Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXUS-6
tag
Én még arról nem hallottam, hogy bepereltek volna és pert nyertek volna, mobil szolgáltató/teló gyártóval szemben ilyen címen.
Szerintem most sokkal kisebb teljesítménnyel sugároznak a mobilok, mint mondjuk 10 éve. Jobb a lefedettség, kímélik az akksit, kímélik az embert.
Össze nem lehet hasonlítani, a röntgen, vagy a természetes háttérsugárzással a mobil sugárzását, mert azok iszonyat roncsoló hatású, nagy energiájú sugarak, a mobil hozzájuk képest jó pár nagyságrenddel alacsonyabb energián, és sokkal alacsonyabb frekin sugároz. Minimális az esély, hogy a sejtmagba jutva mutációt, genetikai sérülést, rákot okozna, ellentétben az előbbiekkel.
Ha kimész nappal a napfényre, az teljesítményben nagyságrendileg és frekiben is dúrvább, azért még se kap senki hisztériás rohamot, amikor végre a hosszú tél után tavasszal előbukkan a Nap.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 128-256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Kezdő Gamer PC-Számítógép. Csere-Beszámítás! I7 4790K / RX 5700XT 8GB / 16GB / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest