- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Botond2222
kezdő
válasz
bucihost #1876 üzenetére
Smartshop. 1 hónap garanciám van még és most kaptam vissza pár napja. Már nem akarom visszaküldeni, hogy feleslegesen megint ott legyen még egy hónapot. Ha kernelt cserélek és leveszem 90%-ra a színeket, úgy meddig lesz jó? Ha hosszútávon így használom, mi lesz a következménye? Kijön más hiba is a kijelzőn, vagy évekig is lehet így használni? Valaki nekem azt írta, neki is volt ez a szellemképesedés, de egy szoftverfrissítés után teljesen megszűnt.
-
Botond2222
kezdő
-
dchard
veterán
válasz
bucihost #1739 üzenetére
Ezt én sem értem
A globál stabil MIUI11 nálam sem csinál semmilyen lassulós, vagy merülős tünetet amit fent leírtak. Sőt inkább azt érzem, mintha picit jobban bírná. Nem tudom lehet-e köze ahhoz, hogy én recovery-ből raktam fel és volt Dalvick és egyéb cache törlés is.
-
-
gyuri00
aktív tag
válasz
bucihost #1453 üzenetére
Van még egy 4Xem majd abba átrakom 1 napra a kártyát kíváncsi vagyok milyen eredmény lesz, mert szerintem a telefonnal van a baj, ha igen akkor cserélni kell
A Messengerell nekem is baj van mostanában, beállítottam hogy hang értesítés ne legyen új üzenetnél, de automatikusan mindig vissza kapcsolja nem értem.
starr: ezeket még megpróbálom hátha segít, köszi
-
gaboca0314
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest