Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hakydakillah

senior tag

válasz whYz #1789 üzenetére

Emberfüggő, mert nekem pont az óra nem kellene, mert jelenleg még nagyon keveset bírnak. Majd hamarosan jön a Xiaomi óra, még az lehet érdekes lesz, majd meglátom.
    Nálam a Mi Band előnyei a következők:
    - diszkréten ébreszt, nem kell arcomban lennie a telónak, nem kapok frászt és a család se(jelenleg gyerkőcökkel együtt alszunk 1szobában)
    - okosébresztés szintén nagyszerű dolog, mert nem mélyálomból riaszt fel, hanem a legideálisabb ponton. Nálam ez tényleg bevállt, sokkal fittebben ébredek. Nem beszélve arról, hogy nem kelt fel akkor, amikor egy 10pontos erotikus álom kellős közepén tartok :DD
    - rendszeresen sportolok, mely során a zsírégető és izomépítő fázisokat váltogatom. Ezeknél a legfontosabb a pulzus limit betartása, mert bizonyos tartomány felett már nem zsírt égetsz, hanem izmot építesz. Itt nagy hasznát veszek, főleg most, hogy teló nélkül látni fogom az adatokat
    - biztonság - szeretem zárolni a telót, Mi Band segítségével ez még kényelmesebb, mert ha teló közelében vagy, feloldja a zárat telódon, ha munkában elmegyek mondjuk wc-re, senki se tudja asztalomon piszkálni a telót, mert Band nélkül jelszavat kér
    - szintén diszkrét jelzések a nap folyamán. Személyre szabhatóak a jelzések/vibrálások, kapásból érzed, hogy sms, viber, facebook, privát email, vagy céges mailt kaptál. Már ebből meg tudod ítélni érdemes-e előkapni a telót, vagy sem.
    - lépéseket se gondoltam volna soha, hogy hasznosnak fogom tartani, de kialakított nálam egy bizonyos mániát. Ha nem érem el a napi limitemet, egyszerűen nap végén annyit járkálok fel-le, hogy tutira meglegyen. Szóval mánia, de egészséges életmódra ösztönzés is
    - nem kell soha levenni -csak ha feltöltöd, és rengeteget bír. Óra esetében halálom lenne naponta szétszedni és töltögetni.
    Hirtelen ennyi ugrott be, de tutira van más apróság is :)

Új hozzászólás Aktív témák