Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Apple iPhone 6s - Nyomás utána!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Xiaomi MI9 Lite (pyxis)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomasz72
aktív tag
Szia! Akksicsrére, HA-n volt egy hírdetés, de az istenért nem találom.
Budai oldalon valahol, maximálisan ajánlott kategória.
Fóliát, tőlük rendeltem mindig, de kereteset nem találtam.
Tok meg innen jött legutóbb, árához képest teljesen jó.Tényleg, elő kell vennem nekem is, rá kell pillantani az akksira....!
-
Zoli2
aktív tag
Sziasztok!
Ha még valaki olvassa a fórumot és tud segíteni...
Még élvezem a 9 Lite nyújtotta előnyöket, sőt jobban szeretem a Note 12-től (ami céges)
Kérdéseim:
Hol tudok a 9 Lite-hoz akkut, tokot és fekete keretes üvegfóliát vásárolni? Akár belföldön, akár külföldön. -
Faterkam
addikt
Búcsúzom én is a topiktól, leminősült másod telefonnak a Mi 9 Lite!
-
dethroner
veterán
válasz
vilmaboy #6022 üzenetére
Esetleg fekete keretes kijelzővédő üvegfólia nincs valakinek, vagy nem tud olyan forrást, ahonnan egész biztos ilyet küldenek? Általában aliról is mindenféle fóliákat küldenek random bármit rendel az ember, pár hete rendeltem 4db ilyet és csodák csodájára pont ilyet küldtek, de mind a 4db szarrá volt törve már a zacsiban
-
vilmaboy
őstag
Sziasztok!
Megmaradt egy akkumulátorom és egy hátlapom (kék) a mi i liteomhoz. Ha valakinek szüksége lenne rá, írjon privátot. Nem nagyon van időm figyelni a topikon. Notebookalkatrészek-rőől származik. -
dethroner
veterán
válasz
Tomasz72 #6019 üzenetére
Hello!
Az a bajom hogy aminek nincs fekete kerete, arra hiába írják hogy teljes képernyőt fed. Valóban takarja a kijelző azon részén, ahol vannak pixelek, de a fekete keretet, ami maga is üveg, azt nem védi, nem ér ki a készülék széléig. Egyrészt nagyon bénán néz ki, másrészt az a fekete keret is legyen védve, ne sérüljön. -
dethroner
veterán
Sziasztok!
Fekete szélű fóliát be lehet valahol szerezni? Aliról is random jön valami, néha nem jó méret/nem erre a telóra való, máskor hagyományos keret nélküli, most meg ami jött jó méret és fekete szélű, de mind a 4 amit rendeltem törötten érkezett
Kéne egy biztos forrás, ha valaki tud ilyet, kérem ossza meg.
-
Dan-szan
senior tag
Üdv!
Elég régen volt az utolsó hozzászólás, de hátha van még aki követi a topikot.
Nos továbbadtam a telót, de az új tulaj panaszkodik,hogy alig hallja a hívó felet. Valóban nekem is halknak tűnt .
Van ezzel tapasztalat mi a teendő? A tisztítás ,már amennyire lehetett megvolt.
Hangszórócsere segíthet? -
Tomasz72
aktív tag
válasz
mano660 #6014 üzenetére
Februárban töltötte a négyet.
Reggel 5 felé levettem töltőről, este 6 körül 30-35%-on állt.
3 év után a biztonság kedvéért mindig volt nálam powerbank, ha konnektort találtam, akkor egy régi Sony töltővel pumpáltam csiga lassan 1 amperrel...#AiRLAC
Semmi telefon 2a lett a befutó, milliméterekkel előzve a RN 13pro+-t. -
-
Tomasz72
aktív tag
Gyerekek, fiókba került szeretett telefonom....!
Ha röviden szeretném jellemezni, az együtt eltöltött több mint négy évet, azt mondanám, a legjobb telefon amit valaha használtam!
Fostam a MIUI-tól, de nagyon hamar barátok lettünk!
Több mint egy évig kerestem az utódot, de sajnos engednem kellett.
Viszlát infra, viszlát SD kártya, viszlát 3.5-ös jack...Visszanézek majd gyakran, bár legtöbbünk csak bekapcsolta és nagy megelégedéssel használta a telefont, ezért nem pörgött a topik 10k hsz fölé.
-
morfondőr
addikt
Én úgy tudom, hogy nincs 100% offban ha kikapcsolod, ébresztő vagy akár egyéb események (ütemezett értesítés stb.) felébreszthetik.
A random kikapcsolás meg akku bajtól lehet. A korából kiindulva inkább erre tippelnék. Az hogy 100% az akku nem jelent semmit, sokszor a hibás akkuk pillanatok alatt esnek 20-50%-ot is. -
tusi_
addikt
válasz
Viktor0610 #6009 üzenetére
En is erre gondoltam, de hatha. Lehet vele vmit csinalni? Kifujogatni, vagy nagyobb lehet a baj?
Tok random, van hogy hetekig nem kapcsol vissza es ugyanugy 100% az aksi, de van hogy akarhanyszor benyuloka fiokba, be van kapcsolva es majdnem lemerult allapotbn van, holott kikapcsolva tettem el.
De ennek az ellentetje is, bekapcsolva teszem a fiokba es mikor vennem elo, ki van kapcsolva
-
-
tusi_
addikt
Halli
Van egy ilyen fonom, de a bajom vele, hogy vagy:
- ujraindulgat
- kikapcsolt allapotban bekapcsol
- bekapcsolt allapotban kikapcsolEleg erdekes jelenseg es nagyon idegesito. Ez vmi hardveres hiba?
Utolso, amit csinaltam vele meg 2 eve, hogy belenyultam az OP rendszerbe, letorolgettem rola dolgokat, leginkabb gúgöl szarsagokat.
Lehet ez a baja? Megoldhatja egy gyari visszaallitas? Vettem egy redmi 13 pro + t, de ezt szivesen megtartanam masodik telefonnak, nagyon a szivemhez nott -
zsola400
aktív tag
válasz
peugeotmate #6000 üzenetére
Komáromi Attilát ajánlom, facebookon megtalálod vagy ha kell pm átküldöm az elérhetőségét.
-
peugeotmate
őstag
válasz
Viktor0610 #6002 üzenetére
Köszi! Felvesszük a kapcsolatot velük!
-
válasz
peugeotmate #6000 üzenetére
Mi ott cseréltettünk akkut egy Mi-9T-ben, minden rendben volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi Mi 9 Lite valójában a Mi CC9, amit Európába az idei csúcsszéria visszafogottabb verziójaként hozott el a kínai gyártó. De igazából csak egy zoomkamerával van lemaradva.
- Sorozatok
- LEGO klub
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Programozás topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- További aktív témák...
- Eladó 4 hónapos Samsung Galaxy S24 Ultra (12/256Gb, titán fekete), garanciális, ajándékokkal
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB, Szép állapot, Független, 100%, Garanciával!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest