- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Észrevettem valamit két különböző cég között aki forgalmazza a telefont:
Az Eustock-nál ezt írják tartozékként:
Szilikon tok
SIM tű
Hálózati töltő (5V/2A)
Type-C USB kábel
Type-C 3.5mm jack átalakítóA Turbado-nál meg ezt:
USB kábel
Hálózati töltőViszont a kieg. infóknál meg ezt: Gyári, új készülék, összes régiós tartozékával.
Most akkor mit fogok kapni a telóhoz, ha a Turbado-nál rendeltem?
MOD: most nézem, hogy a Turbado-nál felugrott az ár 80.600-ra. Két napja még 76.500-ért rendeltem.
-
juve600
nagyúr
válasz
pècsimunkás #495 üzenetére
-
morge
tag
Off.: Már a Nokia 5.1 is megkapja a Pie-t, Pro kamera moddal. A Mi 8 lite-ra vajon mikor tervezik?
-
TIT
veterán
Kingtelnél 70-ért volt vagy az ishop.
Kingtelnél vettem 2 év gyártói garral de az furi,hogy a kopó.mozgó alkatrészekre nincs gari+3 napon belül akkor veszik vissza ha origi.
Akkor mégis,hogy tudom meg,hogy rossz?
Amúgy mindegyik global verzió B20-as csak az oldalon nem írják.
Ishop meg csak postáz és ha kampeca akkor nekik kell visszapostázni és ők intézik a gyári garit. -
rellif
senior tag
Sajnos elég gyenge még a készülék támogatottsága,de azért hasznos infókat lehet szerezni a 4PDA ill. XDA oldaláról.Linkeltem már egy lépésből telepíthető TWRP-t amiből könnyedén lehet rootolni a készüléket magisk-el.
Bátrabbak pedig már telepíthetik a MoKee-t.
Tokból pedig bátran ajánlom ezt. -
dchard
veterán
Én nem ismerem, és biztosan számos embernek nagy segítség lenne, illetve sok ismétődő kérdést meg lehetne spórolni azzal, ha lenne topik összefoglaló. Én bátorítalak rá, illetve a magam részéről továbbra is tartom maga ahhoz, hogy ha megérkezik a teló, megosztom a CA kombinációkat.
Sajnos egyelőre úgy néz ki ez 7-e után lesz csak. Megrendeltem a turbado-n és az agyam csak a "hétfő" ig jutott el, a mögé írt (2019.01.07.) dátumig nem. Nem is értem, ha van raktáron, akkor mi tart ennyi ideig...
Visszatérve az összefoglalóhoz, engem BL nyitás (gyári, nem gyári), illetve kipróbáltan működő root leírás is érdekel (akár angolul is).
-
Johnny.B
újonc
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mivel én is vásárlás előtt állok...
Tud az Mi 8 Lite mirrorlink funkciót? Vagy smart view... (ahány gyártó...)
A jelenlegi telefonom (J5 2017) tudja és szoktam is használni valamint a kocsiban android auto segítségével tükrözöm a waze-t. Ezek lényegesek lennének nekem.
Sajnos a telefonról leírást nem találok ahol ez részletezve lenne.Köszönöm előre is!
-
enginev3.0
félisten
Azsia centerben még csak véletlen sincs tok vagy fólia
-
hunaqua
addikt
Valamikor réges régen nyitottam a Redmi Note 3 telefonom. Van Miui fiókom ,ellenőriztem,hogy 100% -on van.Szerettem volna most nyitási kérelmet kérni erre az új telefonra,de nem tudom behozni a kérelmező oldalt.A nyitási az jön,de az nem oldja fel,mert nincs engedély. Mit rontok el?
-
GuruZone
őstag
válasz
enginev3.0 #461 üzenetére
Szép görbék.
A 4G+ -ra visszatérve, Pesten nekem is végig azon volt, Kelenföldtől egészen Camponáig.
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #457 üzenetére
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #455 üzenetére
gy-m-s megye
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #453 üzenetére
olyan boltot keresnék ahol van mpl csomagpont átvétel -
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #450 üzenetére
de én feketét akarok
mondjuk a mérleg elkerülte a figyelmemet -
viktorhu
veterán
válasz
enginev3.0 #450 üzenetére
Én innen vettem a kéket.
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #448 üzenetére
ott 85k
-
juve600
nagyúr
[link]
ez találtam 70k ,csak nem ismerem a boltot ,valaki ? -
juve600
nagyúr
hol lehet most jó áron megvenni ? olyan boltot keresnék ahol van foxpost vagy mpl csomagpont átvétel
[link] itt pl nem írja a B20-at ,mindegyik lite verzió B20-as?
-
bucihost
senior tag
Vodával is sok helyen 4g+ra ugrik. Én turbado-tól vettem, (vagyis a note5-öt cseréltem be). 2 év garancia, és van csere gari lehetőség is. Nagyon gyorsak, korrektek. 1 hét alatt lezajlott kb a csere. Esetemben a 6 hónapos note5-öt sárga foltos kijelzővel 100%os áron számolta be. Mi8lite-ra 5700 Ftot kellett fizetnem a futárnak. És megy tovább a prémium csere gari ezen is.
-
-
viktorhu
veterán
Te tudsz neki hálózatot csinálni
Nekem csak az maradt, hogy mtk-s telefonnál járom a várost, és nézem, mire csatlakozik. Ez most sajnos nem az én telefonom, a feleségem találta a karácsonyfa alatt
Ő meg nem érdekli a technikai háttér
Nekem még egy ideig be kell érnem a Galaxy S8-cal, de ha nem száll el a Xiaomi is az árakkal, akkor biztosan valami ilyesmi lesz az utód.
-
dchard
veterán
válasz
viktorhu #431 üzenetére
Én egy 10 perces mutatvánnyal meg tudom mondani pontosan mit tud, de ahhoz kéne maga a készülék
Mivel gyakorlatilag egyetlen telefonról sem lehet megtudni pontosan mit tud ilyen szempontból, lehet el kéne indítani egy önkéntes feltérképezési projektet: aki behozza a telót, megmondom mit tud. Utána meg legyűjtjük egy adatbázisba
Ha van rá igény és hajlandóság.
-
TIT
veterán
A témák letöltéséhez meg kell adni hongkongi telószámot is?
Hihetetlen,hogy még sehol nincs magyar használati. -
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #432 üzenetére
4G hálózaton 5-6 óra nekem meg van(jelerősségtől nagyon függ) wifin meg erre rá lehet dobni plusz 3 órát.
-
juve600
nagyúr
válasz
enginev3.0 #432 üzenetére
milyen rom ?
-
enginev3.0
félisten
2 nap
5 és fél óra SoT
BabaMajd kíváncsi leszek milyen lesz egy napra levetítve a használat utazással stb...
-
rellif
senior tag
Itt található.
Amúgy semmi különös dolgot nem tartalmaz.
Talán annyi, hogy face id alapból benne van ill. téma központ is elérhető. -
dchard
veterán
Visszaolvastam pár oldalnyit, de nem találok választ a kérdésemre, hogy tud-e a Mi 8 Lite CA-t (Carrier Aggregation, vagy parasztos nevén 4G+)? Illetve ha tud, akkor milyen sáv kombinációkban? (nem a telefon által támogatott LTE sávokra vagyok kíváncsi, azt ki tudom guglizni
)
Köszi!
-
juve600
nagyúr
Eus rommal milyen az üzemidő?
-
Wolf-15
tag
válasz
pècsimunkás #386 üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #416 üzenetére
Tesco soron, csak az az egy bolt van ott.
-
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #414 üzenetére
Van itthon is hozzá, én a Közvágóhídi Tescoban vettem hozzá üvegfóliát, hátlapra nem raktam az úgy is tokban van.
-
enginev3.0
félisten
Itthon be lehet hozzá valahol szerezni fóliát előre hátra?
-
pècsimunkás
addikt
Amit eddig 4,5 év alatt haza küldtem Németországból , az mind haza ért 5-10 munka nap alatt .
Lehetett csomag , vagy levél . Sima feladással vagy ajánlottan . Mindig a DHL -el küldtem -ott az a posta . Ezt csak leírtam , mert valaki tudja , valaki nem .
Az nem lehet , hogy a német fináncok vizsgálják esetleg a csomagod ? -
korsp
csendes tag
Sziasztok!
Van valakiek tapasztalata Német DHL-Magyar posta viszonylatban? 12.14 óta meg sem mozdul a csomagom,benne a telefonnal...
Köszi! -
TIT
veterán
Hong Kongra raktam de még így sincsenek témák.
-
morge
tag
válasz
enginev3.0 #400 üzenetére
Én azt olvastam csak a nagytesó kapja meg.
-
rellif
senior tag
Nem saját kép,de ilyenre is képes ez a telefon (külső megvilágítással)
[kép] -
rellif
senior tag
válasz
enginev3.0 #400 üzenetére
Az EU ROM a MI8 szoftverét kapta meg,legalábbis az exif-ben a korábbi platinauser helyett már dipperuser bejegyzés szerepel.Sajnos az utófeldolgozást és a zajszűrést még mindig nem lehet állítani.
-
rellif
senior tag
Feltöltöttem innen tudjátok letölteni.
A lényeg,hogy a Gcam csak akkor működik,ha a camera2api engedélyezve van.
Jelenleg a MI8Lite-nál ez csak akkor működik,ha a készülék root-al rendelkezik és a hiányzó sort
beillesztitek mondjuk a build prop editor-al.Ez lenne amit be kell illeszteni:persist.camera.HAL3.enabled=1
Ha jól tudom a későbbiekben alapból be lesz kapcsolva majd ez a funkció az újabb ROM-oknál.
(MI8,Poco stb. már nem kell mókolni)
Lehet érdemes lenne egy összefoglalót írni amiben szerepelne a BL nyitás folyamata a TWRP telepítés,root,ill.
ajánlott tokok,üvegfóliák...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- AliExpress tapasztalatok
- One mobilszolgáltatások
- Gaming notebook topik
- Amatőr csillagászat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Sam Galaxy Flip5 DS 5G 8+512GB, menta
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest