Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy J5 (2016) - jé, ez elöl is villan!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megtörte a csendet a Samsung One UI 7 ügyben
Új hozzászólás Aktív témák
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Használja valaki még ezt a telefont?
Igazából annyi lenne a kérdésem, hogy lehetséges, hogy FAT32 a telefon fájl rendszere?
Édesanyám használja még ezt a telefont, rá dugtam egy exfat-ra formázott pendriv-ot, hogy elmentsük a képeit, de csak kiírja az USB-csatlakozást, de apendriv-ot nem látja a telefon. -
TIT
veterán
3 mp.-ig tartó egyre erősődő furcsa sípoló hang jelentkezik.
Lehallgatnak vagy az aksi készül felrobbanni? -
viktorhu
veterán
válasz
dewil666 #2029 üzenetére
Menüből csináltad, vagy hard reset volt?
Kérdezd meg a szolgáltatót, hogy hajlandóak-e letiltani akkor is, ha nem tőlük vetted. Rendőrségi feljelentés kell hozzá. Van valamid, ami igazolja, hogy a tied volt? Pl. emailes visszaigazolás a vásárlásról. Ill. az üzlet tud neked számlamásolattal segíteni.
-
viktorhu
veterán
válasz
dewil666 #2027 üzenetére
Ha már menüből resetelted, akkor kivetted a google accountodból. Rendőrségi feljelentés után a szolgáltatók tudják tiltani - kérdés, hogy akarják-e tiltani a nem náluk vett készüléket.
Ha nem volt még meg a reset, akkor meg próbáld meg inkább a google segítségével megtalálni, hátha bekapcsolták.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Van rá lehetőség hogy le tíltsam a telefont?
Sajnos vittem volna eladni és minden a dobozában volt mikor a buszon valaki ki vette a táskámból ☹️ -
neo21212
csendes tag
Üdv. Segítséget kérnék. Huawei watch Gt-t szeretnék párosítani. A Huawei Healt program telepítése megtörtént, de a készüléklista frissítése nem akar elindulni, ellenőrizzem az internet kapcsolatot. A nettel semmi gond. Esetleg valami beállítási probléma a készülékben? Köszönöm
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Ez a telefon tudja a VOWIFI-t?
Hogy működik ez, külön be kell kapcsolni vagy állítani? -
bach66
tag
válasz
pècsimunkás #2016 üzenetére
Nekem működik jól az olvasó mód. Legújabb MIUI van fenn.
-
PeterUr
csendes tag
Szóval falhoz vágom.... kb 30 mp cént feljön egy ablak hogy jelentést akar küldeni valamilyen hibáról, rendben megnézem valami "zagyvasag" ok küld eltűnik majd újra megjelenik teljesen használhatatlanná vált miatta. Frissítés nem volt semmi. Pontossan ezt látom:
A(z) Biztonság alkalmazás állandóan I...
Elküldi a jelentést elemzésre? A jelentés tartalmazhat személyes imformációkat. A jelentés segíti a munkánkat a hiba kijavításában és soha nem osztjuk meg semmiylen közösségi oldalon.
Összegzés megtekintése
Mégsem - Jelentés
Egyik sem ér semmit.
-
pècsimunkás
addikt
Sziasztok!
Az létezik, hogy kivették a szemkimélő módot? Vagy olvasó mód. Nem tudom, hogy van itt.
Édesanyám szólt, hogy nincs már ilyen opció.
Kb 1100 km-re re vagyok tőle, sajna nem tudok ránézni a telefonjára. Esetleg ha valaki megnézné, megköszönném. -
TIT
veterán
Érdekes ha a frissítéskeresésnél rámegyek a menüben a legfelsőre(legújabb frissítés l...)akkor letölti és telepíti,akárhányszor rányomok.
-
morge
tag
Sziasztok!
Lehet kicsit off, de hátha szüksége van valakinek 8 Lite alkatrészre. Sajnos egy újraindítás után nem kapcsolt be, szervizes barátom azt mondta alaplap hibás lett, egyébként mindene jó. Ha esetleg valakinek kellene belőle valami megbontanám, vagy egybe is eladnám.
-
McDoug6lak
tag
Momentán kicsit jobbnak érzékelem az akkuidőt...
Tetszik a betűtípus
Tárcsázóban csak piktogrammok vannak az eddigi szöveg helyett
Az általam használt appok ikonjai közül kettő változott kicsit..
Hirtelen ennyi, ha van konkrét kérdésed, hajrá -
bach66
tag
Üdv!
A MIUI 12 hoz valami érdemi változást, javítást is vagy csak optikai tuning? -
Janusz001
őstag
Nálam tegnap reggel ment fel a 12 -es, gond nem volt, azóta is teszi a dolgát.
-
_q
addikt
válasz
baluponthu #2004 üzenetére
Nekem ma dobta fel, 24%-nal fagyott ki majd újraindult szerencsére azóta megy a 11-es verzió. Most megint talált 12es verziót, érdekes mert most 1.9GB míg a kihagyott verziónál 800MB volt. Majd tesztelem működik e.
-
TIT
veterán
Nekem még most se dobja be,hogy lenne.
Az alapértelmezett csengőhang szól,pedig be van állítva egyéni. -
baluponthu
csendes tag
válasz
pècsimunkás #2005 üzenetére
Nincs telepítve, úgyhogy sajnos nem az lesz.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
baluponthu #2004 üzenetére
Adguard?
Anyám telefonját sem engedi frissíteni, amíg ki nincs kapcsolva az Adguard. -
baluponthu
csendes tag
Szombaton feldobta a frissítő, hogy van miui 12 a telefonra, elkezdte letölteni, 2%on kiakadt a letöltés, belefagyott a teló is. Újraindítás, azóta nem talál frissítést a telefonom. Azt írja a 11.0.3 a legfrissebb. Én baltáztam el valamit vagy a kínaiak?
-
_q
addikt
Sziasztok!
Root nélkül fel lehet tenni a telefonra a gcam app-ot úgy hogy működjön is? Magisk-et láttam használják sokan, mert ahhoz nem kell root, viszont a TWRP-t nem sikerül feltenni a root hiánya miatt.
Ha tegyük fel rootolom a telefont, akkor a gyári frissítés még települni fog?
-
kicsi007
tag
A rendszerfrissítésnél nyomogasd a MIUI feliratot legalább 10x,s utána megjelenik a frissítési beállítás között!
-
Lackó77
csendes tag
Az mitől van hogy a rendszerfrissítésnél nincs olyan funkció hogy ki tudnám választani a telepítő csomagot?
-
kicsi007
tag
Tölthető a MIUI 12 Global:
Az OTA verziót töltöttem le (802 MB) --> a rendszerfrissítésnél pedig kiválasztottam a telepítő csomagot (amit letöltöttem) --> elindul a frissítés --> és kész is van a MIUI 12.
Jó szórakozást!
-
-
starr
őstag
Nem lesz több heti EU ROM a telefonunkra.
-
TIT
veterán
Semmi,pedig már rég jönnie kellett volna.
-
csongi
veterán
Jott valakinek 12? Nalam semmi :(
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Érdemes frissíteni 11.0.3.0 ra?
Van hátránya (gyorsabb merülés....)? -
dchard
veterán
Ha valakit érdekel, a 11.0.3.0 ma jött ki, továbbra is jól működik a pitch black recovery + Magisk 20.4 kombóval a root.
-
f.i.s.h.
csendes tag
Sziasztok!
Van aki 2 SIM-mel használja a mi 8 lite-ot?
Kaptam az otthoni TV+Internet előfizetéshez egy Vodás mobilelőfizetést is, amihez jár adatcsomag is.
Mivel az elsődlegesként használt, szintén Vodás mobilelőfizetéshez viszonylag kis adatcsomag jár, gondoltam, érdemes lenne igénybe venni a másikat és beletenni a 2. SIM slotba a parlagon heverő nanoSIM-et.
Ha közületek valaki esetleg 2 SIM-mel használja a mi 8 lite-ot, tudna néhány mondatot írni a tapasztalatokkal kapcsolatban? Én még soha nem használtam ki a dualSIM-es megoldást, főleg nem mobilinternet fókusszal.
Köszi és üdv:
f.i.s.h.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
pècsimunkás #1963 üzenetére
Nem volt időm szerkeszteni.
Elnéztem, Android 10 van rajta!
-
csongi
veterán
válasz
pècsimunkás #1961 üzenetére
Már annak kellene lennie
-
pècsimunkás
addikt
Annyi még anyám telefonjáról, hogy Android 9 van rajta, biztonsági frissítés: április 1.
Mintha olvastam volna, hogy lesz Android 10 is, és MIUI 12.
Az Android 10 mikorra várható? -
pècsimunkás
addikt
válasz
aprokaroka87 #1959 üzenetére
Ok, köszi. Holnap megnézem.
Ma csak kikapcsoltam az Adguardot, majd a frissítések letöltése után vissza kapcsoltam.
Ajánlottam édesanyámnak a Samsung böngészőt (persze az Adguardot is tőlem tudja). Van benne gyárilag reklám blokkoló, de amúgy is nagyon jó böngésző.
Azt mondta, megszokta a Chrome-ot, maradjon az, az Adgurdal. -
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pècsimunkás #1958 üzenetére
Esetleg nézd meg adguard log-ban hogy blokol-e olyat hogy
bigota.d.miui.com
Ha igen, tedd white list-re.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aprokaroka87 #1956 üzenetére
Az Adguard volt a ludas.
Kikapcsoltam, jött is le a frissítés rögtön. Fél éve nem voltam itthon, anyám próbálta letölteni a frissítéseket, de nem sikerült. Most viszont igen.
Köszi a segítséget!
-
pècsimunkás
addikt
válasz
aprokaroka87 #1956 üzenetére
Adguard fut. Kikapcsolom, megpróbálom úgy akkor.
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
pècsimunkás #1953 üzenetére
Nem fut valami reklám blokkoló vagy ilyesmi?
Nekem Redmi note 7 esetében pl volt már gond abból, mint kiderült az egyik listában szerepelt az update domain.
-
csongi
veterán
válasz
pècsimunkás #1953 üzenetére
Lehet nem egedik el. Latja, de letolteni meg nem lehet.
Kesobb probalkozz. -
baluponthu
csendes tag
-
csongi
veterán
válasz
pècsimunkás #1946 üzenetére
Ha jól emlékszem igen. De ugye a 10 csak egy szűk update volt a 9-re. Ami nem is igazán nevezhető főverziónak.
-
csongi
veterán
Elmeletileg jovohonapban Kezdodik a 12csereje.
Kivancsi leszek mikor jon, es milyen lesz.
Szerintem a 12-re erkezik egy droid verzio es kb ennyi. -
szs85
aktív tag
Sziasztok
Leírom pár héttel ezelőtti tapasztalatomat a telóval, hátha vkinek segítség lesz.
Miután kezembe kerül egy Xiaomi teló, általában lecserélem a globál romot (leginkább) a xiaomi-eu-s romra. Így történt ez most is. Csakhogy nem nagyon találtam megfelelő twrp verziót, mivel mindegyik jelszót kért.
A sokadik ilyen próbálkozásnál elment a kép, és csak a háttérvilágítás maradt, plusz az értesítő led. Hiába léptem be adb-ben parancssorral edl-módban a számítógéppel összekötve nyilván nem sikerült a miflash-sel telepíteni semmit, mivel a mi fiókom nem rendelkezik edl-autentikációval (edl authorized account).
Itt a fórumon próbáltam segítséget kérni, és nagyon rendesek voltak, de nem jött össze. Így a google translate-tel a hónom alatt ugrottam fejest az orosz 4pda-ba és ott többen hivatkoztak többek között arra a személyre, akitől én is segítséget kértem. Ha valakit érdekel, privátban elküldöm a nevét.
Kicsit tartottam ettől az egésztől, de jobb ötletem egyszerűen már nem volt. Írtam neki face-en, 25 dollárt kellet utalnom paypal-on, ami a konverziós díjakkal bőven nem a hivatalos árfolyam. Ő basic angollal nyomta, de nem is kellett több. Kétszer futottunk neki (egyik nap este 1 órát, és másnap délelőtt újra), de megcsinálta, újra működött a teló, mint egy friss telepítésnél.
Hát ennyi, hátha valakinek jól jön a fenti infó, és nem akar ilyen esetben annyi időt neten túrni, mint én tettem. -
starr
őstag
Állítólag ezzel működik a GCAM: [link]
Még nem próbáltam. -
Heti rom changelog
-
Halihó, kéne egy kis help.
Elvileg egyik ismerős manuálisan véletlenül a MIUI 12-es kínait töltötte le, fel is települt, de hát ugye a készülék eddig global volt.
Kérdés, innen könnyű visszaállni, vagy neki se fogjak?
-
starr
őstag
válasz
enginev3.0 #1937 üzenetére
Ugyanolyan, mint volt. Más launchert használok, ha nem tudnám, hogy ez már MIUI12 észre sem venném. A merülés is megmaradt.
Bárcsak túl pörgős lenne... -
-
Valaki felrakta már a xiaomi eu miui 12-t?
-
TIT
veterán
Már másodjára csinálja,hogy egyre hangosodó gerjedő-sípoló hangot ad ki a teló 3 mp-ig kb.
Eldobtam mielőtt felrobban a kezemben ez a vacak. -
zzz03
őstag
talalkozott valaki olyannal, hogy gyorstoltessel (18w) csak 72%ig hajlando tolteni a telo? utana folyton eldobalja a toltest. 72% nal atrakom (masik toltore) 5w mezei toltesre es minden gond nelkul megy tovabb a toltes. legfrisebb global stabil a rom, android 10-el.
-
starr
őstag
Sikerült rábírnom a hátlapi segédkamerát, ahogy adjon képet is. Ilyen. 3MP
/vendor/etc/camera/camera_config.xml -ben a két db "BACK_AUX" szövegeket kell átírni "BACK"-re, majd reboot. A gyári appban, ha előlapi váltunk, akkor ez a segédkamera lesz helyette. Ilyenkor az előlapi nem elérhető. Jónak nem jó, csak érdekesség. Fix fókuszos. -
starr
őstag
Feltaktam a legújabb eu weekly miui12-t.
Hihetetlenül elqrták a fentről lehúzható gyors gombokat.
(Képet nem tudok csatolni ezze xrral, mert kamerákat ajánl fel tallózás helyett) -
dchard
veterán
Nálam is a wifi a "csúcs" fogyasztó, korábban a cell standby volt az, ez utóbbi normális tekintve hogy milyen keveset használom a telefont. Persze vigyázni kell, mert ha egy app basztatja a wifi-t de öönmagában nem generál jelentős fogyasztást, akkor ez nem biztos hogy kiderül a gyári battery monitor-ból... Nálam a "nem használás" mellett most 3 nap körül bír.
-
starr
őstag
Ha wifin van, gyakran felébreszti valami. Naptime-ot is használok, hogy lezárás után kapcsolja ki a wifit, meg minden, de így sem sokkal jobb, mint hard reset előtt. Szóval xar az egész. Ráadásul gcam sincs már Android 10 óta, a gyári pocsék szétkent képeket csinál 5MB-os mérettel. Kezdek kiábrándulni.
-
starr
őstag
Egyelőre annyi, hogy gördülékenyebb lett az egész rendszer. Merülése az előző rossz állapot, és az eredeti állapot között van félúton, bár most elég sokat használom a home office miatt.
Szóval valamivel jobb, de csodát nem csinált. Viszont pl a böngésző nem fagyott ki azóta, előtte rendszeresen...
1/2...1 évente mindig jót tesz egy hard reset, csak hát az ember nehezen szánja rá magát. -
starr
őstag
Én pont ma csináltam hard resetet emiatt. 2-3 hónapja próbálom kideríteni mi eszi, de egyik ilyen stat program sem fut normálisan. Nem sikerült.
Format /data, Mi Cloudból visszaálltam, majd közvetlenül utána Google bizt. mentésből is.
Gyakolatilag visszaállt minden, csak be kellett újra lépegeti ebbe-abba. Fél óra nyomkodás volt az egész. -
viktorhu
veterán
Én is van, hogy halogatom, de a vége mindig az, hogy reset után nem ismerek rá a telefonomra, mintha új lenne. 2011 óta androidozok, és sajnos még egyszer sem volt teljes értékű a telefon főverzióváltás után reset nélkül, de ez sokszor csak a reset után vált nyilvánvalóvá.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu #1922 üzenetére
Dalvick cache volt törölve frissítés után, de komplett reset? Na azt nem.
Inkább azt fogom megvizsgálni, hogy mi eszi ennyire. Olyan volt már korábban, hogy főverzió váltás után valamelyik app volt beragadva, és annak a frissítése oldotta meg a dolgot, de volt már különböző google komponensek frissítése is, ami segített.
-
bach66
tag
Köszönöm! Akkor még várok a frissítéssel.
Szép Húsvétot! -
bucihost
senior tag
válasz
enginev3.0 #1918 üzenetére
+1 ugyan ezt tapasztalom én is
-
-
bach66
tag
Vannak tapasztalatok az új 10-es androidról? Érdemes frissíteni?
-
-
bucihost
senior tag
Hát annyira nem lett nyerő ez az új 10-es stable....
Bluetooth, wifi, és társai mocskosul eszik az akkut. Napi 2-3x kell töltenem....Anti-Rollback benne van még mindig a romokban?
-
starr
őstag
Eu weekly vonal:
Már egy jó ideje merült mint a nyeletlen balta.
Ha nem volt repülő módban, pláne, ha a wifi is be volt kapcsolva, akkor valami futott a hátterben. Napotna kétszer töltöttem. Most átállítottam 3G/2G-re 4G-ről, és egyelőre bíztató. Nem sikerül kideríteni egyértelműen.
Cella készenlét, wifi, ilyesmik voltak az első helyen.
Sajnos Android 10 óta sem az Amplify, sem a better battery stats nem fut megfelelően... -
Bl@tty
tag
Ez jó hír.
Most így újra olvasva, amit írtam, egyik-másik része akár félre is érthető.
Csak hogy tisztázzam magam, a "saját készítésű" megjelölés nem arra vonatkozott, hogy én csináltam, hanem hogy nem az eredeti csapat készítette, a linkelt XDA fórumtéma szerzője az "elkövető" (aki nem én vagyok). -
dchard
veterán
Köszönöm szépen, ez volt a megoldás. PBR felment, PBR alól Magis.zip felment, utána már szépen megy a root újra. Köszi még egyszer! Be kéne rakni elsőbe, hogy android 10-en ez a jó recovery root-hoz (is).
Szerk: a root-ot valóban kipróbáltam olyan alkalmazással ami nem indul el root nélkül, tehát kipróbáltan működő megoldásról van szó
-
Bl@tty
tag
Tavaly szeptember óta nem frissítettem a telefonom
, így nem tudom, hogy működik-e, de a leírása szerint jó a 10-eshez a PitchBlack Recovery és a titkosítást is elkerüli, habár unofficial (=saját készítésű, az eredeti PB oldalon még régi van).
Ha esetleg kipróbálnád, azért írd le az eredményt... -
Jonesy84
tag
válasz
baluponthu #1906 üzenetére
Sajnos nekem ugyan ez, volt már FR is de a hiba megmaradt. Xiaomi.eu romot használok. Valószínű várhatunk a frissítésig....
-
pècsimunkás
addikt
válasz
baluponthu #1906 üzenetére
Gyári visszaállítás volt?
-
baluponthu
csendes tag
Sziasztok! Sos segítséget kérnék.
én is feltettem a 10es droidot mikor megjött ota. (miui 11.0.1 global stabil, totál gyári, no mókolás) és azóta a bluetooth totál beakadt a telefonon (kép mellékelve) így sem a tegnapi napot, sem a mait nem bírta ki estig a telefon, pedig eddig sose volt bajom az akksival. A telefon mellé egy GTR van csatolva, gyári amazfit appal, így a bluetooth eléggé lényeges kérdés lenne. Esetleg találkozott már ezzel valaki, aki feltette a 10es droidot? Vagy esetleg valami ötlet, tipp? A nemzetközi vizeken eddig nem találtam érdemi információt! Köszi előre is a segítséget!
-
-
bucihost
senior tag
[link] Azonnal indul a letöltés!! Aki még nem kapta volna meg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Trollok komolyan
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- PlayStation 5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sweet.tv - internetes TV
- További aktív témák...
- Redmi note 13 128gb
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ független Samsung Galaxy S24 Ultra 256GB TiTanium Black ! 1 ÉV Samsung GaranciA
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 13 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest