- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NEXUS-6
tag
válasz
retesz147 #9803 üzenetére
Nálam 2 nap 6 óra haználat után még 47% van. Igaz minimálisan nyomkodtam, de hívások, minimális netezés, kocsiban BT kapcsolat benne volt. Azért jó, hogy kibír egy hétvégét hegyibulival miegymással.
Nyilván minden xart kilőttem, de ilyen gyors telónál pillanatokon belül bármit betölt. Tök fölöslegesen csücsülnekn a memóriában az alkalmazások, és pörgetik csendben a cput. -
NEXUS-6
tag
Megy a trendiskedés. A csúcs amikor már semmilyen fizikai portja nincs a telónak. Király. Pontosan egyetlen előnye van ennek. Hogy tökéletesen vízállóra lehet csinálni. A kérdés csak az, hogy a piacon hány embernek van szüksége egy tökéletesen vízálló telefonra és hánynak egy univerzális svájcibicskaszerűségre, vagy egy ilyennel mennyivel több igényt tudok lefedni. Szerintem nem kell marketinggéniusznak lenni ahhoz, hogy rájöjjünk az utóbbi ér többet a piacon.
Na mindegy. A Minyóban is van tengeteg könnyítés, de ezxerint akik itt vagyunk nekünk ez a konfiguráció bejött. Nekem az amoled display döntött a Pocofonhoz képest, bár azon van pl jack aljzat, meg 1-2 plusz. De beláttam hogy nem használnám annyit, mint amit egy jó kijelző számít.
-
NEXUS-6
tag
A MI 8 arcfelismerése nekem is bejött, gyors, viszonylag megbízható. A természetes paranoiámnak is jobban megfelel, eddig még semmilyen telómnál, meg más biometrikus azonosításnál nem használtam az ujjlenyomatot. Ha kiszivárog az adat és felrakják a netre ha minden kötél szakad új arcplasztikát tudok csináltatni, de az ujjlenyomatomat nem tudom megváltoztatni!
Szóval sajnálom, ha az új telónál kihagyják. Amúgy nekem mint dizájnelem még teccik is a noccs.
Szal legaláb idén még egyszer talán nem cserélek telót. -
NEXUS-6
tag
Szerintem tök felesleges itt faszméregetni, meg napokban mérni a teló üzemidejét. 2 adat kell, abból aztán mindenki eldöntheti, hogy az ő használati szokásai mellett mire számítson:
képernyőzárral mennyit fogyaszt, (mondjuk 1 % nálam ,ha van wifi akkor a mobil adtaforgalom kikapcs, BT, GPS alapból kikapcs)
bekapcsolt kijelzővel mennyit fogyaszt (nálam átlag 17%).
Szal, ha lerakom és várom, hogy hívjon a jóisten, akkor úgy tűnik akár 4 nap sem lehetetlen, de ilyenre még nem volt példa, mert kérdés hogy akkor minek vettem egyáltalán teljes képernyős okostelót?
Ha használom, akkor meg akár 5-6 óra alatt is el lehet füstölni ami benne van.Ezektől az adatoktól, nem hiszem hogy nagy eltérés lenne, nem szabadna hogy legyen. A szétcsapot főzött ROM, meg a minden csilingelő mangajátékkal agyontömött telók felhasználói azért ne csodálkozzanak, ha valami nem a gyári szinten dolgozik.
Szerintem.
-
NEXUS-6
tag
Én még arról nem hallottam, hogy bepereltek volna és pert nyertek volna, mobil szolgáltató/teló gyártóval szemben ilyen címen.
Szerintem most sokkal kisebb teljesítménnyel sugároznak a mobilok, mint mondjuk 10 éve. Jobb a lefedettség, kímélik az akksit, kímélik az embert.
Össze nem lehet hasonlítani, a röntgen, vagy a természetes háttérsugárzással a mobil sugárzását, mert azok iszonyat roncsoló hatású, nagy energiájú sugarak, a mobil hozzájuk képest jó pár nagyságrenddel alacsonyabb energián, és sokkal alacsonyabb frekin sugároz. Minimális az esély, hogy a sejtmagba jutva mutációt, genetikai sérülést, rákot okozna, ellentétben az előbbiekkel.
Ha kimész nappal a napfényre, az teljesítményben nagyságrendileg és frekiben is dúrvább, azért még se kap senki hisztériás rohamot, amikor végre a hosszú tél után tavasszal előbukkan a Nap.
-
NEXUS-6
tag
Sziasztok. Egy hete én is tulaj vagyok. Egy S7-et törtem ripityára kevesebb mint egy év alatt, sajna ezek ilyenek. Szerettem, mert dizájnos teló volt, és viszonylagos korossága ellenére még egész használható is, bár a kamera, meg a teljesítménye is ma már elég harmatos. De a legutóbbi sérülés után, egyszerűen ki kellett szállni, mert iszonyat pénzekért javítják. Na mindegy.
Egy hét alatt elég jól belaktam a Minyót. Eleget buzeráltam már az előző telóimat, hogy ezt eszembe se jusson rootolni, a legtöbb bloatware, folyamatos reklámok így is kiirthatók belőle. Amellett hogy iszonyat gyors, meg fényévekkel jobb a kamerája én 2 apróságot emelnék ki, ami asszem három lesz
:
1. több tesztben kritizálták a hangját, nos ez azért messze jobb, mint az S7-é volt, az biztos, de ugye az 2 generációval régebbi, mondjuk ez nem olyan dolog, ami rákitszájenszt követelne, de sok telóból talán ma is kispórolják azt a pár dollárt, amit a jobb hangszórókra kéne költeni. Szal lehet, hogy az előző volt nagyon gyenge, de pl. még szinte beállításkor hívott a főnököm és azonnal más érzés volt, hogy nem kell maxra nyomni a hangerőt, és nem is volt bántó, magas tónusú a hang. Ez volt az első élményem vele,mint telefonnal.
2. Nálam a lakásban valami iszonyat módon kell vadászni a térerőre. Én nem tudom mikor volt utoljára ilyen telóm, ami kb. 2X olyan szinten hozza a jelet, mint az S3 óta mindegyik! Ahol azok 2 csíkot mutattak ott ez simán hozza a 4-et!!!!!
3. A gesztus vezérlés nekem olyan szinten bejött, hogy mostmár ha kezembe veszem a régi telómat, ahol ezt nem használtam, mert voltak fizikai gombok, akkor néhány percig csak kamillázok, hogy miért nem történik semmi, mire rájövök, hogy tök automatikusan használnám ott is.A fenti 3 dolog miatt nálam egy új szitet jelent ez a kütyü, mint teló és nem mint játékeszköz, meg FB konzol, vagy akármi. Eddig nagyon bejött.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- body007: Magyarország kifosztásának története
- Windows 11
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest