- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- eSIM, a kártyamentes szabadság
-
Mobilarena
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellas
tag
Akkor én is egy kicsit off.
Imádtam ezt a telefont, még ma is használnám, ha nem zabálná valami az akksit. Akksicsere, factory reset, még bootloader kinyitás és EU ROM felrakása is megvolt, de nem tudtok 1 óra 10 perc képernyőidő felé menni, valami hardveres hiba lehet, vagy van valami nélkülözhetetlen app, ami zabálja. Ezen felül, hát én se nagyon hallok, meg engem se nagyon hallanak egy ideje, és nem fülproblémák miatt, pedig ki lett a hangszoró / mikrofon is tisztítva.
Hát igen, én is gondban voltam, hogy mire váltsak, ami előrelépést is jelent (és van benne OIS). Realme GT2-t én is néztem, de gondoltam, akkor legyen már végre IP-védett telefonom, végül Samsung Galaxy S21 FE. Az egyetlen telefon 200 alatt OIS-el, zoomkamerával, IP-védettséggel, jó fotóval / kamerával, Gorilla Glass Victussal. Meg egyszerűen, bár semmi gondom vele, kicsit meguntam az miuit ennyi Xiaomi telefon után.
Ha ennyire "jó áron" lehet csak eladni az mi8-at, én megtartom tartaléknakNokia 3210 -> 3310 -> 3410 -> 3510 -> Sony Ericsson T310 -> Nokia E61i -> Iphone 3G -> Motorola Defy -> Samsung Galaxy S Advance -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi 3S -> Mi 8 Lite -> Mi 8 -> Samsung Galaxy S21 FE
Új hozzászólás Aktív témák
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Nem tetszik az EU-nak az új díj, amit az Apple a fejlesztők vállára tesz
- BestBuy ruhás topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Milyen videókártyát?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyúrósok ide!
- Asszociációs játék. :)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...