- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Botond2222
kezdő
Köszi. Multitool-t töltsem le? Utána Miflash? Olvastam valahol, hogyha beragad a régió kínán, akkor miflash programmal kell újratenni. Egyszerűbb mitool programmal, vagy külön szedjem le a miflash-t?
Tapsyfüles: Szerettem volna feltenni egy nem gyári romot, mert szellemképes a kijelzőm, szervízből visszajött javítatlanul, fel is raktam a miui.eu romot, és egy custom kernelt amivel a színt engedi kalibrálni. Valahol azt olvastam hogy ez megoldja a szellemképesedést, de nem. Tegnap vissza szerettem volna rakni a gyári romot hogy újra leadjam szervízbe,meg mindent visszaállítani gyárira, de így sikerült, hogy bugos.
-
Botond2222
kezdő
De már fent van.
Sajnos valamit nagyon hazavágtam. Vissza szerettem volna tenni a gyári romot, hogy akkor garanciáztatom ismét, de olyan mintha bugos lenne, illetve a régió kínai, .és nem lehet átállítani. Felraktam a TWRP-t, és rootoltam, de a TWRP jelszót kér, és nem tudok végigmenni a Wipe data, system, cache, dalvik, internal storage folyamaton, mert Failed hibaüzenetet kapok. Akartam csinálni egy gyári adatok visszaállítását, de miután újraindult a telefon, belépett a TWRP-be. Tehát még egy gyári adatok visszaállítását sem tudok csinálni. Helyre lehet ezt még hozni vagy kuka?A magiskot kitöröltem, már nincs rootolva. De tegnap is a gyári romot rootoltam, és utána fel tudtam tenni a xiaomi.eu romot. De most még egy gyári adatok visszaállítását sem tudok megcsinálni, mert belép a TWRP-be.
-
Botond2222
kezdő
Sikerült megcsinálnom. Fel raktam a Xiaomi.eu romot de ezzel is szellemképes. Sajnos alkalmazással sem tudom a színt kalibrálni. Screen color alkalmazás azt írja, hogy olyan custom kernel kellene ami a KCAL/K-lapse támogatással rendelkezik.Ha esetleg valakinek van ötlete, hogy milyen kernelt lehetne feltenni ami ezt tudja,vagy hogy egyáltalán fel-e lehet, akkor megírhatná.Egyelőre a színhőmérsékletet hidegre állítottam,talán így nem fog.
-
Milestone2
nagyúr
Ja! Ha Global BETA (developer) vonalon maradtál....
...ami megszűnt.
Akkor nem csoda, hogy nem frissül.Akkortájt kijött egy kommüniké (miui.hu-n, helloxiaomi-n, mindenhol téma volt)
miszerint GLOBAL BETA feljesztői vonal vége.
Aki akar, maradjon az utolsó kiadáson az örökkévalóságig...
...aki frissülni akar, álljon át manuálisan GLOBAL STABIL vonalra, fejlesztés már csak ott lesz. -
starr
őstag
Ki sem jött, vagy csak magától nem települ?
Chinese beta jön hetente, ezért eu is.
Térj át szerintem eura! A globál úgyis csak egy butított változata az eredetinek.
Megpróbálnám format /data nélkül, ha nem megy, akkor format data is. Google biztonsági mentésből egész jól helyreáll utána. -
TIT
veterán
Azt tudom,más írta,hogy eltünt,én nem néztem mert úgyse biztonságos,zsebmód sajna ne maz mint amilyennek lenni kell,vagyis nem csörög hangosabban,de a többi funkció eltünt más telókról is vagy nem is volt ezeken.
relif: Kikapcsolt állapotban animál? Mert ráférne a globalra is mert olyan pici számmal írja,hogy nem látni,ami egy ekkora kijelzőn elég vicces.
-
powerwade
senior tag
Mazlista. Nekem most mar csak 346 orat is
Azt hiszem a legfontosabb alkalmazasokat emulatorban TBbol visszallitom es a programokon beluli backup funkcioval egyesevel lementem a beallitasokat/adatokat es kezzel beimportalom a Mi8Lite-on. Elegge fapados, de jobb otletem nincs root nelkul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest