- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
powerwade
senior tag
Egyebkent ha valaki meg nem hallotta volna, a stock pie-okon (nem miui) kinyirtak a rogzites lehetsoget kulso programokkal.
Szerencsere a Boldbeast csapata megoldotta, roottal megy minden frankon pl. Lineage OS alapu ROMokkkal is, ha esetleg a beepitett hivasrogzites nem megy alapbol (pl. olyan orszagokban, ahol ez torvenyt sert mint itthon). -
starr
őstag
A Mi 8 topic összefoglalójában le van írva a menete. (Direkt nem linkelem
)
De nagyon fontos, hogy az ott linkelt TWRP-t, és ROMokat, tilos felrakni a Mi 8 Lite-ra!
Valaki vállalja el a topikgazda-ságot, és akkor mi is csinálhatnánk összefoglalót, helyes linkekkel!
Nagy rész copy-paste lenne a Mi 8 topic-ból. -
Bellami
csendes tag
Üdv! Ennek én is örülnék! Még anno ( 4 éve már) rootoltam, de az MTK-s procis volt és kikellett venni az akksit. Flashtool progival kellett. Azóta nem csináltam ezért örülnék én is,mert ahogy eddig olvastam, mindent másképp kell már. Ja, a bootloadert már nyithatnám, letelt a 360 órám!
Szóval én is megköszönném!
-
rellif
senior tag
Ha fontos a rögzítés minősége,akkor jobban jársz ezzel az alkalmazással.
-
bach66
tag
Hátha másnak is fontos infó, nem csak nekem, ezért leírom:
Szóval megtaláltam, android 9-től nem fog működni a hívásrögzítés.
https://huaweiblog.hu/az-android-9-cel-eltunik-a-hivasrogzitesi-lehetoseg-a-telefonokrol/Szívás. Ezek után nagyon meggondolom, hogy frissítsek-e majd rá, ha egyáltalán megkapjuk mi is a Pie-t...
-
Nem jó helyen kopogtatsz. Tessék átmenni Android topicba.
-
New Bluestar
tag
Én is akkor rendeltem
Feladták már, csak nem látszik a nyomkövetés, csak akkor fog látszani, ha Németországba ér.
Aztán ott lehet izgulni, mert állítólag sok csomag ott eltűnik. De ha ott lesz onnan már egy héten belül megjön, ha minden rendben megy.
Számításaim, meg a többi megrendelt csomag statisztikái alapján olyan dec 10-e körültől lehet számítani, hogy megjelenik a trackingban, hogy németeknél van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Eredeti játékok OFF topik
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Google Pixel topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest