Hirdetés
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FLY->
őstag
Xiaomi értesítőt éltre lehet valahogy kelteni, hogy működjön a beállítás szerint? Csak reboot-kor működik, ne zavarjanak mód meg csak éjszakára van ütemezve, szóval nappal ez sem szól bele.
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok. Találkozott már valamelyikőtök olyan tokkal, amibe lencsét lehet "tekerni"?
Anamorphic lencsét szeretnék használni és ha létezik tok, akkor nem szivatom magam a csiptetős módszerrel. -
-
neoforce
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Az arcalapu feloldás most is müködik globál stablen.
-
neoforce
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Igen de kiadott egy nyilatkozatot a xiaomi hogy hamarosan elérhető lesz euban is a témák és jobb lesz mint valaha.
-
-
neoforce
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Müködik a nemfogadott hívás, sms, ezek eddig nem müködtek. Vibert nemtom az nincs msn ,gmail eddig is müködött!
-
neoforce
aktív tag
-
válasz
üzenetére
Ha ennyire nem jön be neked az AOD
Tedd fel a NotifyBuddy -t ezzel oda és akkora méretű LED-et tudsz varázsolni amilyet csak akarsz, de lehet az adott alkalmazás ikonja is a led helyett, és látod épp milyen értesítésed jött!
Fogyasztásba nem szól bele, jelentéktelen 1-2% a teljes töltési ciklus alatt
-
neoforce
aktív tag
Sziasztok! Nem tudom pontosan mikor de megjavították az aodot globál stabilon, bár semmilyen frissítést nem vettem észre,de mindkettő telefonon megjavult!
-
maglew
aktív tag
Hogy lehet megoldani azt, hogy ha Ne zavarj módban vagyok, akkor ne csilingeljen a messenger?
-
csucsu52
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
Persze, tapasztaltam én is, hogy eltérhetnek kicsit, nembaj, hátha a mostani rendelés...
-
válasz
csucsu52
üzenetére
akkor te valami mást kaphattál! Mikor én rendeltem annak túlságosan is le volt kerekítve a széle, szóval valószínű egy másik szállítmányból kaphattál! Én mikor belinkeltem még utána is rendeltem belőle még 1 adagot és az is lekerekített szélű volt! De hát ugye az már 4.hónappal ezelőtt volt, azóta biztos változott a készlet az eladónál
-
törölt tag
#Aliexpress HUF 324.56 24%OFF | 2-in-1 protective glass for xiaomi mi 9 lite glass camera lens film screen protector on xiomi xaomi xiami mi9 se light 9se 9lite
https://a.aliexpress.com/_TvBKmÉn innen rendeltem. Le van kerekítve, teljesen meretpontos. Természetesen volt fólia a ragasztandó felületen. Lassan egy hónapja rajta van, egy karc sincs sehol rajta. Hibátlan cucc.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Gombokkal vezérelve jó lehet, szélekről simításnál "vág".
Aztán ahány csomag annyi féle is lehet, legyen szerencséd vele
-
csucsu52
aktív tag
válasz
aprokaroka87
üzenetére
Egy próbát megér
-
bb71
őstag
Just for fun:
rendeltem Aliról az itt DMester által ajánlott védőt a kijelzőre... ilyen még nem történt, vagy én vagyok hülye, vagy tényleg nincs lehúzható védőréteg a ragasztandó oldalon... fénykép este.
-
Sziasztok! Nejemnek most vettünk egy 9 Lite-ot, és jelenleg tartozékokat keresünk hozzá. Ami nagyon kellene, az egy minőségi aktív tok, tudnátok egy tippel segíteni ebben? Az Összefoglalóban nem találtam tokra vonatkozó javaslatokat, ezért kérdezek itt. Ha lehet, fehérre vagy valami csajos árnyalatra lenne szükség. Köszi előre is!
-
havri1
félisten
válasz
csucsu52
üzenetére
Eu-n kell. Előtte teszi fel a kérdést, hogy szöveg, file vagy még valami:)
Mondjuk az már most furcsa, hogy egyeseknél miért eltero a lehetőségek választéka. Nyilván a telepített alkalmazasok miatt, de pl neki van olyan, hogy mentés ide : belső tarhelye. Vagy pl mi megosztás.
Na majd ha kézbe kapom a készüléket, meglesem.
Más a tárcsázó is globalban mint EU-ban.
-
csucsu52
aktív tag
-
havri1
félisten
Helló!
Mi 9 lite, global rom. Emberünk sms-ben szeretne megosztani névjegyet.
Névjegy, jobb felül 3 pötty, megosztás, és nincs SMS/üzenet.
Nekem itthon minden készülékén eu dev van, azon van..
Mi a fene? Most engem szíd, hogy mekkora szar telefont vetettem vele🤣 -
Tomi2017
csendes tag
Sziasztok ! Igen, a 2.3.44 működik tökéletesen.
-
Faterkam
addikt
Használja valaki még a Horizon Go appot? A frissítés óta csak a M1, M2, Duna TV-n van kép, a többin csak hang. Ez mi a frászért van, ötlet esetleg?

-
dethroner
veterán
Én csak összedugtam a fejegységgel a telót, egyből felismerte, elindította az android autót, és akkor jöttem rá, hogy választanom kell. Vagy a telót dugom az autó usb csatijába és használom az alkalmazást, vagy a pendrive-ot a zenékkel. Szóval 5 másodpercig volt használva az AA, már húztam is ki a francba, mert hát csendben csak nem fogok vezetni
Tudom hogy lehetne a telóra is zenéket tenni, meg a fejegység SD kártyanyílásába, amiben a gyári navigáció térképkártyája van, szóval abba is dughatnék zenés memóriakártyát, de a franc se akar annyit kavarni már vele. Kidobom a fejegységet, és berakok egy androidosat, amin teljes értékű Waze fut, van bőven usb több pendrive-nak is, stb. Tököm szarakodjon már ezzel a gyári megoldással
-
rellif
senior tag
Ha esetleg másnak is "elszállna" DRM L1
TWRP_Widevine_L1_Patch. -
- w -
csendes tag
Viszont hiába telepítem föl a MIUI alapú telefonkönyvet meg tárcsázót, nem tudom beállítani alapértelmezettnek, mert hibával kilép... Az üzenetek még el sem indul, hibával kidob. Melyik verziót töltsem le...?
-
-
Troy.
addikt
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Telefonszámokat gmail-ben szinkronizálva tartom, csináltam egy külön label-t phones néven. Adott a contacts, phone nevű alkalmazás. Contacts alkalmazásban kilehet választani ezt a labelt, míg a phone-t indítom és azon belül megyek a contacts-ra, akkor az mindent látok. Telefonszámokat, több száz email címet és nekem elég volna az összeválogatott label.
Időjárás app widget automatikusan nem frissít, csak ha elindítom az alkalmazást?
-
Xerxész
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy mostanában nem jelez a Xiaomi értesítő LED? Be van állítva minden alkalmazásnál, de mégsem villiog a felirat, ha kapok valamit... -
Atomgeszi
nagyúr
Nem tudom, mit értesz a telefonszám lista alatt, nekem Telefonkönyv - 3 pötty felül és lehet importálni exportálni bármilyen fiókból, illetve a következő menüpontban külön be lehet állítani, hogy milyen fiókok számai jelenjenek meg.
Google címtárban nekem is van 1500 email a telefonszámok mellett, de soha nem dobta be magától az email címeket, csak a számokat. -
Troy.
addikt
Sziasztok!
ACR pro-t működésre lehet bírni, vagy az android 9 miatt ne is reméljem?
-
bulek
tag
válasz
dethroner
üzenetére
Én két napja küzdöttem meg az Android autóval. Állandóan 16-s kommunikációs hibát dobott.
Nem szereti a klónozott alkalmazásokat, ki kell kapcsolni a funkciót!
Ill. A Waze elveszti a gps jelet, ki kell kapcsolni az akkumulátor optimalizálást a Waze-hoz.
Utána tökéletes
-
dethroner
veterán
Ha android autot akarok tenni a telóra, melyik verziót kell letöltenem?
x86_64, x86, arm64-v8a, vagy armeabi-v7a? -
eisento
addikt
Globalon mukodik mar normalisan az aod? Ikonok stb.
-
rellif
senior tag
válasz
Faterkam
üzenetére
Lehet fejlesztettek valamit pluszba...
Amúgy tényleg változik a kijelző fényereje és a kontraszt is ha erős fény éri. (Max fényerőn pl. Led lámpával lehet tesztelni) -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
fehermokus
üzenetére
Lakat? MIUI akkukímélő ki?
-
Faterkam
addikt
Valaki fentebb már írta, hogy a képernyő a napfényre is változtatja a fényerősséget, (az automata fényerő ki van kapcsolva) ezt hol lehet megtalálni a beállításokban? Nálam néha felveszi, néha nem!
-
rellif
senior tag
válasz
H.Ferenc
üzenetére
Pie-hoz
Első alkalommal lehet kell majd ez is hozzá.
"Letöltöd az XML-t, majd a telefonodon közvetlen létrehozod ezt manuálisan: /GCam/Configs/
és a Configs alá bemásolod az xml-t. Kamera megnyit, alul a fekete sávra dupla tap, és kiválasztod amelyiket használni akarod, és restore." -
rellif
senior tag
válasz
H.Ferenc
üzenetére
Pie alatt az egyik legjobb az a verzió volt.
Q alatt pedig az összefoglalóban található HyperCam.
Tökéletes verzió továbbra sincs,de vannak próbálkozások Mi 9SE vonalon.
Ígéretes még a 4pda-n a MI9-re GelioSoft által készített alkalmazás(sajnos csak orosz nyelven érhető el és nem működik stabilan a lite-on) -
eisento
addikt
Xiaomi eu legutobbi build. Gmail ertesitesek nem jonnek meg
multkor jo volt, most megint buzaskodik.... Vkinel hasonlo? -
rellif
senior tag
válasz
galervin93
üzenetére
Én is Telenor és Telekom kártyával használnom. A Telenor-nál néha előfordult, hogy nincs net, de egy repülő mód ki-be rendbe szokta rakni.
-
galervin93
addikt
válasz
galervin93
üzenetére
Az APN visszaállításával, majd egy új beállításával (net) először H+, majd 4G-vel megy a második kártya. Hogy most azért mert mókoltam, vagy valami elmezavar volt, fogalmam sincs. Mindenesetre működik, hála égnek.
-
galervin93
addikt
2 simmel használom a telót, egyik Telekom (hang), másik Telenor (net; Számlakontroll). Egyik pillanatról a másikra a Telenor kártyán megszűnt a net, el is tűnt a 4G ikon fentről. APN rendben, letiltottam majd újra engedélyeztem a kártyákat, telefon restart is volt már. (Előző telefonomon ezek segítettek.) Van valami ötletetek, mit csináljak, higy újra legyen netem a Telenoros kártyával?
-
Fricó
aktív tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szia, ezt a frissítést hogy tudom telepíteni?
Viber üzenetet ezután fogja jelezni AOD-n? -
Ha Xiaomi eu-global frissebb verzióját letöltöm, és felteszem twrp-ből (mivel magától nem képes frissíteni, csak látja, hogy van frissebb) akkor marad a root, magisk, vagy azt is újra kell tenni? Illetve megmaradnak-e a beállítások, appok? Belefutottam már hasonló esetben bugokba 3s-nél, egy ilyen frissítés után nem lehetett újra rootolni. Pont azért akartam eu stable-t, hogy frissítse magát, ne kelljen már megint twrp-ből vacakolni vele.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
DroiDMester
üzenetére
DroidMester, Te ilyen frusztrált programozó manus lehetsz?
Miért veszel mindent személyes támadásnak és miért ez a lekezelő stílus?
lehetnek véleményütközések, ettől működhet egy fórom!
Ezeket meg is lehet szépen felnőtt(nek tűnő) emberek módjára beszélni, de az, hogy ha valakinek a tiéddel ellentétes véleménye van, azt egy sokkal magasabbnak képzelt társadalmi szintről lefelé szemrehányni, letudatlanozni, legagyizni nem túl elegáns, legalábbis olvasva bicskanyitogató.
Veterán tagként pedig főleg kétszer meg kellene gondolni mielőtt azonnal megsérted a fél fórumot.Bocs az offért, lehetne ez egy használható normális fóruma is ennek a nagyszerű készüléknek...
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Raspberry Pi
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Gaming notebook topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Hibátlan iPhone 11 Pro 64GB Space Gray
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ez lemaradt előbb😂

Azt hiszem hogy ezt elküldeném a feladónak
multkor jo volt, most megint buzaskodik.... Vkinel hasonlo?