Hirdetés
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Az Amazfit GTR és GTS 3 is szemrevaló lett
- Apple iPhone SE (3. generáció) - szélsebes múltidézés
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
válasz
dzsoltike
üzenetére
A QC nem mindig tölt gyorsan, csak akkor, amikor az akkuban kevés a delej.
Olyankor, amikor az akku nagyobb áramot is fel tudna venni, mint ami 5V-on át tud menni a kábelen és a két csatlakozón. Merthogy a QC 5V fölötti feszültséget is tud, ami kompenzálja a feszültségeséseket.
75..80% töltöttség fölött egészen pontosan már semmi különbség nem lesz egy normál és egy QC töltő árama közt, a QC töltő is fix 5V-on fog menni.Szóval teljesen jó a QC töltő navigáláshoz is, ha fixen fel van rá dugva a teló, ugyanúgy töltve tartja, mint a sima.
Ettől függetlenül, nekem is olyan autós töltőm van, aminek van normál portja is. De ennek az az oka, hogy 3 portosat akartam, és abból olyat találtam megfelelőnek, amelyikben 1 QC 3.0 és két sima 2.4A-es port van. A nem QC portnak az lehet az előnye, hogy ha nagyon le van merülve a teló, akkor tudom kíméletesebben is tölteni normál portról, ha nem cél, hogy teljesen feltöltsem, vagy hogy gyorsan töltsem fel. Ez hosszú távon jót tesz az akkunak.A GPS vevő nekem egyébként elég sokat kajál, egy sima logger appal próbálgattam, és óránként 10%-ot kacagva megkajál kikapcsolt képernyő mellett. Lehet, hogy a dual gps kikapcsolása javítana rajta, de speciel én pont emiatt vettem ezt a telót.

Új hozzászólás Aktív témák
- HP 65W töltő eladó
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3551,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest