Új hozzászólás Aktív témák

• sellas

tag

Akkor én is egy kicsit off.
    Imádtam ezt a telefont, még ma is használnám, ha nem zabálná valami az akksit. Akksicsere, factory reset, még bootloader kinyitás és EU ROM felrakása is megvolt, de nem tudtok 1 óra 10 perc képernyőidő felé menni, valami hardveres hiba lehet, vagy van valami nélkülözhetetlen app, ami zabálja. Ezen felül, hát én se nagyon hallok, meg engem se nagyon hallanak egy ideje, és nem fülproblémák miatt, pedig ki lett a hangszoró / mikrofon is tisztítva.
    Hát igen, én is gondban voltam, hogy mire váltsak, ami előrelépést is jelent (és van benne OIS). Realme GT2-t én is néztem, de gondoltam, akkor legyen már végre IP-védett telefonom, végül Samsung Galaxy S21 FE. Az egyetlen telefon 200 alatt OIS-el, zoomkamerával, IP-védettséggel, jó fotóval / kamerával, Gorilla Glass Victussal. Meg egyszerűen, bár semmi gondom vele, kicsit meguntam az miuit ennyi Xiaomi telefon után.
    Ha ennyire "jó áron" lehet csak eladni az mi8-at, én megtartom tartaléknak :D

Nokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE

Új hozzászólás Aktív témák