Hirdetés
- Apple Watch
- Microsoft Rewards
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Honor 600 Pro - 苹果
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 03:06 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
user01
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
Van olyan menüpont, csak el van rejtve. Legalábbis nekem MI 9T-n így sikerült elővarázsolni, talán nálad is működik:
Beállítások / A telefonról / tapicskolni a MIUI verzión a Fejlesztői beállításokért.
Beállítások / További beállítások / Nyelvek és bevitel / Automatikus kitöltést engedélyezni, ha le lenne tiltva.
Beállítások / További beállítások / Fejlesztői beállítások / Automatikus kitöltésnél tapicskolni az Alapértelmezett értékek visszaállításán. Ekkor előbukkan a MIUI optimalizáció.
Ha már nincs rá szükség, újra le lehet tiltani az Automatikus kitöltést.Alapból a kitoltes Google volt állítva.. Szóval sajnos nem jött be
-
user01
senior tag
Van olyan menüpont, csak el van rejtve. Legalábbis nekem MI 9T-n így sikerült elővarázsolni, talán nálad is működik:
Beállítások / A telefonról / tapicskolni a MIUI verzión a Fejlesztői beállításokért.
Beállítások / További beállítások / Nyelvek és bevitel / Automatikus kitöltést engedélyezni, ha le lenne tiltva.
Beállítások / További beállítások / Fejlesztői beállítások / Automatikus kitöltésnél tapicskolni az Alapértelmezett értékek visszaállításán. Ekkor előbukkan a MIUI optimalizáció.
Ha már nincs rá szükség, újra le lehet tiltani az Automatikus kitöltést. -
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok!
MIUI 11.1 by xiaomi.eu 9.11.28 van a telón, viszont a Vancedet nem lehet telepíteni, mert a MIUI optimalizációt nem lehet kikapcsolni.Sőt, nincs ilyen menüpont sem. Sajnos sehogy nem tudom elővarázsolni.
Mi lehet a megoldás?
-
galervin93
addikt
-
Faterkam
addikt
Véletlenül beállítottam, hogy alapértelmezettet a Mi Böngésző nyissa meg az xlsx-eket, de én mással szeretném, hogy lehet kitörölni az alapértelmezést?
beállítások/alkalmazások/alkalmazáskezelés, jobb felül 3 pötty - alapértelmezett alkalmazások!
-
galervin93
addikt
Véletlenül beállítottam, hogy alapértelmezettet a Mi Böngésző nyissa meg az xlsx-eket, de én mással szeretném, hogy lehet kitörölni az alapértelmezést?
-
Villanyász
tag
Szia! A fejlesztői beállításoknál mik voltak neked bekapcsolva? Nekem sajnos kiugrik fastboot módból a telefon ahogy a miflash progiban a refresh gombot megnyomom hogy megjelenjen a listában.
-
circum
csendes tag
-
Faterkam
addikt
Érdekes, a feleségem Redmi note 8 pro-jára is kint van több ugrásos frissítés, az se találta, de arra felment kézzel frissítve, igaz az már 11-en van amúgy is :/
-
pvt.peter
őstag
-
littlerock
aktív tag
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Miui 13 várható még esetleg? -
Faterkam
addikt
Viszont telepíteni nem engedte!

-
Faterkam
addikt
Megjelent a 12.5.3 EEA Stable!
Latest V12.5.3.0.RFCEUXM(History)
MIUI 12
Android 11.0
Update at 2022-09-17 21:22:13 -
littlerock
aktív tag
Üdv!
A hozzáértőket kérdezném, hogy ha van két Mi9Lite telefonom és szeretném az épp nem használttal kiváratni a 720 órát, akkor elég csak átrakni a sim kártyát a bejelentkezés erejéig, vagy azt kell használnom?
A nyáron vettem egy telefont ugye, amit arra szántam, hogy feltegyem a legújabb szoftvert, de sajnos akadályokba ütköztem.
Nem gond, hogy van egy tartalék telefonom, mert ennél nagyobbat nem akarok venni, ez a kettő most elég lesz egy darabig, de jelen pillanatban zsákutca a fejlesztés, mert állandóan költözni nem akarok a két telefon között...
-
Zoli2
aktív tag
Mi fiókba be vagy lépve, jól gondolom? A Mi fiók adatához képest a tel.számod is változott ezzel? Ha igen akkor weben elképzelhető hogy be kell lépj a Mi fiókba és át kell ott is írd az új számra a fiókban. A "A SIM-káryta nem aktiválható" üzenetet a Xiaomi dobja neked, nem a szolgáltatód. A Xiaomi SIM aktiváló nem tud küldeni SMS-t. Xiaomi SIM aktiváció app-nak adj meg minden jogot, cache törlés, etc. [video]. Angol nyelvre állítva a telefont se megy? Az szokott még ilyet csinálni hogy a nyelvi részben nincs meg valami és nincs hova kifusson "hibára". Meg a Find my device-t kikapcsolva is szokott utána menni. Esteleg a hálózatot (tesztelésig) állítsd át csak GSM-re (2G-re) amíg végez (Yettel VoLTE-vel is vannak néha gondok).
Igen a a fiókba beléptem, ellenőrző kódot is kértem a megerősítés végett, de egyébként a szám nem változott. Csak az angol nyelvre állítás nem működött. A Fent leírt cache-t töröltem. Kevés volt. (Igaz, a linkelt videó második felében lévő rész nálam nem működött, ahol az engedélyeket kell megadni. Hiába kattintottam az "App permissions"-ra nem lépett tovább. Ami mégis megoldotta a problémát az a VOLTE KIKAPCSOLÁSA. Köszönöm "zsola400"-nak és neked is a késő esti segítséget. Remélem nem jön vissza a hiba, kellemetlen volt, hogy tudtam az SMS-ekre válaszolni.
-
crok
nagyúr
Mi fiókba be vagy lépve, jól gondolom? A Mi fiók adatához képest a tel.számod is változott ezzel? Ha igen akkor weben elképzelhető hogy be kell lépj a Mi fiókba és át kell ott is írd az új számra a fiókban. A "A SIM-káryta nem aktiválható" üzenetet a Xiaomi dobja neked, nem a szolgáltatód. A Xiaomi SIM aktiváló nem tud küldeni SMS-t. Xiaomi SIM aktiváció app-nak adj meg minden jogot, cache törlés, etc. [video]. Angol nyelvre állítva a telefont se megy? Az szokott még ilyet csinálni hogy a nyelvi részben nincs meg valami és nincs hova kifusson "hibára". Meg a Find my device-t kikapcsolva is szokott utána menni. Esteleg a hálózatot (tesztelésig) állítsd át csak GSM-re (2G-re) amíg végez (Yettel VoLTE-vel is vannak néha gondok).
-
Zoli2
aktív tag
APN-ek/Telenor Online/Hozzáférési pont protokollja -->IPv4
Sajnos ugyan úgy kiírja "A SIM-káryta nem aktiválható" REACH_DOWNLINK_SMS_LIMITATIONEgyéb ötlet?
-
zsola400
senior tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek hol keressem a hibát. Néhány napja nem tudok SMS-t küldeni, de a bejövőkkel nincs gond. Üzenetközpont száma rendben (YETTEL), ma kaptam új sim kártyát. A MI sms is ki van kapcsolva. A küldés után 1 mp-en belül bedobja a sikertelen hiba üzenetet. Telepítés nem volt a készüléken. Állítgatva sem.Próbáld meg az apn-t / hozzáférési pont protokolt IPv4-re átállítani, majd restart.
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Kérlek segítsetek hol keressem a hibát. Néhány napja nem tudok SMS-t küldeni, de a bejövőkkel nincs gond. Üzenetközpont száma rendben (YETTEL), ma kaptam új sim kártyát. A MI sms is ki van kapcsolva. A küldés után 1 mp-en belül bedobja a sikertelen hiba üzenetet. Telepítés nem volt a készüléken. Állítgatva sem. -
Treck
aktív tag
Nekem sem ajanlja fel a telefon, sot, helyileg sem tudom telepiteni (pedig korabban sikerult - ahol letoltene a frissitest, ott a harom pottyre bejovo menuben a Frissitocsomag kivalasztasa resz), mert ezt irja ki:
"
A frissités ellenőrzése sikertelenSorry, flash to this stable version is not allowed
" -
Xerxész
őstag
Sziasztok!
Lehet azt tudni, hogy miért nem frissül automatikusan a rendszer, ha van stabil verzió? -
pvt.peter
őstag
-
bulek
tag
Ennyire nem mélyedtem bele. Számítógépről talán csak nyitott bootloader mellett lehet frissíteni, de utána vissza lehetne zárni.
-
8zabi
őstag
-
bulek
tag
-
Tomasz72
aktív tag
Sziasztok! Átaludtam valamit? Egy csomó alkalmazás nem engedi a képernyőkép rögzítést...
-
pvt.peter
őstag
Úgy látom még a ruszkik is hamarabb kaptak stabil V12.5 -öt (V12.5.6.0.RFCRUXM), mint az európaiak

https://xiaomifirmwareupdater.com/miui/pyxis -
DIEGO15
őstag
Windows reinstall megoldotta.
-
DIEGO15
őstag
usb driverek fent vannak?
esetleg probald meg ugy, hogy mikor a telo bekapcsolt allapotban van dehat mintha fotokat akarnal leszedni a telorol ugy is radugod a gepre, hogy felismerje stb. majd ha felismerte johet a "szerviz" modja a telonak. ha jol emlekszem nekem is volt gebasz, hogy nem latta.Igen, fent vannak. Frissítettem is, azóta a fastboot logóról átugrik egy "any key to shutdown" feliratra.
Kipróbáltam, amit ajánlottál, de semmi. -
eisento
addikt
usb driverek fent vannak?
esetleg probald meg ugy, hogy mikor a telo bekapcsolt allapotban van dehat mintha fotokat akarnal leszedni a telorol ugy is radugod a gepre, hogy felismerje stb. majd ha felismerte johet a "szerviz" modja a telonak. ha jol emlekszem nekem is volt gebasz, hogy nem latta. -
DIEGO15
őstag
-
eisento
addikt
AMD-s gep? elolapi usb-n probalod?
-
DIEGO15
őstag
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. Unlockolni szeretném a telóm. Mindent a leírás szerint csináltam, de sajnos a Mi unlock program nem látja a fastboot-ban lévő telómat. Több gépen, több kábellel próbáltam, de semmi eredmény.
Van valakinek ötlete?
-
pvt.peter
őstag
-
huberpe
aktív tag
-
Tomasz72
aktív tag
-
huberpe
aktív tag
-
Tomasz72
aktív tag
Sziasztok! Globál 12.0.10-re jött, jönne valami rendszer alkalmazás frissítés, de nem fut le. Valaki találkozott már ezzel a hibával, vagy csak én vagyok ennyire 1 bites....
-
littlerock
aktív tag
-
maglew
aktív tag
válasz magamnak... figyelmetlen voltam...
EU kontra MI... szóval csak a 720 órás várakozás marad, vagy hagyom a francba az egészet...
Na ezt nem egészen értem.
Változott valami biztonsági hülyeség? -
littlerock
aktív tag
Segítsetek légyszíves.
Valami frissült, azóta pl Gmailen nem tudok egyes munkahelyi pdf, docx fileokat csatolni. A messengeren is random módon tudok megosztani a filekezelőből képeket illetve sok esetben azt írja ki hogy a munkahelyi fiók nem támogatja a csatolást(vagy valami ilyesmi)
Mi a franc ez eddig normálisan működött minden
válasz magamnak... figyelmetlen voltam...
EU kontra MI... szóval csak a 720 órás várakozás marad, vagy hagyom a francba az egészet...
-
maglew
aktív tag
Segítsetek légyszíves.
Valami frissült, azóta pl Gmailen nem tudok egyes munkahelyi pdf, docx fileokat csatolni. A messengeren is random módon tudok megosztani a filekezelőből képeket illetve sok esetben azt írja ki hogy a munkahelyi fiók nem támogatja a csatolást(vagy valami ilyesmi)
Mi a franc ez eddig normálisan működött minden
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok még egyszer.
Akkor erre fastboot mód-ban MiFlash segítségével (gondolom az adatok megmaradását választva)fel lehet rakni azt, ami #5841DroiDMester hsz linkjében van...?
Device: Mi 9 Lite GlobalCodename: pyxisVersion: V12.5.2.0.RFCMIXMBranch: StableType: RecoverySize: 2.7 GBRelease Date: 2021-07-20Package Name: miui_PYXISGlobal_V12.5.2.0.RFCMIXM_ceaf059ed1_11.0.zipMD5: ceaf059ed1a3265d14fe084e9cf7c660
-
morfondőr
addikt
csak RECOVERY ROM-ot lehet telepíteni zárt bootloader mellett! azt is csak ugyan azt a régióst, tehát EEA-ra nem tudsz GLOBAL-t vagy fordítva sem!
Fastboot ROM-hoz nyitott booltoader kell!

Akkor elnézést littlerock-tól a félreinformálásért. Gondolom elrontani nem tudott volna semmit mert a miflash hisztizett volna. Ezek szerint gyári recovery-ből kell betallózni a romot?
-
DroiDMester
nagyúr
csak RECOVERY ROM-ot lehet telepíteni zárt bootloader mellett! azt is csak ugyan azt a régióst, tehát EEA-ra nem tudsz GLOBAL-t vagy fordítva sem!
Fastboot ROM-hoz nyitott booltoader kell!

-
littlerock
aktív tag
-
morfondőr
addikt
Köszönöm, elkezdtem letölteni a dolgokat.
egy dolog még nem világos, hogyan kell összedugni a telefonta géppel. "Ha megvan a telót rádugod a PC-re fastboot módba (szerelő nyulas kép)" ...Kikapcsolod, majd a hangerő le és a bekapcsoló gomb egyszerre nyomva tartva addig vársz, amíg a fastboot logó meg nem jelenik a kijelzőn.
-
littlerock
aktív tag
Köszönöm, elkezdtem letölteni a dolgokat.
egy dolog még nem világos, hogyan kell összedugni a telefonta géppel. "Ha megvan a telót rádugod a PC-re fastboot módba (szerelő nyulas kép)" ... -
morfondőr
addikt
Sziasztok!
Sajnos azok közé tartozok, akiknek nem frissült OTA-n a 12.0.10 -ről 12.5- re...
Most global stabil van rajta, és pont úgy mint Robertó 79 fórumtársnál, én sem tudom simán telepíteni...Tegnap vettem egy másik, karcmentes 9 lite- ot, gondoltam megcsinálom azon, de ugyanez a helyzet. Alzából származik, számla, doboz megvan... Az most egy teljesen üres telefon, szerettem volna összerakni, és utána átköltözni...
Nincs valakinek ötlete, hogy ne kelljen 720 órát várnom stb???
Az összefoglalót átfutottam...
Szerintem fastboot romot zárt bootloaderrel is felrakhatsz. Az összefoglalóban a "bootloader visszazárása" alatt írják le a menetét. Csak le kell tölteni a legfrisseb romot és a MiFlash programot.
-
littlerock
aktív tag
Sziasztok!
Sajnos azok közé tartozok, akiknek nem frissült OTA-n a 12.0.10 -ről 12.5- re...
Most global stabil van rajta, és pont úgy mint Robertó 79 fórumtársnál, én sem tudom simán telepíteni...Tegnap vettem egy másik, karcmentes 9 lite- ot, gondoltam megcsinálom azon, de ugyanez a helyzet. Alzából származik, számla, doboz megvan... Az most egy teljesen üres telefon, szerettem volna összerakni, és utána átköltözni...
Nincs valakinek ötlete, hogy ne kelljen 720 órát várnom stb???
Az összefoglalót átfutottam...
-
maglew
aktív tag
Sziasztok! A napokban frissült az Android/google/Miui (tököm tudja melyik) de a lényeg hogy weboldalt egyszerűen a megosztással nem enged megosztani, illetve gépeket az albumból nem tudok többet kijelölve "küldés" majd outlookon továbbküldeni mert nem engedi a rendszer. Mi a fene történt vele, hogy lehet visszaállítani a régebbi működőt?
-
zsola400
senior tag
Az enyém is meg van még, de keresem az utódját, az aksiidő ami miatt cserélném, egyébként teljesen meg vagyok elégedve vele.
Még régebben linkeltem, itt még május végére ígérték a MIUI 13-at -
galervin93
addikt
Nekem is bő két éve van meg, kapja az ívet is rendesen, de bírja. Volt már fél méteres sáros vízben horgászat közben (rizs kiszárította), használom időjárás-égkép videók készítésére ha kell szakadó esőben is, ugyan tokban van de potyog rendesen, egyszer pont alul a töltőnyílásnál ért talajt valami éles felületen, így a hátlapi üveg onnan kiindulóan szépen bepókhálósodott stb., de a hajam még mindig tart...
Bírja a strapát és sem üzemidőre, sem sebességre, tárhelyre stb, nem panaszkodhatok, ja ráadásul két aktív SIM-mel használom, gyakran hotspotként is, szóval igazi mindenes. Aliról jó áron rendelgetem az éppen megtetsző kemény tokot, bár lassan kezdenek kikopni, be kellene tárazni.
Mindenesetre jó vétel volt ez a teló. 
-
mano660
tag
Harmadik évet tapasom vele, és még szeretném 1-2 évig használni.
12.5.2.0(RFCMIXM), és 11-es android van rajta, és várom már MIUI 13-at, ha jól emlékszem a nyárra ígérték. -
Victoryus
addikt
Megvan még, családban maradt.
-
nonamas
csendes tag
Én anno a Media Marktból vettem, bontatlan volt.
Jelenleg a 12.0.10 verzió van rajta és azt írja nincsen újabb frissítés.
Mikorra igérik a 13.-as számú frissítést?
OTA-n is elérhető lesz? -
Tomasz72
aktív tag
Pedig kijött rá a 2db android verzió!
Android 9.el adták ki.
a legújabb verzió pedig tavaly 07.13.án jelent meg V12.5.2.0.RFCMIXM verziószámmal és Android 11.el
Ha nem frissült magától akkor nem hivatalos forrásból vetted a telódat!
De nem kell aggódni itt letöltheted és telpítheted
Nekem leragadt 12.0.10 global stabilon.
Másfél éve talán, volt a galériában valami bug.
Elkezdte az SD kártyát telefosni 0 byte-os fájlokkal, akkor váltottam régiót és le is húzott egy újabbat, abban nem volt már ez a hiba.Próbáltam most is, hátha hajlandó a rendszert frissíteni, de nem...

-
DroiDMester
nagyúr
Pedig kijött rá a 2db android verzió!
Android 9.el adták ki.
a legújabb verzió pedig tavaly 07.13.án jelent meg V12.5.2.0.RFCMIXM verziószámmal és Android 11.el
Ha nem frissült magától akkor nem hivatalos forrásból vetted a telódat!
De nem kell aggódni itt letöltheted és telpítheted
-
nonamas
csendes tag
Dettó ezek a tervek...
A 13.-at mikorra igérik és valóban el fog készülni?
Ezt csak azért kérdeztem, mert anno amikor 2 éve vettem azért be volt igérve előre még 2 új android rendszer frissítés rá és tudtommal nem jött egy sem... 
-
morfondőr
addikt
Én is használom, semmi bajom vele. Egy 12.0.2-es xiaomi.eu rom van rajta, megvárom a miui 13-at, utána kap egy frissítést, és bízom benne, hogy még két évig együtt leszünk boldogságban!
-
nonamas
csendes tag
Ahogyan a többi XIAOMI telóhoz ehez is lehetetlen gyári aksit szerezni, max után gyártottat tudsz de azok egyik sem hozzák azt amit a gyárival tudott! a jobb utángyártottak olyan ~3400 mAh körül fognak tudni!
Accubattery progival teszteld le(legalább 6-8.töltés merítés ciklus) mennyit tud még a gyári aksid, ha 3000 mAh alatt van akkor érdemes cserélne ha ilyen 3200-3300 mAh at mér akkor nincs értelme cserélned mert az után gyártott sem lesz jobb!
Rendben!

Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
Ui.: Egyébként nagyon csöndes már a fórum... Rajtam/tunk kívül már nem nagyon használják ezt a telót?
Én jelenleg nem tudnék indokot mondani a váltásra. Több, mint 2 év után továbbra is azt mondom, hogy mindenben kiszolgál ez a teló!
-
DroiDMester
nagyúr
Sziasztok!
Idén lett 2 éves a kis telóm és nem is szeretném lecserélni, mert semmi problémám nincsen vele!
Egyedül az akksit szeretném kicserélni, mert azon már érzem, hogy nem olyan mint anno...
Az lenne a kérdésem, hogy kinek van tapasztalata jó helyről akksit rendelni (lehetőség szerint gyári minőségűt ami ismét sokáig fogja bírni)? Aliexpress? Magyar boltok? Előre is köszönöm a segítségeket!
Ahogyan a többi XIAOMI telóhoz ehez is lehetetlen gyári aksit szerezni, max után gyártottat tudsz de azok egyik sem hozzák azt amit a gyárival tudott! a jobb utángyártottak olyan ~3400 mAh körül fognak tudni!
Accubattery progival teszteld le(legalább 6-8.töltés merítés ciklus) mennyit tud még a gyári aksid, ha 3000 mAh alatt van akkor érdemes cserélne ha ilyen 3200-3300 mAh at mér akkor nincs értelme cserélned mert az után gyártott sem lesz jobb!
-
nonamas
csendes tag
Sziasztok!
Idén lett 2 éves a kis telóm és nem is szeretném lecserélni, mert semmi problémám nincsen vele!
Egyedül az akksit szeretném kicserélni, mert azon már érzem, hogy nem olyan mint anno...
Az lenne a kérdésem, hogy kinek van tapasztalata jó helyről akksit rendelni (lehetőség szerint gyári minőségűt ami ismét sokáig fogja bírni)? Aliexpress? Magyar boltok? Előre is köszönöm a segítségeket!
-
Pew
tag
Ohh, azt hittem neked kellene. Ha anyukád elégedetten használja, nem biztos hogy frissíteném, ha te akartad volna az új MIUI/android főverzió featureket akkor egy backupot és 15 perces telepítést megérne, mert tényleg jó a 12.5 xiaomi.eu. A többit zsola400 leírta.
-
zsola400
senior tag
-
zsola400
senior tag
-
Atomgeszi
nagyúr
-
zsola400
senior tag
Viszont itt már android főverzió váltás is van android 10>11-re + régi rom 2019-es, erősen ajánlott egy clean install/format data. Minden adatot törölni fog!
-
Atomgeszi
nagyúr
És erről hogyan lehet frissíteni? Kell új TWRP is?
-
Pew
tag
Szia!
Ha már alapból adott a xiaomi.eu rom ismerete akkor szerintem mindenképpen. Nekem a legutolsó stabil 12.5 van fent a mi 9 liteomon és új életet adott neki. Előtte csak az eea miui 11 volt rajta, de ahhoz képest tele lett extra funkciókkal. -
Atomgeszi
nagyúr
-
vizibolha
tag
1. Először is, azzal kezdeném, hogy az USB hibakeresés be van-e kapcsolva.
2. Miután be van, a telepített adb és fastbott driver mappájába nyiss egy parancssort (én ezzel szoktam, csak mentsd le abba a mappába, ahol az adb.exe és fastboot.exe is van és nyisd meg).
3. Parancssorban:adb devices. Valami hasonlót kell visszakapj:
4. Parancssorban:adb reboot bootloader. Újraindul a telefon fastboot módban.
(Ha szeretnéd, lefuttathatod parancssorban afastboot devicesparancsot, hasonlót kell visszakapj mint az adb parancsnál, csak "device" helyett "fastboot"-ot kell kapj. Ekkor minden rendben van.)
5. Készen áll a telefon a bootloader nyitásra.Ha valami nem a leírtak szerint működik, próbáld meg a következőket:
.txt fájlban mentsd el az alábbit, majd nevezd át .bat-ra és futtasd rendszergazdaként.@echo off reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f pauseUtána próbáld meg. Ha nem jó így sem, akkor esetleg driver újratelepítés, ha úgy sem, akkor USB Hub-al is lehet próbálkozni, ha van rá lehetőség. Jelenleg ennyit tudok segíteni. :|
Sikerült összehozni a dolgot, egy laptop+új win telepítés segítségével.Valószínűleg valami driver gond van a másik gépen és ezért nem sikerült.Köszönöm a segítséget.

-
vizibolha
tag
* Összeesett a kód az előző hsz-ben. Link
@echo offreg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /freg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /freg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /fpauseKöszönöm, este teszek egy próbát vele.
-
i3odnar
tag
2. Miután be van, a telepített adb és fastbott driver mappájába nyiss egy parancssort (én ezzel szoktam, csak mentsd le abba a mappába, ahol az adb.exe és fastboot.exe is van és nyisd meg).
(Ha szeretnéd, lefuttathatod parancssorban afastboot devicesparancsot, hasonlót kell visszakapj mint az adb parancsnál, csak "device" helyett "fastboot"-ot kell kapj. Ekkor minden rendben van.)
5. Készen áll a telefon a bootloader nyitásra.Ha valami nem a leírtak szerint működik, próbáld meg a következőket:
.txt fájlban mentsd el az alábbit, majd nevezd át .bat-ra és futtasd rendszergazdaként.@echo off reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f reg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /f pauseUtána próbáld meg. Ha nem jó így sem, akkor esetleg driver újratelepítés, ha úgy sem, akkor USB Hub-al is lehet próbálkozni, ha van rá lehetőség. Jelenleg ennyit tudok segíteni. :|
* Összeesett a kód az előző hsz-ben. Link
@echo offreg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "osvc" /t REG_BINARY /d "0000" /freg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipContainerIdQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /freg add "HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\usbflags\18D1D00D0100" /v "SkipBOSDescriptorQuery" /t REG_BINARY /d "01000000" /fpause -
i3odnar
tag
-
vizibolha
tag
Csatlakoztasd fastboot módban a telefont a géphez, Eszközkezelőben keresd meg a telefont, jobb klikk rá, Tulajdonságok->Részletek fül alatt Tulajdonság alatti lenyíló listából válaszd ki azt, hogy Hardverazonosítók, az Érték alól pedig a hosszabb (&REV_****) végűt másold ki és küldd már be ide. (Pl.: "USB\VID_18D1&PID_D00D&REV_0100")
-
Faterkam
addikt
-
csucsu21
aktív tag
EEA.ra még nincs kinn és sz.tem nem is fog jönni ha 8.hónap alatt nem adták ki!
tedd fel a
global verziót => miui_PYXISGlobal_V12.5.2.0.RFCMIXM_ceaf059ed1_11.0.zipSzia akkor ha jól értem ezt fel tudom rakni akkor is ha EEA rom van fent ? Meg nem kell hozzá külső adat tároló micro sd ? Amúgy ezeket hol lehet meg találni googleben hiába keresem nem találom már mint a Global hivatalos romot.
-
i3odnar
tag
-
i3odnar
tag
Csatlakoztasd fastboot módban a telefont a géphez, Eszközkezelőben keresd meg a telefont, jobb klikk rá, Tulajdonságok->Részletek fül alatt Tulajdonság alatti lenyíló listából válaszd ki azt, hogy Hardverazonosítók, az Érték alól pedig a hosszabb (&REV_****) végűt másold ki és küldd már be ide. (Pl.: "USB\VID_18D1&PID_D00D&REV_0100")
-
vizibolha
tag
Megpróbáltam újra, hátha, de a következő tünet jelentkezett....ahogy belépek a fastboot módba, 1-2 másodperc és fekete képernyő és press any key to turn off...he?
-
crok
nagyúr
-
vizibolha
tag
-
snpetit
aktív tag
-
crok
nagyúr
Vírusírtó esetleg? Olyannal már találkoztam fórumtársnál.. Linux-hoz értesz esetleg kicsit? Bármelyik live Linux alatt feldobod az adb/fastboot pakkot de ha ott se látja akkor ott a géppel vagy a készülékkel is lehet valami ha a kábelcsere se oldotta meg (elszabott micro és C kábellel is jártam így, sőt C-nél fórumtársnál a kábel "megfordítása" is segített egy alkalommal, az is belső kábeltörés volt. Én csak linux-ozom és fastboot-ot is onnan használom mindig és 100-ból 100x megy is, ha nem akkor kábel vagy készülék - Win-em csak VirtualBox-ban van speciális esetekre).
-
snpetit
aktív tag
-
vizibolha
tag
-
crok
nagyúr
A driver-t a MiFlash-ben levot hasznalod? Eszkozkezeloben nincs az eszkoz mellett felkialtojel?
-
vizibolha
tag
mi suit minek a nyitáshoz?
Mi UNLOCK kell a nyitáshoz! és fastboot módba a teló hozzá
Nem a nyitáshoz írtam a mi suit-ot, csak egy példát írtam, ami nem látja a telefont.A Mi Flash Unlock-ot használom, amit linkeltél és fastboot módban van a telefon.Az egész művelet végén írja ki, hogy csatlakoztassam a telót, mikor csatlakoztatva van, de valamiért nem látja.
-
DroiDMester
nagyúr
mi suit minek a nyitáshoz?
Mi UNLOCK kell a nyitáshoz! és fastboot módba a teló hozzá
-
vizibolha
tag
Maga a pc látja az eszközkezelőben, a mi flash, a mi suit nem látja.Próbáltam a másik kábel-aljzat dolgot.Már nincs több ötletem, azért írtam, hátha valaki tud valamit, amit még nem próbáltam.
-
crok
nagyúr
Masik kabel, masik PC aljzat. Egyaltalan nem latszik az eszkozkezeloben semmi (felkialtojelesen se)?
-
vizibolha
tag
Sziasztok!
Szeretnék tippeket és ötleteket kapni...próbálkozok kinyitni a készüléket, már az unlock-nál tartok, de nem észleli a gép a telefont.Minden drivert felraktam már és egyszerűen továbbra is "connect....".
-
Robertó79
tag
sima Recovery rom amit pl a teló is letölt magának OTA frissítésnél!
a gyári updater-t megnyitod és jobb fent a 3kis pöttyre katt ott van olyan hogy frissítő csomag kiválasztása ott beadod neki a fenti zip fájlt!
ha nincs ott a menüben ez a opció akkor középen a MIUI logóra kattingass rá 8-10X és ott lesz utána!
-
DroiDMester
nagyúr
sima Recovery rom amit pl a teló is letölt magának OTA frissítésnél!
a gyári updater-t megnyitod és jobb fent a 3kis pöttyre katt ott van olyan hogy frissítő csomag kiválasztása ott beadod neki a fenti zip fájlt!
ha nincs ott a menüben ez a opció akkor középen a MIUI logóra kattingass rá 8-10X és ott lesz utána!
-
Robertó79
tag
EEA.ra még nincs kinn és sz.tem nem is fog jönni ha 8.hónap alatt nem adták ki!
tedd fel a
global verziót => miui_PYXISGlobal_V12.5.2.0.RFCMIXM_ceaf059ed1_11.0.zipEzt, hogy kell feltelepíteni? Gondolom minden elmegy róla!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Microsoft Rewards
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Windows 11
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos autók - motorok
- DraXoN: Steam machine, árazás gondolatok...
- Nagyobb halaknak: Chieftec Vista Max gépház
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- További aktív témák...

köszi!