- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXUS-6
tag
Én még arról nem hallottam, hogy bepereltek volna és pert nyertek volna, mobil szolgáltató/teló gyártóval szemben ilyen címen.
Szerintem most sokkal kisebb teljesítménnyel sugároznak a mobilok, mint mondjuk 10 éve. Jobb a lefedettség, kímélik az akksit, kímélik az embert.
Össze nem lehet hasonlítani, a röntgen, vagy a természetes háttérsugárzással a mobil sugárzását, mert azok iszonyat roncsoló hatású, nagy energiájú sugarak, a mobil hozzájuk képest jó pár nagyságrenddel alacsonyabb energián, és sokkal alacsonyabb frekin sugároz. Minimális az esély, hogy a sejtmagba jutva mutációt, genetikai sérülést, rákot okozna, ellentétben az előbbiekkel.
Ha kimész nappal a napfényre, az teljesítményben nagyságrendileg és frekiben is dúrvább, azért még se kap senki hisztériás rohamot, amikor végre a hosszú tél után tavasszal előbukkan a Nap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor X7a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest