Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Digger
senior tag
válasz
NEXUS-6
üzenetére
Én laikus vagyok, de úgy tudom, hogy a röntgensugárzás, a háttérsugárzás és például a maghasadáskor létrejövő sugárzás valami egészen más, mint a rádiók által kibocsátott "sugárzás". Az előbbiek hatalmas energiával részecskéket lőnek minden irányban, vagy esetleg irányítva és ha az élő szövet kerül az útjukba, akkor azt roncsolva keresztülmennek rajta, mint egy mikroszkopikus méretű lövedék, vagy benne marad a szövetben felhalmozódva!
A rádiósugarak esetében a hanghullámokhoz hasonlóan csupán a részecskék rezgése történik. Éppen ezért ha nem tévedek, akkor valószínűleg helytelen erre a két fogalomra ugyanazt a sugárzás szót használni!A laikus embereket persze a sugárzás szóval nagyszerűen lehet riogatni és manipulálni!
Szerintem itt is ez történik!
Az emberiség már több mint száz éve használ különféle rádiókat és ha valóban annyira veszélyesek ezek a rádióhullámok, már régen kihaltunk volna!
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.02.17. Apple jótállás
- Samsung Galax S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T /12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi