Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor231
tag
én is még nov 7én rendeltem gearbeströl.nov 23 àn németbe jött onnan elküldték a postának,azota semmi. milyen értesitöt kapott akinek kézbesitik?kezdek parázni hogy mi van
-
KillBorn
senior tag
nem tudom, tegnap raktam fel, ugyan azokat az alkalmazásokat használom, nem volt időm nézegetni. Gyorsan beállítottam, ennyi. A fejlesztői lehetőségek között több beállítás van, illetve egy bug: ha "áttűnési animáció mérete: animáció ki" akkor visszalépéskor villan egyet a képernyő, majd megjelenik az új oldal, ahelyett hogy visszalépéskor csak megjelenne az adott oldal animáció nélkül. Nem tudom máshogy leírni
Redmi Note 4x-en meg a gyári 10.0.5.0-án "rendes"
-
KillBorn
senior tag
A Xiaomi.eu 8.12.13 (MIUI 10.2) béta már Pie! Azért néhol látszik, hogy béta, meg ez az első Pie ROM, de veszett gyors, és erőforrásból sem használ többet mint a 8.1!
-
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #291 üzenetére
Már a MI Store is kifogyott a kékből, nagyon viszik vagy vinnék ha lenne.
-
morge
tag
válasz
pècsimunkás #290 üzenetére
Nekem se jelezték még hogy mi a helyzet. Ma rájuk írtam, várom mi lesz.
-
enginev3.0
félisten
Kéket sehol nem lehet beszerezni?
-
pècsimunkás
addikt
Konzolvilágtól kapott már valaki telefont ? Múlt hèten azt mondták , hogy szombaton vagy hètfőn kèzben lesz a telefon .
Nem akarom megint hívni őket , azèrt kèrdezem itt . -
rellif
senior tag
Gyors töltés működik,valaki próbálta már?
Sajnos nincs QuickCharge 3.0 szabványú töltőm . -
gyuri00
aktív tag
Azt nem lehet beállítani hogy hangjelzésre készítsen képet? A 4x tudta ezt a funkciót gondolom ebben is benne van csak én nem találom
-
akipapi
tag
Sziasztok!
Nemsokára én is tulaj leszek.
Erről a tokról van valakinek információja? [link]Az időt folyamatosan mutatja?
-
GuruZone
őstag
-
enginev3.0
félisten
Vannak olyan témák amiknél lehet 4*5 , 5*5 stb... rács méretet is állítani, és elég ha csak a kezdőképernyőt változtatjátok meg, az ikonok stb... maradhat tetszőleges
-
TIT
veterán
válasz
novinyul #271 üzenetére
Hát ez nem igaz
Mégis,hogy? Gondolom másik témát raktok fel ill.az időjárást is jó oda kirakni+végre nem külön vannak az ikonok mint ios-en,mert azt rühellem,ha már menü nincs.
Mondjuk neki menőbb mert egy oreo keksze is van.
Azért az nem szép,hogy Hu regióba nincs téma. -
gabor231
tag
Nem reklám ,de az eustocknál 69900 a 4/64 gb teló most..,
-
novakalex
aktív tag
Sziasztok,
nálunk a családba is került egy ilyen készülék.
Tudtok abba segíteni, hogy ehhez hol találok TWRP-t, ami működik is? Esetleg leírást a telepítéséről..
A bootloader nyitást azt vágom. -
TIT
veterán
válasz
gaboca0314 #259 üzenetére
Mit?
Akkor a Honor7 mégis jobb?
Nekem sincs gond vele,de ezt már írták más xiaominál is.
Én meg nem kérdezgetem a másik felet,hogy na jól hall mert új telefonom van. -
pataig
tag
válasz
gaboca0314 #255 üzenetére
Nálam is szuper a hang hívás közben, s jól is hallanak engem is! Szóval nincs baj vele!
A frissítés nekem este jelezte, de gondoltam ma majd feltöltés után felteszem reggel, de már nem elérhető .... szóval lehet visszavonták valamiért... mondjuk ez néha előfordul!! -
novinyul
veterán
válasz
gaboca0314 #255 üzenetére
Nálam a beszéd hangszóró nagyon jó, tisztán jó minőségben hallok és hallanak engem.
-
gaboca0314
tag
Én is írnék pr sort a telefonról, két napja használom. Belakás nagyon gyors volt, mobilneten raktam vissza mindent 60 alkalmazást, kb max 20 perc alatt visszatelepített mindent hibátlanul. Nekem az első Xiaomim, előtte egy Honor 7 volt, hát mit mondjak, ég és föld....
A beszélgetési hangminőség lehetne jobb is, de még belefér kategória, ebben a Honor 7 jobb volt. Az üzemidővel kapcsolatban én nem nyilatkoznék, az én felhasználási szokásaim nem mérvadóak, nem nagyon játszom, nem sűrűn használok üzenetküldőket, de nekem meglesz a 3 napos készenlét is 2 simmel....
Az összeszerelés minősége kiváló, nagyon egyben van a készülék, és a gyári töltővel is viszonylag gyorsan fel lehet tölteni a készüléket.
Nekem még a legújabb frissités nem elérhető rá, de majd biztosan megjön az is. Majd további tapasztalatokról írok. -
pècsimunkás
addikt
Felhívtam a konzolvilágot , mikorra várható a telefon . Azt mondták nekem mèg jut a beèrkező kèszletből . .a vagy holnap kapják meg . Szombaton vagy hètfőn szállítják ki . Kíváncsian várom .
-
Deconst
csendes tag
Ahogy előttem írták, tegnap jött frissítés. Az óra mellett már megjelennek az értesítések, egyelőre pár másodpercre látható majd visszavált órára. A front kamerához érkezett "vaku" lehetőség (ez lehet eddig is volt, most tűnt fel). Nekem 1,5-2 napot bír, 5-6 óra SOT idővel folyamatos wifi, mobilnet, gps mellett, 1 sim kártyával.
-
breakbot
csendes tag
válasz
New Bluestar #250 üzenetére
Nekem is megjelent hogy már Németországban van. Innentől kb. mennyi idő amire megérkezik?
Mert el fogok utazni karácsonykor és jó lenne ha még előtte ideérne... -
rellif
senior tag
Frissítés érkezett...javítva pár apróság.
Kamera,galéria,beállítások..
Atomgeszi
Akkor lehet valami engedély nincs megadva vagy a lock kavar be. -
TIT
veterán
Valahol meg lehet nézni a ram kihasználtságot?
-
Atomgeszi
nagyúr
Egy ismerősömnek ilyen telefonja van, és az a baja, hogy nem jelennek meg az értesítések az alkalmazás ikonon piros számmal. Sőt semmilyennel. Ha lehúzza az értesítési sávot, ott mutatja, hogy az adott alkalmazásban van értesítés, de valamiért az alkalmazásikonon nem jelzi. Mitől lehet? Az alkalmazás lock-olva van.
-
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #232 üzenetére
-
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #228 üzenetére
De most őszintén mit vársz el egy 3300mAh akkutól? Ráadásul nagyobb a kijelző + IPS szerintem ez még így is elég jó lett
Vegyél neki egy Note 6 Pro-t na azt nem fogod überelni a MI 8-l sem -
-
novinyul
veterán
válasz
enginev3.0 #222 üzenetére
4 óra???? Azt ez honnan jött
Még a legszarabb sot is 5.5 óra volt(csak 4G hálózat és elég szar térerővel) wifin meg 7 óra fölé is megy. Amúgy meg a MI 8 nem sokkal tud többet, szerintem max 1 óra lehet az eltérés.
-
enginev3.0
félisten
Írjatok mar SoTokat
Aktív használat mellett
Net, Facebook, Messenger
Kb ezekre használná barátnő, de félek a 4 órás sotoktol
-
novakalex
aktív tag
Nálam a konzolvilag ezzel véglegesen elvágta a cérnát. Tuti nem veszek náluk semmit, ígérgetnek, ígérgetnek mgé sem tudják szállítani, csak februárba..
-
Radnix
senior tag
válasz
New Bluestar #212 üzenetére
Nekem egyelőre így néz ki az állapot, de a DHL oldalán nem tudom nyomonkövetni, csak a 1tracking-en.
Na reménykedjünk, hogy mihamarabb befut. -
New Bluestar
tag
Én is akkor rendeltem, de nem adták fel jó darabig. 21-én írtam nekik, hogy mivel rendeléskor az volt, hogy 13-14-én feladják, és még mindig semmi, akkor adják vissza pénzt, aztán felejtsük el. Erre válaszoltak, hogy pont van raktáron és küldik, 24-én meg is kaptam egy a tracking numbert, ami ugye a német dhl-é.
És ami majd akkor fog működni, ha a híres Feuchtba ér a cucc.
Most itt tartok, van szám, de fene tudja hol jár a cucc, meg majd még jön a para, hogy mi lesz Feuchtban.
Azért reménykedem, hogy a héten talán a németekhez megérkezik. És onnan tovább is jönAz 1tracking.net-en lehet valami adatokat látni róla, de állítólag azért az nem szentírás
-
Radnix
senior tag
Más is rendelt 1. hó 11-én a gearbestről? Nekem holnap lesz 1 hónapja hogy leadtam a rendelést és még nem érkezett meg. Van valaki aki szintén ekkor rendelt és már megérkezett? Ha igen, mikor, és volt-e vám?
-
TIT
veterán
Pc-ről,hogy kell leválasztani,simán kihúzom?
-
morge
tag
Aki rendelt a Konzolvilágtól azoknak szól: Ma voltam a nyíregyházi üzletükben, és utána nézett a srác, külső raktárukban van készleten, onnan postázzák őket. A garancia meg a budapesti Xiaomi szervizbe szól.
-
pataig
tag
Sziasztok!
Megérkezett a tok aliexpress-ről amit hozzá rendeltem (1,79$ volt).... néhány kép róla:
Kép1
Kép2
Kép3Jól illeszkedik, van perem egy pici, így a kijelzőt is védi valamelyest.... ja és a kameránál is akkora perem van, hogy nem lóg ki a síkból a kamera!
Várok még másmilyen tokot is, majd megosztom azt is ha megjön!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Xiaomi felső-középkategóriás phabletje a Redmi Note 6 és a Pocophone F1 közötti árrésben találhat közönséget. Ám hiába a mutatós ház vagy a friss MIUI, nem kifejezetten olcsó, és nem is túl karakteres.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Reklámblokkolók topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Projektor topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- PlayStation 5
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Yettel topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest