Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
janes1976
őstag
válasz
szasanyi
üzenetére
Igen, így van, ez egy általános hiba, gondolom a következő frissítéssel orvosolják.

Amúgy rohadt zavaró. Nekem, mikor hívnak, akkor az ábrafeloldás jön be, addig nem tudod felvenni, míg be nem rajzolod a mintát vagy ujjlenyomatolvasóval. Az ilyenekre figyelhetnének, mert ez kurvára alap dolog lenne, ráadásul eddig hibátlanul működött.
-
eisento
addikt
válasz
fehermokus
üzenetére
akkor irok droidmesternek csinaljon mar egy v4-es twrp-t

-
eisento
addikt
hello. frissitettem volna legujabb xiaomi eu romra de most vettem eszre, hogy twrp-be megint elszallt a titkositas kikapcsolasa... csak sokkarakteres nevek vannak a mappak helyett....
droidmester esetleg kell uj v4-es twrp by droidmester?

-
DonMedve
addikt
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Két napja van meg a telefon. Semmi nehézségem vele idáig, csak, hogy valahogy eltűntettem a galéria parancsikonját. A program fennt van, alkalmazások között látom is, csak nnem tudom, hogy tudnám visszavarázsolni a desktopra.
-
kmarci25
veterán
-
snpetit
aktív tag
Miui optimalizáció kikapcsolásának írták itt lehet rossz mellékhatása. Valaki tapasztalt ilyet? Gmail nem szinkronizál csak, ha felébred a teló zárképernyőre enélkül. Global 11.3.4 van még fenn egyelőre, jövő héten nyithatom és megy fel az EU.
-
szasanyi
félisten
Van egy bosszantó dolog hívás közben: normál esetben teljes képernyőn jelenik meg a hívás, ahol kijelzi a hívó felet és ahol a telefon ikon felhűzásával tudom felvenni. De néha csak a zárolt képernyőn, felül egy sávban jelzi a hívást ahol a hívó nem is azonosított (csak bejövő hívást jelez) és ahol direkt módon nem lehet felvenni, csak újjnyomat azonosítás után az ezőekben leírt (normális, teljes képernyős) megjelenése után.
Arra nem tudok rájönni, hogy egyik vagy másik hívást miért kezeli (mutatja) másképpen vagy, hogy ezt ez hol / hogyan állíthatom.
-
törölt tag
válasz
z123456z
üzenetére
Én is a voda appját használom. Nézd, elindítottam a parkolást, telefon rezgőn volt. Zsebre raktam majd mentem dolomra. Pár perc után éreztem egy rezgést de nem néztem meg mi az,nem értem rá. Aztán miután közel 2 óra után visszatértem az autóhoz, teló elővesz. Láttam jött egy sms, hogy a parkolás leállítva 7 perccel azután, hogy zsebre raktam. Vodafone alkalmazásba belépve nem volt futó parkolás. Zsebben kizárt dolog, hogy feloldott a telefon és lezárta a parkolást. Lehetséges egyszeri alkalmazás hiba volt, de mivel a voda alkalmazás újra töltött mikor megnyitottam.. hát nem tudom. Legalább egy éve használom, de inkább több. Soha nem fordult még elő velem. Azóta néhány perces parkolásaim voltak, hosszabb időre nem ment háttérben így az alkalmazás, így nem tudom csinálná e újra. Mondjuk azóta le is lakatoltam, energiatakarékos módból is kivéve.
-
z123456z
őstag
válasz
üzenetére
Szia. Segíts légyszíves, mert ezt nem értem. Amikor bezárja a futó parkoló appot, előtte küld egy sms-t a parkolót kezelő társaságnak, hogy xyz123 leállítja a parkolást? Én mondjuk a voda appját használom parkoláshoz, ott leállít gombbal küld egy sms-t, ami megszakítja a parkolást, ezzel egy időben pedig kapok én is egy sms-t, hogy vége, és mennyibe került.
Ez így eléggé rejtélyes. -
Hol lehet kikapcsolni, hogy ne rezegjen a hülye időjárás előrejelzés már ébresztő előtt minden reggel?
-
Norby86
őstag
Közben írtam a MIUIMIX fejlesztőjének telegramon és azt az infót kaptam hogy tesztelőt keresnek. Aki kedvet érezne hozzá, jelezze.
Mert én megvoltam elégedve a MIUIMIX rommal és aki szintén használja vagy használta, gondolom egy Stable kiadásnak is örülne, ahogy én is. Csak én nekem nem lenne időm tesztelni... 
-
havri1
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Garanciára elvileg igen, gyakorlatilag nem, mivel visszazárható.
EU rom Custom, azaz nem hivatalos rom
Mit profitálhat? Reklammentes, gyorsabb, új dolgok elsőnek kerülnek bele.
Nyilván a dev (Developer-fejlesztői) romok kockázatosak, mert az új dolgok miatt lehetnek problémák, pont ezért fejlesztői.
Gyakorlatban élesben használom már sok sok éve őket.
Hetente jönnek a frissítések, javítások.Aki újdonságokra vágyik, annak egyértelműen ezt javaslom, aki a stabilitásra, annak a stabilt (nem azért stabil, mert a másik instabil). Stabil amúgy egy olyan Developer rom, ami éppen hibamentesnek minősített,aktuális, osszerakott rom. Hónapokkal lemaradva az aktuális Developer újdonságaitól.
-
szasanyi
félisten
Köszi,. Nem biztos, hogy mindent pontosan értek - főleg, hogy egy átlagfelhasználó a leírtak mely részéből profitál valójában - de nagyjából OK. Viszont felmerült még bennem, hogy...
- a garanciára van-e a hatása a nyitott Bootloader-nek?
- ha az EU ROM jobb akkor itt miért nem eleve kerül forgalomba az EU-ban?
- pontosan hol és hogyan lehet ellenőzizni melyik van a telőn? -
Norby86
őstag
Sziasztok!
MIUIMIX romból nincs még android 10-es stable rom? Mert néztem Xiaomi EU romból már van négy napja. Néztem, egyes telefonokra létezik MIUIMIX Stable rom is...erre a telefonra hogyhogy nem?
-
havri1
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Előnye: ha bármi gebasz van, akkor fastboot gyári romot tudsz rakni
Hátrány, ha elhagyod, nem miui alapú rendszerrel tudják használni (ha a mi fiókban a készülékkeresés aktív)
Global VS eu, ezt leírni elég nehéz.
Jobb az EU.
Megpróbálom kimasolni, de telefonról nem tudom faszán szerkeszteni.
Karavik nagyon jól összefoglalta:<p class="mgt1">"MIUI-nál a stabil ROM-ok lényegében csak szelekció a fejlesztői (heti) kiadások sorozatból a stabil kiadások ütemében, következésképp stabil kiadás nem más, mint régebbi fejlesztői kiadás.
Esetleges hibák később kerülnek bele, de a javítások is és új feature-ök is.
Tehát nagy dolgokat nem kell tulajdonítani a stabil kiadásnak, csak a szó jelentéséből adódó pszichés hatás befolyásoló tényező lehet.
<p class="mgt1">Ettől függetlenül stabil vonal azoknak jó alternatíva akiket nem vonz a heti frissítés varázsa, se új funkciók, se változások...stb
<p class="mgt1">Global kiadás pedig alapvetően a butított MIUI tele korlátozásokkal, korlátokkal, reklámokkal, bloatware-el mindemellett a legtöbb hasznos MIUI feature le van tiltva benne. Global kiadás azoknak jó alternatíva akiknek nincsenek nagy elvárásai a ROM-al kapcsolatban sem funkciókban, sem testreszabhatóság terén.
<p class="mgt1">Xiaomi.eu-ban nincs tiltva, korlátozva semmi, minden hasznos MIUI funkció alapból elérhető + jó pár értékes egyedi feature hozzáadva, és sokkal több minden testre szabható egyéni preferencia szerint. Mindemellett menetes reklámoktól, bloatware-től és Analytics adatküldő apptól is. Továbbá network location, mobilhálózat...stb mind EU régióra optimalizálva, míg a Global ROM-ban a 3G hálózatnál még mindig a kínai TD-SCDMA a preferált, a telefon ezt keresi első körben 4G>3G, 2G>3G váltások alkalmával. Nem utolsó sorban xiaomi.eu alapból SafetyNet passed.
<p class="mgt1">Igazából egy MIUI kiadás létezik, az pedig a China MIUI a többi kiadás pedig erre épül, ezt használják alapul Global és Xiaomi.eu-t is beleértve. Legtöbb esetben a felmerülő problémák közösek mindhárom kiadásban, mert china MIUI hordozza, így átkerül xiaomi.eu-ba és global-ba is egyaránt. Tehát Global is kvázi custom MIUI csak éppen hivatalos MIUI támogatással, viszont a fenti okok miatt számomra xiaomi.eu MIUI nagyságrendekkel jobb alternatíva, mint a Global MIUI."
<p class="mgt1">Forrás: Karavik -
szasanyi
félisten
válasz
szasanyi
üzenetére
Közben elolvastam az összefoglaló Bootloader részét, de ez nekem kínai.
Azért 2 kérdés felmerült amit tudni szeretnék:
- van-e előnye a nyitott Bootloader-nek? (ha ROM csere nem lesz)
- van-e hátránya a nyitott Bootloader-nek?
- mi a különbség a GLOBAL és az EU ROM között? -
szasanyi
félisten

Faterkam: OK. Az nálam ugye leteszi a telót, viszont a hangerőgomb teljesen jó alternatívája.
Általában tekinte elégedett vok a telóval, bár nem akartam 91k-t áldozni erre. De eddig nem bántam meg, mert pölö kijelzője konkrétan jobb mint a Samu A70-é (egymás alá téve, ugyanazzal a videóval / képpel ellenőriztük) és a piros szín szebb, a képélesség pedig jobb. A telóra PC-ről nagyon tempós a másolás (zene) viszont a WiFi érzékenysége lehetne kicsit jobb.
-
szasanyi
félisten
-
szasanyi
félisten
Köszi srácok! Most néztem, fülhöz emelve (rendesen, nem csak közel) akkor valóban kikapcsol a kijelző, de ha ézben tartva (kihangosítva) használom akkor csinálja amit elóbb írtam.
-
szasanyi
félisten
Feltűnt, hogy telefonálás közben először elhalványodik majd kikapcsol a kijelző de azonnal visszajön (aktív lesz, nem marad kikapcsolva). És ezt folyamatosan akár kézben tartom akár a fülemhez emelem... ez másnál is így van?
-
Értem, ez igaz is, de "telefon" alatt ma már nem csak hardvert értünk, hanem a komplett csomagot, egy megbonthatatlan egységet. Ne power userként nézz rá, hanem átlag vásárlóként, és úgy értékeld a dühömet. Ha az árat rendre felhozzuk a brand mellett előnyként, akkor rakjuk mellé azt is, hogy oké, de a gyári szoftver még mindig hulladék, persze erről a tesztek rendre hallgatnak (na ennyit a jutyúb szcénáról, meg az írott sajtóról is). Jó ég tudja, hány "tesztet" elolvastam, megnéztem, sehol nem említik, hogy a MIUI továbbra is ennyire tré a memória menedzsment terén, pedig a jelek szerint nagyon is az, semmi nem változott úgy bő két éve, legalább... SZÉGYEN, hogy egy ilyen problémát évek óta nem tud orvosolni a XIAOMI, nem értem, mi olyan nehéz rajta, ha egy Huawei-nek, meg egy OnePlus-nak megy.
Klaya1986: olvastam korábban, átéreztem a helyzeted...
-
törölt tag
Ja és ami még nagyon gáz. Az automata fényerő. Nagyon szeretem a telefonok ezen funkcióját,de itt kikapcsoltam és inkább állítgatom kézzel. Mate 10 pron olyan szépen működött, hogy kb észre sem vettem, ha állította. Ezen össze vissza működik, néha indokolatlanul leveszi a fényerőt, de kb úgy, hogy semmit nem látok. És ugye MINIMUM FÉNYERŐT SZINTET NEM LEHET ÁLLÍTANI. Van, hogy lassan reagált, kimentem napra és semmit nem láttam mert baxot felvenni a fényerőt. De félsötét szobában ha éppen a nap sugara elkapja, már feltolja a fényerőt és kisüti a szememet.🤪
-
törölt tag
Nyugi , nálam is bezárta pl a futó mobilparkolást ( mákom volt ,hogy nem járt éppen arra parkolóőr, 2 órát parkoltam fizetés nélkül az Andrássy út közelében)és kaptam az ívet, hogy user error 🤣 . Bár eddig ez volt a legnagyobb problémám. Egyet értek veled, hardveresen nagyon jó a telefon, de a szoftver messze van még a frankótól. Ha egy másik kínai konkurenciát nézünk ,a Huawei/Honor. Ahhoz képest a miui nokedli. Lehet jobban testre szabható,de nem véletlenül foglalkoznak itt is romokkal , baszakodnak gcammal stb. Én is töröltem már fastboottal legalább 20 felesleges progit, pedig utálok ilyenekkel szórakozni.
-
Az még hagyján, itt leginkább az a bosszantó, hogy 6 GB van a rendszer alatt. Még érted, ezek pár megabájtos widgetek, a mozgó háttér talán a leginkább energiazabáló, de ha már kiveszem kézzel az optimalizált appok közül (mert nem Micike vagyok, akinek már ez is rakéta tudomány lenne), akkor legalább tartaná tiszteletben a döntésemet, és ha a gatyát is leszívja az akkuról, akkor is tartaná bent a memóriában.
Félreértés ne essék: mint csomag, kellően erős ajánlat ez a telefon, ezért vettem én is az asszonynak. De ha tudom, hogy ilyen bagatell, hajkitépésre sarkalló hibája van, inkább hagyom a francba, és veszek neki valami retek Exynos vagy MTK chipsetes hulladékot.
DroiDMester: én azt a ROM-ot használom, amivel kivetttem a dobozból, hivatalos hazai vásárlás alzáról. Nyilván ha más rajta a ROM, másképp is viselkedik, de hadd ne kelljen már BL-t nyitni, meg b@szakodni vele, könyörgöm, az egy alapvető dolog, hogy 2020-ban nem lövünk ki futó appot a picsába, "mert csak"! De még egyszer mondom, ha valaki tudja a tuti receptet, szóljon, szívesen elnézést kérek a tudatlanságomért, ha végül beválik a tipp!
-
-
Cyborg
őstag
Hát az fasza, köszi az infót!
Nekem a Meizum ugyanilyen, 3GB Ram van benne, 1GB mindig szabad, és sorra lövi ki az appokat, lakat ide vagy oda. Én sem tudok mit kezdeni. Vagy, ha picit is beröccen a rendszer, mimdegy, hogy pl. megy a spotify, lövi ki a fenébe.

Lehet ez a trend most

-
Srácok, fantasztikus ez a telefon! Chronus, Netatmo, Walloop alkalmazások lakatolva, akku optimalizálás alól kivéve, automata indítás engedélyezve, és bezárja őket rendre. MIUI energia optimalizálás fejlesztői alól is kilőve itteni tanácsra. Van, hogy két napig jó, van, hogy már újraindítás után sem tölt be rendesen a widget. Én ekkora kupac lótrágyát életemben nem láttam még... Lehet persze mondani, hogy az appok a rosszak, a baj csak az, hogy nagyjából 4 éve használok ezek közül kettőt OnePlus-on, és semmi gond nincs velük. A Walloop viszonylag friss, az még "csak" féléve megy hiba nélkül OP-n.
Csak azért írom le, mert sokaknak lent van itt a rózsaszín köd, ezért a témában járatlan ember idetéved és azt hiszi, hogy talán kijavították már a vágott szeműek ezt a retkes, undorító, józan ésszel meg nem magyarázható memória menedzsmentet így a MIUI 11-ik verziójára, de nem és nem, ugyanezt csinálta 2 éve is. Részemről hatalmas csalódás ez a telefon, és ebből is látszik, hogy Samsung panel ide, Qualcomm SoC oda, ha nincs mögötte normális szoftver, egy marék szotyit nem ér az egész a mindennapi használatban...
Ha valaki márka fanatikus beszólna, annak ajánlom a figyelmébe, hogy ez egy fórum, ahol vannak és lesznek is ellenvélemények, néha olyan, ami ha bántó is, akkor is igaz. Használok jó néhány XIAOMI terméket, de elégedettséggel csak nagyon keveset, mindnek van valami szoftveres nyűgje (kivéve a porszívót és a légtisztítót, azok mennek megbízhatóan). Telefonból ez volt az első és az utolsó is tőlük, MIUI-val mindenképp.
Ha van még valakinek valami ötlete a probléma megoldására azon kívül, hogy adjam el vagy törjem ketté a telefont, azt szívesen meghallgatom, hátha csak user error esete forog fenn (bár nem tudom, mi lehetne itt user error, hiszen minden állítgatás nélkül is pont ez volt a probléma a nulladik napon)
-
Cyborg
őstag
válasz
laaceee98
üzenetére
Én is pont e kettő között vacillálok.
Esetleg segítek összezavarni😀
A Mi 9 Lite bővíthető microSD-vel, és van benne infraport.
A Mi 9 T-ben jobb kamera van, ráadásul van 2x optikai zoom, és erősebb a hardver is.
Üzemidőre kb egyformák.
Ha a T mellett döntesz, érdemes a 128-ast venni, nehogy később kevés legyen a 64GB. -
laaceee98
tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Köszönöm, pontosan ilyesmikre lennék kíváncsi!
Személyes tapasztalatokra, gondolatokra.Nyilván mindenkinek másra kell a telefon, mást preferál, más fontos. A notch például a felhasználók nagy részénél alapból kizáró ok, engem meg pl. pont nem izgat...
Tetszik a Mi 9 Lite és a T is, de egyelőre nem kaptam még olyan véleményt vagy ilyesmi, ami egy olyan áttörő impulzust adott volna, hogy "na küldöm is vissza a 6S-t és rendelem is meg a Xiaomit".
A boltban való nyomkodásnál is belementem a beállításokba, megnyitottam ezt azt stb., de erre a tapasztalatra is inkább azt tudnám mondani, hogy "ja, tetszett".
De nem adott egy olyan lökést elsőre...
Sosem volt még ekkora dilemmám egy sz@ros mobil miatt
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
laaceee98
üzenetére
Szia!
Próbálom a saját szubjektív véleményemet leírni a Mi 9 Lit telóról úgy, hogy mellette van egy iphone 8-am és előtte egy iphone se-m volt. Azt megelőzően pedig csak androidos telefonjaim, jellemzően MTK SOC-okkal.
Nekem android után nagyon fura volt az iphone se. Tulajdonképpen első este már a földhöz akartam csapni, hogy miért ilyen korlátozott a cucc. Főleg a widgetek hiányoztak, meg hogy nem pakolhattam a ikonokat oda, ahova akartam. Ezt megszoktam és az SE hű társam lett közel 2 évig. Tökéletes méret, sebesség, jó kamera. Utána váltottam 8-ra, de valahogy nem tudtam igazán megszeretni. Lényegesen nem gyorsabb, kamera minősége nekem nem volt érezhetően jobb és a hangminőséggel is volt bajom, a 2 GB RAM miatt elég gyakran bezáródtak a programok, stb.
3/4 évre rá dühömben (hangminőség probléma) váltottam mi 9 lite-ra. Nem akartam vagyonokat fizetni telefonért és az amazfit bip órámmal is jobban együttműködi az android.
Összességében a mérete nekem pont kicsit nagy, de megszokható. Minőségbe, működésbe meg vagyok vele elégedve, bár a vélt vagy valós biztonságérzetem (paypass fizetés, netbank) nem olyan mint egy szifonnal, de azért egyre kevésbé foglalkozok ezzel.
Sokszor előveszem és tesztelem az iphone 8-at is a mi 9 mellett és fura, hogy mit ki tudnak hozni abból az ~1800 ma-es iphone akksiból. És a méretet is visszasírom néha...
De összességében elégedett vagyok a mi 9 lite-al, nem bántam meg a váltást. Tudja, ami sebességben nekem kell. Akksi elég nagy, többet kibír érezhetően az iphone-nál. Kamera vállalható bőven. Talan az optikai képstabilizátort sírom leginkább vissza. Amoled nem sokkal jobb, mint az iphone 8 ips kijelzője, ez meg is lepett... Összességében egy jó ár-érték arányú telefon, kiegyensúlyozott belső paraméterekkel...
Így hirtelen ennyi jutott szembe

J.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Koszi, hogy megirtad a megoldast! :) Kozben megleltem en is...
Kivancsi vagyok, ez okozza-e az 576 mhz-es proci porgetest vagy sem... -
gixxergabi
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
-
laaceee98
tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Köszi a véleményt!
Ma voltam a mediamárkban megnyomkodni a 9T-t meg a Lite-ot is.
A 9T képernyője gyönyörű, meg úgy kompletten a teló is szimpatikus, és a Lite is (főleg ezeken az árakon). Bár nekem alma használóként a kezelése nagyon szerencsétlenkedős (ez az én hibám, nem a készüléké).. de a kamerát megnyitottam, aztán 2-3 percig szenvedtem vele, mire rájöttem hogyan kell bezárni
Szebb telefon, és kétségtelenül többet is tud, mint egy 4-5 éves Apple modell (6S).
Talán a méretére is azt mondom, hogy belefér, nem egy óriási tepsi..Egyelőre még a strababírásával és a nagy teljesítmény/sok funkció/jó sebesség tartósságával és megbízhatóságával kapcsolatban nincs infom.
Olvasok persze véleményeket, cikkeket, de olyat nem igazán találtam, aki pártatlan (Nem Xiaomi reklámarc) és mondjuk több hónapos használat után beszél róla..
Így aki ilyennel tudna szolgálni kérem ne tartsa magában!!!
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
bodorjanos
üzenetére
Mert az a kijelző felvillanására vonatkozik... Nem az ujjlenyomat ikonra. Azt máshol tudod kikapcsolni.
-
bodorjanos
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Igen, nehabfelvillan. Aod (ora, ertesitesek) nem jelenik meg, csak az ujlenyomat piktogramm jelenik meg. Olyan kicsit, nintha a razkodasra kapcsolodna be, pedig a felemelesre bekapcsol funkciot kikapcsoltam...
-
gixxergabi
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Ujjlenyomat olvasó a lezárt képernyőn?
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Egy ideje megvan a telefon, nincs is bajom vele. Global gyari romon vagyok. Elkezdtem nezni, hogy mennyit van deep sleepben a telo es mennyit ebren es azt tapasztaltam, hogy masfel ora mely alvasra jut masfel ora 576 mhz es boven van awake screen off-ban is.
Csatolok kepet is. Fura, mert nagyon gyakran bekapcsol a kepernyu es az ujlenyomat olvasasra var. Kiszedtem az ebresztest felemelesre, de sokszor bekapcsol igy is, amikor az autos tartoban van a telefon. Ejjel nem csinal ilyet. Meg agyalok, mi okozhatja, de az ujlenyomat olvasasra gyanakszom.
Jartatok mar igy, vagy van otlet, mivel lehetne ezt a sok awake-et megszuntetni?
Meg en is bongeszem a dolgokat, de ha valakinek vam otlete, tapasztalata, varom sok szeretettel :)Koszi!
J.
-
Spityek
csendes tag
Nekem is volt ilyen, újra telepítés, majd újraindítás megoldotta. Globál stabilon vagyok
-
ordogl
tag
Mi lehet az oka, hogy ha ranyomok az időkép widgetre akkor nem nyitja meg?
Más widget is van így... -
rellif
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Próbáld meg ezzel a config-al.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Na most mondom szétnézek a beállításai között, de már attól állandóan leáll, hogy rányomok a fogaskerék ikonra...
delete -
gixxergabi
senior tag
Hipercam final
Nekem is ez volt, xml betöltés után folyton kilép.
Nélküle a beállításoknál be kell kapcsolni a fix-et, utána frissül rendesen.
Viszont így is tovább készül egy kép mint 6.2.030-essel (sztem), bár itt ugye meg működik a 3 "látószög". De még nem teszteltem rendesen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Béta iOS-t használók topikja
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Pánik a memóriapiacon
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3840, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870, 100% Akksi
- OnePlus Pad Go Green nagy kijelző, könnyű hordozhatóság 8/128 GB Használt, karcmentes 3 hó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest