- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Terjed a Telegram messenger
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
Nálam is a wifi a "csúcs" fogyasztó, korábban a cell standby volt az, ez utóbbi normális tekintve hogy milyen keveset használom a telefont. Persze vigyázni kell, mert ha egy app basztatja a wifi-t de öönmagában nem generál jelentős fogyasztást, akkor ez nem biztos hogy kiderül a gyári battery monitor-ból... Nálam a "nem használás" mellett most 3 nap körül bír.
-
starr
őstag
Ha wifin van, gyakran felébreszti valami. Naptime-ot is használok, hogy lezárás után kapcsolja ki a wifit, meg minden, de így sem sokkal jobb, mint hard reset előtt. Szóval xar az egész. Ráadásul gcam sincs már Android 10 óta, a gyári pocsék szétkent képeket csinál 5MB-os mérettel. Kezdek kiábrándulni.
-
-
Nandivagyok
aktív tag
Legutóbbi weekly van fent, 9.3.28.
Mivel nem akartam a teljes restore processt végigvárni, nem állítottam be google accountot, hanem magisk-kel kezdtem.
Most hogy be akartam lépni, hogy legalább használható telefonom legyen, a play store elszáll, plusz vissza se szinkronizál semmit....Most megy a format, aztán Google szinkron, Magisk, manual camera ellenőrzés, majd régebbi gcam csekkolás.
Lehet, hogy simán a camera2.api engedélyező rossz?
A hibaforrások közül nem tudok másra gondolni.
Root ment, /system-et elvileg tudtam írni, Magisk ment. (van abból ajánlott verzió valahol?)Kissé kalandosabb, mint vártam
szerk:
ha a google szolgáltatások továbbra se lenne jó, valami új romot pakoljak fel? -
Nandivagyok
aktív tag
Köszönöm! Bár sajnos így is sikertelen
Simán felment a twrp, megvolt a format (simán wipe x-y-z helyett formatot nyomtam, azt írta minden törlődni fog, gondolom ez elég), fent a magisk (kipróbáltam egy random modult, megy), fent van a camera2.api engedélyező, a front camera fix, megvolt a reboot és láss csodát...
Nem megy még mindig sajnos. Minden jogosultságot is megadtam utólag, semmi.Kezd kellemetlenné válni mert elutazom csütörtökön és nagyon kicenzitem a BL nyitás kérelmet is az új telefonnal, és reméltem hogy Gcammal tudok majd fotózni...
-
rellif
senior tag
Egy nagy fogyasztóm van a Google Play szolgáltatások,de az 60-70%
Most felrakom a 3.7-es EU-t tiszta telepítéssel és kíváncsi leszek változik e valami.Vajon ezen kívül van más ROM Builder megoldás?
Már csak egy pár dolgot raknék bele és tökéletes lenne. -
kew
senior tag
Hát sajna sehogy sem tudom hangosabbra állítani, próbáltam már mindenfajta appot is, régiót állítgattam, stb.
Nagyon sajnálom, mert baromi jó és kényelmes ez a Jays m-six fües, de így nagyon szar használni. Szerencsére visszaveszik a boltban, úgyhogy próbálok keresni valami olyat, amin van hangerőszabályzó.
-
rellif
senior tag
Feltöltök két verziót ami biztosan működik.
A 6-os nagyon jól beállítható,az 5-ös pedig a night sight miatt érdekes.
MGC_5.3.015_B-S-G-------MGC_6.1.021_BSG -
starr
őstag
-
-
sellas
tag
Jaja, rawból gondoltam
MInőségre még visszatérve: szerintem nappal tökéletes általános felhasználásra. Nézegetem a sztárkompakt fényképezőgép Sony RX100 (1. generáció) képeit, nézem a többi telefonnal a képeket a fotorenden, egyáltalán nem mondanám, hogy rossz ez a kamera, sőt (persze nem Mate 20 Pro, vagy S7 Edge, de alattuk ott van). -
sellas
tag
Én is tervezem majd felrakni, de a linkelt orosz cikkben akkora hatalmas különbséget nem láttam, ezért nem sietem el, utómunkával elérhető az a szint. Redmimmel össze sem hasonlítható a kamerája, sokkal jobb az Mi 8 Lite-é. Az Mi 8 Lite pedig majdnemhogy hozza az Mi 8 szintjét, nappal teljesen hozza, aminek nagyon dícsérik a kameráját, dxomarkon is jó pontszáma (van, olyan is, aki mondjuk nem dícséri).
-
rellif
senior tag
Ez a legelső TWRP ami készült a telefonhoz.
Jól működik...kivéve azt,hogy biztonsági mentés nem megy végig.(Nemrég volt szó róla)
Van már multi is belőle (már erről is beszéltünk mostanában)dchard
Jó esetben nem kell minden héten TWRP-t telepíteni.
Root egy gombnyomás,azt nem lehet elrontani.
A lényeg,hogy sikerült és még egyszer már nem lesz szükség ezekre a lépésekre. -
pècsimunkás
addikt
Várd meg , amíg megjelenik a boltokban , utánna beszèljünk az árakról .
Smartshop - ban , vagy a Konzolvilágnál volt akciós 6/128 kiosztású 73-75000 forintèrt . Az igen jó akció volt.
De akció nèlkül 70-75000 forint körül a 4/64 - es ára is rendben van a telefonnak . Kijelző szèp , a kamera jó , GPS szintèn.
Az meg mindig így lesz , hogy jön egy szebb , olcsóbb , jobb , akármi . Ha nincs telefonod akkor kell egyet venni az aktuális választèkból . Ha van , de unod , akkor esetleg vársz egy jó ajánlatra . Aztán , mire megjelenik a jó ajánlat , addigra beharangozzák , mèg jobbat ... -
Drughi
addikt
Én emiatt (is) váltam meg gyorsan Mi 8 lite-tól.
A kamera nagyon nem győzött meg.
Egy régebbi Note 5 vagy A1/A2 jobb képeket csinált automata módba, gyári szoftverrel, mint ez.A Note 7 úgy leviszi majd ennek az árát mint a huzat, senki nem fog ilyet venni ha 20k val olcsóbban akár jobb is van házon belül
-
dchard
veterán
Nem erre a konkrét esetre írom, de érdemes fenntartással kezelni azt, hogy a Qualcomm mit ad meg, mint a telefonban lévő modem gyártója. Az ami a linkelt oldalon szerpel, az a maximum amit az X12-es modem tud, feltéve hogy a gyártó ezzel a tudással rendeli meg.
A fenti link írja a 2x2 MIMO AC-t is, pedig nincs benne. Hogy egy példát mondjak. A Redmi Note3 SE-t is CA-val reklámozták, de nem tudott CA-t.
Más: jól látom, hogy kikerült az 5Ghz/2.4GHz választó gomb a Wifi menüből?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.
- Fujifilm X
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kedvcsinálót kapott a hamarosan megjelenő RoadCraft
- Tesla topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Suzuki topik
- 3D nyomtatás
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest