Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
moco22
aktív tag
válasz
hakydakillah #1690 üzenetére
Én meg ilyet vettem. Tökéletesen működik. Rendeltem is még kettőt gyorsan.
[link] -
twi452
senior tag
válasz
GrooveHero #1697 üzenetére
Xiaomi mérleg nélkül csak beírod neki h mennyi vagy
-
GrooveHero
addikt
válasz
mergesmate #1696 üzenetére
Egyelöre miband-em van, meglátjuk, hogy fog muzsikálni nélkül. Súlyt hogy mér?
-
mergesmate
tag
válasz
-
Nekem is megjött ma a Mi5
Feltöltöm majd mehet az Eu rom. Meg mehetek a Vodafoneba simet csereltetni...
-
batabe
senior tag
válasz
hello,
ha sok micro usb töltő van, akkor szerintem ilyet keresel
viszont a fogalmazásodból a fordítottja derül ki számomra.
-
hakydakillah
senior tag
Sziasztok,
Létezik olyan átalakító, amely usb type c-t alakít át micro usb-re? Vagy rosszul keresem, de ebay folyamatosan a fordított variánst dobja ki. Tele a ház, és munkahely micro usb töltővel, ezért inkább átalakítóban gondolkodtam, de valahogy nem találom.
-
kutkut
addikt
válasz
Barthezz2 #1682 üzenetére
Csak úgy érdekességképp, az UC Browser hogy működik a telón?
Egyébként nekem ez a kedvenc böngészőm, részemről ajánlott, ha valaki épp egy új böngető után nézne...
Viszont tényleg kíváncsi is vagyok, mert azért ezek elég fura dolgok - pl. a chrome-on lassabb az oldalbetöltés... -
Mondjuk az is érdekes, hogy mobilról nem tudok ide képet feltölteni..
Próbáltam gyári böngészővel is, és operával is, egyikkel sem lehet.. -
válasz
mergesmate #1677 üzenetére
Restart után nekem is jó. Most használatban van reggel óta (zene, net) 75%-on vagyok másfél óra kijelzővel.
Mikor nagyon merül, valami beragad neki, akku stat is folyamatos merülést mutat, sok ébrentartással. Viszont ugyan az van fent, mint Mi4-en, csak pár extra játékkal(16Gb-on nem fért el, itt bőven), és ott nem volt ilyen.Az apps battery usage-t még nem piszkáltam. Profil van, de csak az, hogy 15% alatt kapcsoljon extra spórolósba.
Egyébként csak tipp, mert pontosan nem emlékszem, de azt hiszem mindkétszer ROM telepítés után csinálta ezt, míg nem volt plusz reboot. Lehet ez zavarta meg az agyát. Majd kiderül, mert most egy darabig úgy sem lesz új ROM. -
mergesmate
tag
válasz
Barthezz2 #1670 üzenetére
Érdekes. Az akkumulátor-használati grafikon mit mutat?
Van akku profil beállítva? Bár nekem anélkül is jó volt.
"Manage apps battery usage" neked mire van állítva?
Nekem egy-két százalékot merül egész éjjel.Wireless display-t, nem próbáltam. Egyedül a chromecast-al néztem, hogy működik-e, de tökéletes volt.
Akkor törlöm is az "S Health"-et aztán rakom is fel helyette a MiFit-et.
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #1665 üzenetére
Az még könnyen meglehet, de azt előtte meg akarom tapizni. Egyre nagyobb a katyvasz a Lenovo körül, inkább várok vele.
-
Továbbra is tartom, hogy van még baj szoftverileg. Éjfél után 100%-on vettem le töltőről, 6-7 körül mikor megébredtem 80-on volt, úgy, hogy hozzá se nyúltam közben. Feltettem megint töltőre, újraindítottam, fél 9kor vettem le, most 91-en áll, pedig használtam is(40 perc kijelző van benne).
Ezt a semmi alatti nagy fogyasztást másodszor játszotta el.Más:
Wireless display-t használta már valaki? Nem bírom összehozni a TV-vel. A TV is szar ebből a szempontból, mert Mi4-el is nyögvenyelős volt, de ha nehezen is, ment. Itt a telefon szerint kapcsolódik, a TV addig jut, hogy kiírja: "lejátszás indítása" és itt megáll.
Lehet a TV a ludas(Philips 42PFS7109/12), azért kérdezem, másnál megy-e.Más2:
Azt láttátok már, hogy a MiFit a telefonnal is számolja a lépéseket, MiBand nélkül? -
GrooveHero
addikt
válasz
Barthezz2 #1668 üzenetére
Hm...érdekes amit írsz, nekem pont fordítva volt, írták, hogy soon, na mondom Te is így jártál, hogy várták egy hetet, mondom írok nekik, hogy nem lehetne asap? Erre ma reggel mikor felkeltem látom az emailt, hogy elindult. Amúgy ha xiaomi cuccok, akkor nekem banggood, van apk is a playen. Külső akksiból még vagy anker, vagy ravpower, vagy hasonló minőségű amcsi cucc jöhet szóba. Ankert várom a qc3-as powerbankkal és rendelem is.
-
válasz
GrooveHero #1667 üzenetére
Mondjuk meg mondom őszintén, nem vagyok elégedett a sebességükkel. Egy stock cuccra ne kelljen már 4-5 nap, hogy feladják. Most rendeltem még egy külső akkut meg egy bt hangszórót, ezt se adták még fel szerda óta, meg a telefonra is kellett 1 hét..
-
mergesmate
tag
A notification light színét nem lehet valahol átállítani pirosra amíg töltöm a telefont?
A cleaner optimalizációja(6.5.26) láthatóan jobb lett. Ha rányomok akkor szinte mindig 1500MB fölé "tornázza" a szabad memóriát.
-
Karavik
veterán
válasz
GrooveHero #1661 üzenetére
Költői kérdés volt
-
válasz
GrooveHero #1661 üzenetére
Én is az ibuygou rendelés után küldtem el a kérelmet, de mire meglett a telefon megvolt az engedély is. Mondjuk neked már el is indult, így neccesebb, de ha szerencséd van sokat nem kell várni.
-
Karavik
veterán
válasz
GrooveHero #1657 üzenetére
Aztán miért csak most küldted el a kérelmet? Megtehetted volna már 2 hónapja is
-
vampire17
addikt
Sziasztok!
Ertesitesi led csak zold tud lenni? Akarmilyen szint allitunk be, mindig zolden villog... Legfrissebb China Stable.
-
Azért szoftveresen még van baj.. Az előbb elfelejtett elforogni a kijelző és érintésre működni a középső gomb. Reboot megoldotta.
GrooveHero: Grat
Lassan akkor neked is meglesz végre
-
GrooveHero
addikt
Na kérem szépen a mi5 pro-m elhagyta szülőföldjét
-
válasz
Karavik #1646 üzenetére
Hát jah, ez a nesze semmi fogd meg jól kb..
Kértem őket, hogy az enyémre semmi esetre se tegyék fel a Global Stable kiadást.
Na akkot legalább ennyiben hozzá tudtam járulni a dologhoz, hogy nálam kiderült, hogy azt rakják fel.
Mondjuk te előnyben vagy, mert tudod mit kell csinálni, nekem meg az éjszaka közepén jó pár ROM letöltésbe, meg 2 óra kutakodásba került.. -
Karavik
veterán
válasz
Barthezz2 #1643 üzenetére
Konkrétan ezt:
"Hi, I think we will have good news soon ... but I am afraid to disappointed you , so I can't predict it .. wait for the actual news then I tell you..."
Gyakorlatilag mondott is valamit meg nem is...szerintem most jönnek a bennfentesek, protekciósok, cimbik, rokonok...stb. akiket ki kell szolgálni black ceramic pro-val...tököm tele van már ezzel!
Kértem őket, hogy az enyémre semmi esetre se tegyék fel a Global Stable kiadást.
-
válasz
mergesmate #1644 üzenetére
Köszönöm, akkor felteszem. Igazából már a 17.-i MIUI 8-ra gyúrok
-
GrooveHero
addikt
Gondoltam, hogy ez lesz, amint a fehéret választom egyböl lesz fekete is
-
A heti frissítést ha updater app-ból telepítem, előtte le kell mindent menteni, Töröl valamit a telefonról?
-
Jövő héten Nekem is megérkezik a MI5, igaz sima standard verzió, tökéletesen kielégíti a felhasználói szokásaimat. Note 2-ről váltok, imádom azt is. A sorban már a 3. Xiaomi telóm lesz
-
Az alkalmazások lezárása ujjlenyomat olvasóval értelmet nyert nálam. Így pikk-pakk be lehet lépni, nem kell kóddal bajlódni.
-
r6man123
senior tag
Sziasztok!
Ha nem fontos a magyar nyelv, érdemes feltenni a global rom-ot?
Az angol menü nem zavar, a kínai appok, illetve karakterek annál inkább. Melyiket lenne érdemes feltenni (illetve honnan tudom letölteni? Ez sem világos)Köszi!
-
benfolds
őstag
egy érdekes videó a telefon felépítéséről.
-
storm3
senior tag
válasz
belakiraly #1622 üzenetére
Mit vettel/veszel helyette?
-
belakiraly
tag
válasz
belakiraly #1268 üzenetére
Ha valaki nem szeretné kivárni a postát és már a kezében a telefonja, akkor vannak eladó dolgaim Mi5-höz.
Abban a postban van a lista, amire válaszoltam most.Irigylem a türelmeteket és a kerámiaéhségeteket
-
r6man123
senior tag
Nekem is megjött a Mi5.
Aki minőségi unboxing kontentre kíváncsi az ne kattintson: Mi5 kicsomagolás
-
mergesmate
tag
válasz
hakydakillah #1610 üzenetére
Ha az elsőt választják, akkor osztozunk a jogdíjon
Viccet félretéve, remélem javítanak rajta. Mert jó dolog különben, ha csak mondjuk az időt akarom megnézni, azt mindig így szoktam. -
whYz
őstag
válasz
hakydakillah #1615 üzenetére
Hat akkor is ugyanott vagy, hogy double tap helyett megnyomod a home gombot. Nem gyorsabb?
-
Majkee84
aktív tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy mikorra várható MIUI.HU rom? -
s4tch
veterán
-
whYz
őstag
válasz
hakydakillah #1610 üzenetére
Ujjlenyomatolvaso miatt en nem is hasznalom a double tap-et, mert egy gombnyomas es mar ott is vagyok a home screenen.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
mergesmate #1609 üzenetére
Erre a kifejezésre hirtelen nem is gondoltam, zseniális
Írok is majd nekik, hogy:
1. vagy a menüben írják át a „double tap screen to wake“ megnevezést „Quadro tap screen to wake“-re
2. vagy oldják meg, hogy működjön rendesen -
mergesmate
tag
válasz
hakydakillah #1602 üzenetére
"Quadrokopp-ra" nekem is mindig felébred
-
válasz
GrooveHero #1605 üzenetére
Akkor már csak Karavik maradt legény a gáton
-
pampika
őstag
válasz
GrooveHero #1605 üzenetére
biztos írnám, h dánkesőn, adjátok csak postára most azonnal, majd átér az utalás is
-
GrooveHero
addikt
Na lebeszéltem ibuygouval, hogy cseréljék a feketét fehérre, és mivel a fekete drágább volt, a különbözetet visszakértem.
Hi X Y,
That is ok, I have changed your phone into white color MI5 pro, and we will refund you the difference 11.5 GBP.
Please let me know when you received your money, and we will ship out your package soon, later you will receive your tracking number
Have a nice day
Best regards,
Niky -
syler123
veterán
Szépen megy lefele egyébként a 64gb-os ára. Néhány hete Spemall-on 460-470 dollár volt, most pedig 405$ a fehér. Így ehhez viszonyítva túlárazott a 32gb-os.
Áh most néztem hogy volt refurbished Mi5 180 dodóért
Az a baj hogy ez nem tudni milyen rejtett / nem rejtett hibával rendelkezik. Egyelőre ki is fogytak belőle.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
mergesmate #1592 üzenetére
Tőlem kap mindig 4x ultragyors koppot, arra mindig felébred
Barthezz2 - gondok voltak gyártásnál, így átdobták júniusra, pontosabban június 7.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
benfolds #1559 üzenetére
Itt szívás a T-Mobile a Yiaomi-val, mert csak 2G. Wodával lenne 3G. 4G meg van, csak nem Xiaomi kell hozzá. Nem is lenne gond, ha a T is megcsinálta volna itt a 3G-t. Mindegy, ettől még Xiaomi telefonokat veszek évek óta. Most rendeltem megint egy Mi4-et mert mióta eladtam baromira hiányzik. Most csak egy MiNote-m és egy Redmi Note 4G van, de nemsokára megjön az Mi3-is (azt se kellett volna eladnom). Ha lesz rendes Magyar akkor azonnal rendelek egy Mi4s-t és egy Mi5-öt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gitáros topic
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest