- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
Graphics #158 üzenetére
A dollár viszont mindig dollár...
Abból indulok ki, hogy több, mint 1 éve vettem a Mi5-öt, 260 + 21$ shippingért. Akkoriban volt 73k átszámolva. Most ez 80k.Ha a dollárnál maradunk. Mondjuk Mi8 lite pont ennyi.. Ehhez viszonyítva nézem, hogy
Se OIS - se infra - se jack - se NFC Cserébe viszont van jobb SOC, 2 kamera, jobb selfie kamera, meg B20. Ja meg nagyobb kijelző. De pl. a kényelmi extrák funkciók nem csak itt, de még a 100$-al több Mi8-ban sincsenek.Tudom, senki nem használ infrát, meg jack kora is leáldozott.. de azért na..
Viszont, ha megnézem a huawei-nél sincsenek meg ezek. Meizu 16th szintén ohne NFC. és az megint drágább.És méretben pedig azért jóval nagyobb, szóval még erre sem foghatják, hogy nem fér el benne.
B20 az fájó pont valóban, de megtanultam nélküle élni.
Jó, de befejezem. Számomra ár/érték arányban ezek többet dobnának a latban, mint a hihetetlen funkcionalitással bíró noccs meg hátsó ujjlenyomat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest