Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nubia Neo 3 GT 5G - játéktelefon
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szpali
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
Leginkább úgy, hogy az egyik telefon egy 9T, a másik pedig 9 Lite ¯\_(ツ)_/¯
-
szpali
addikt
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
Narancs
őstag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy STABIL, jól működő romot? Nem tudom 9-es android alapokon milyen a telefon, ha az stabil nekem az is jó lesz. Amint megvettem frissített 10-es androidra. Hát mit mondjak, sok a baj. Az alap appok is kresselnek sokszor, youtube, viber, messenger. A több apróbb idegesítő bugról nem is beszélve. Előtte redmi 4x-et használtam 3 évig, soha, semmi ilyen gondom nem volt.
Jó kis teló lenne ez egy normális rommal. -
Fricó
aktív tag
Frissítés óta (global rom) azt vettem észre, hogy nem jól működik a bluetooth.
Nagyon nehezen akar kapcsolódni a headsethez, illetve autóban is mindig kód beírása után tud csak újra csatlakozni a telefon. Másnál is van ilyen?
-
gixxergabi
senior tag
AOD megint van egy újabb verzió... (fene se tudja mi változott)
-
eisento
addikt
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ha ez megnyugtat nekem is ezt irja...
Ezt a nevjegy kuldes messengerbe eddig mukodott? Hogyan kell elkepzelni? Pontosan mit szeretnel? Nevjegy megosztas es ott kene messengernek lenni? Nem kell engedelyezni messengerben nevjegyeket esetleg?
-
rellif
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nekem sem sikerült
-
rellif
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Kamerára biztos lenne megoldás. Miui camera app-ból is van frissítés. Apkmirror oldalon fent van. [link]
Nem próbáltam ki.... -
Winnie The P
őstag
Meg kell mondjam, hogy nagyot csalódtam a telefonban. Ugye nálam jelenleg két olyan probléma is fentáll amire nincs megoldás, pedig reménykedtem abban hogy az egyikre ( nem tudok névjegyet messengerben elküldeni nincs a listában) az android 10 megoldást nyújt. Sajnos nem. A második probléma pedig a frissítés után született, a kamera probléma. A telefon gyári, nem raktam rá másik rom-ot. Le ejtve nem volt. El kell gondolkodnom, hogy a következő telóm nem ettől a gyártótól lesz. Pedig a lányomnak most ajánlottam a Mi9T szériából.
-
rellif
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Lehet elég lenne egy adattörlés az alkalmazás kezelőben.
-
Winnie The P
őstag
válasz
gixxergabi
üzenetére
Szia! Nem csináltam, nem is tudom hogy kell, de ahogy lejjebb olvasom másnál működik rendesen pedig nem csinált ő sem. A kamera bezárása, és újraindítása esetleg?
gyépés: amikor mondjuk kilépek a böngészőből akkor az ugye nem jelenik meg ha rányomok a négyzet ikonra egyedül nekem csak a weawow megy, és a felső részen írja az elérhető memória mennyiségét. -
Dan-szan
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
A playről lehet leszedni AOD helyett amit lehet szín szerint is variálni,sajna a neve nem jut eszembe
-
mano660
tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Fotózáskor megjelenik a kép a kis körben, viszont a rosszabb memória kezelés nekem is feltűnt.
-
gyépés
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nálam is megjelenik, pedig én nem csináltam visszaállítást. A memória kezelés sem tűnik rosszabbnak. Te azt hogy tapasztalod?
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Nálam megjelenik, csináltál gyári visszaállítást frissítés után?
-
zsola400
senior tag
válasz
bodorjanos
üzenetére
A heti fejlesztői romokban sincs benne ez az opció.
-
Winnie The P
őstag
Üdv!
Két dologra lettem figyelmes mióta felraktam az andriod 10-et.
Az egyik, szerintem sokkal rosszabb a memória kezelése.
A másik, és itt szeretnék megkérni valakit, hogy megnézné-e, hogy nála mi a helyzet, szóval ha a kamerával készítek egy fotót akkor a bal alsó részben nem jelenik meg a frissen készített fotó (kör alakban) -
bodorjanos
aktív tag
Fasza, kár, hogy egy ilyen logikus igényt ilyen szarul kezelnek

Simán megérné szerintem. bár lehet én vagyok túl régimódi. Én szerettem az RGB ledet a régi telóimon. (Redmi Note 3 pro, motorola defy, stb.)
Mindig tudtam mi jött és ha fontos volt ránéztem...
Tudom ott az AOD, de azért nekem jobban bejött a régi ledes megoldás. Ez van, ha öreg az ember és ragaszkodik a régi bevált dolgokhoz
Gondolom más progi se tudja ezt az anomáliátz feloldani... Más rom esetleg?
-
harry3
őstag
válasz
bodorjanos
üzenetére
Nem lehet állítani.
-
rellif
senior tag
válasz
mester1242
üzenetére
Google ambient mode nincs bekapcsolva véletlenül?
-
mester1242
tag
Sziasztok! Párom szerzett egy ilyen telót 2 hónapja. Minden szuper vele egy dologtól eltekintve. Töltés közben elalszik a képernyő és azonnal fel is ébred majd ezt loopolja amíg töltőn van. Esetleg valakinek valami 5lete?
-
bodorjanos
aktív tag
Sziasztok!
Aki a global 10-es romot már megkapta, megnézné nekem, hogy lehet-e állítgatni apponként az értesítési led (felirat) színét, vagy még mindig ugyanolyan buta, mint a 9-ben?
Jó lenne, ha végre be tudnám állítani, hogy más színnel jelezze a nemfogadott hívást és az emailt, messengert, stb.
Ha már benne van, használnám
Köszi a válaszokat előre is!
Üdv.,
János -
gyépés
aktív tag
Nekem a héten valamikor volt még 20%-om, és 9 óra 33 perc SOT volt addig. Majd csinálok screenshotot, csak az a baj estére nem nagyon jutok 40% alá, éjszaka meg töltök.
Nyilván használati szokásoktól is függ: nem játszok, főleg böngészek, e-bookot olvasok, meg mindenféle kis applikációk néha here drive, de max. fél óra. Ezzel ennyi SOT van általában. -
barna70
csendes tag
Nálam android 10 alatt a naptár alk. leáll, így a Google naptárat kellett letöltenem. Más is tapasztalta? Jó volna működő app drawer is. Már megszoktam.
-
DonMedve
addikt
Értem Urak! Köszönöm.
-
csucsu52
aktív tag
-
zzola
titán
Sziasztok.
Feleségemet meglepném egy ilyen készülékkel. MM-ban most egész jó áron elérhető a 64 gb.-os. Feltételezem EU rom van rajta. Én már kinőttem abból , hogy heti szinten frissitsek...
Dobozból kivéve csak OTA kell frissíteni és enjoy ?
Köszi. -
Winnie The P
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Megvan, sikerült.
-
mich68
csendes tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. elindítom a miflash unlock.exe -a telefon azonnal kilép fastboot-ból
-
ordogl
tag
Tudna valaki egy linket ahonnét le tudom tölteni az Android 10 frissítését? Köszi
-
eisento
addikt
válasz
Dan-szan
üzenetére
Akkor a frissites resznel fogod magad nyomkodod a miui11 logot mig ki nem irja hogy bekapcsolva extra funkciok... Es jobb felso sarokban megjelenik a frissito csomagos resz ott ki tudod valasztani amit fel akarsz rakni de elotte ugye le kell tolteni a csomagot. A xiaomifirmwareupdateen csak a 75 megas fajl volt tegnap de vhonnan lehuztam a 2 gigasat, felmasoltam telora kivalasztottam leellenorizte majd felrakta es most igy allunk:
Ha kell feltoltom a 2 gigas cuccot gdriveba...
-
rellif
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
A MIUI-optimalizáció ki van kapcsolva?
Eddig ez bakavart sokaknak.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
gixxergabi
üzenetére
-
rellif
senior tag
Az összefoglalóba bekerült a legutolsó Global (EU,MIX) ROM-ok recovery-ből telepíthető linkje.Fastboot ROM-ot csak China-hoz találtam,valószínűleg később lesz elérhető a Global-hoz.
-
Dan-szan
senior tag
Ja és az AOD-al csak nem boldogulok,már minden engedély meg van adva de nem jelenik meg a világon semmi
. Ajánlottak itt playről tölthetőt is,azzal ment minden faszán de asszonypajtásnak az nem tetszett... -
harry3
őstag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Véletlen nem válaszként ment el, előtted pár hsz-szel leírtam hogy keress rá. Ha megcsináltad, amit írtam, utána ne magyarul, hanem úgy, hogy Always-on.
-
csucsu52
aktív tag
válasz
Winnie The P
üzenetére
Ott vagy, hogy alkalmazáskezelés?

A három pöttyöt megnyomva mit látsz?

-
xiaomi.eu ROM ban minden héten a legfrissebb verzió van, szóval totál felesleges feltenni mert valószínű amit fel akarsz tenni eleve régebbi verziójú ezért sem települ, mert frissebb az ami alapból a ROM.ban van, kivéve ha STABIL xiaomi.eu romot használsz, mert ott is érvényes a megszokott dolog hogy a STABIL verzió úgy 3-4.hónappal le van maradva a heti kiadású developer verzióktól!
-
novinyul
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Ja most néztem én is. Annyira jó hogy még ez is meg van kavarva
-
harry3
őstag
Az alkalmazásoknál érintsd meg a három pöttyöt a jobb felső sarokban, majd Összes alkalmazás megjelenítése. Utána keress rá, úgy már meg fogod találni.
-
gixxergabi
senior tag
Ha értesítések- értesítés felület miui akkor színes, ha android akkor szürkék a kis ikonok aod-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360, 100% Akkumulátor
- HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U Refurbished
- Fitbit Versa 4 okos óra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

. Ajánlottak itt playről tölthetőt is,azzal ment minden faszán de asszonypajtásnak az nem tetszett...