne a Stable-hez képest, illetve van e bármilyen bug a dev. romban.
Én általában 2-3 hónapra teszek fel egy romot azért is kérdezem, mert nem fogok hetente telepíteni. Ellenben a legjobbat akarnám.
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok! Ez a EU-re jött nektek vagy nem? Az enyémen MIUI Global 11.3.9 Stabil van. (PFCEUXM)
Erre is várható, hogy megjön a frissítés? -
szasanyi
félisten
Van-e arról infó, hogy mikorra várható az Android 10 a Global verzióhoz? Vannak zavaró problémák (pld. hívás kijelzése és fogadása, néha a képernyőzár fekete marad és nem reagál semmire), melyek azzal talán javításra kerülnének.
-
törölt tag
Feltettem az új frissítést. Egyből egy probléma . A főképernyőn fogja magát és leveszi a fényerőt nullára, csak a téma újbóli beállítása után lesz normális. Ami fura, hogy bármelyik alkalmazást megnyitom, vagy beállítások menü,ott normális a fenyőre . Főképernyőre kilépve meg nulla. Már 3x játszotta ezt el egy óra alatt.
-
gyépés
aktív tag
Mondjuk a számozás fura, 11.3.4.0-ról vsszaléptünk 11.0.1.0-ra. Gondolom MIUI verziókon belül android főverziókhoz van kötve a sorszámozás. Vagy mi... De szerintem így is kicsit bénán jön ki.
-
gyépés
aktív tag
Nekem úgy tűnik hajszállal fluidabb lett a rendszer, de lehet csak belelátom.
Viszont az ujjlenyomat olvasó sokkal jobb lett: gyorsabb, pontosabb, nem villog, nincs semmi anomáliája... -
harry3
őstag
-
Winnie The P
őstag
Nálam semmi (global).
-
zocas84
kezdő
Messenger az megy , Viber nem , a többi meg nem derült ki
-
harry3
őstag
Megérkezett a stabil Android 10 alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Hardcore café
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo L14 Thinkpad Gen2 FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro WiFi6 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de ha az eu-s jo akkor pihenot fujok. kiveve ha vmiert felbasz mert akkor megy vissza a xiaomi.eu-s dev rom
De mindegyiknél.
tudom, túl sokat akarok...
Nagyon nagy köszönet!!!

Új miui: Global 11.0.1 (QFCMIXM) Stabil