Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szs85

aktív tag

Sziasztok
    Leírom pár héttel ezelőtti tapasztalatomat a telóval, hátha vkinek segítség lesz.
    Miután kezembe kerül egy Xiaomi teló, általában lecserélem a globál romot (leginkább) a xiaomi-eu-s romra. Így történt ez most is. Csakhogy nem nagyon találtam megfelelő twrp verziót, mivel mindegyik jelszót kért.
    A sokadik ilyen próbálkozásnál elment a kép, és csak a háttérvilágítás maradt, plusz az értesítő led. Hiába léptem be adb-ben parancssorral edl-módban a számítógéppel összekötve nyilván nem sikerült a miflash-sel telepíteni semmit, mivel a mi fiókom nem rendelkezik edl-autentikációval (edl authorized account).
    Itt a fórumon próbáltam segítséget kérni, és nagyon rendesek voltak, de nem jött össze. Így a google translate-tel a hónom alatt ugrottam fejest az orosz 4pda-ba és ott többen hivatkoztak többek között arra a személyre, akitől én is segítséget kértem. Ha valakit érdekel, privátban elküldöm a nevét.
    Kicsit tartottam ettől az egésztől, de jobb ötletem egyszerűen már nem volt. Írtam neki face-en, 25 dollárt kellet utalnom paypal-on, ami a konverziós díjakkal bőven nem a hivatalos árfolyam. Ő basic angollal nyomta, de nem is kellett több. Kétszer futottunk neki (egyik nap este 1 órát, és másnap délelőtt újra), de megcsinálta, újra működött a teló, mint egy friss telepítésnél.
    Hát ennyi, hátha valakinek jól jön a fenti infó, és nem akar ilyen esetben annyi időt neten túrni, mint én tettem.

Új hozzászólás Aktív témák