Hirdetés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- iPhone topik
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bastard-s
tag
válasz
tibcsi0407 #60 üzenetére
Akkor ez nagyon új hír... Még ibuygou-n sincs fent,pedig ott szinte azonnal fent vannak az újak. Pár napig használtam egy fekete mi4s-t,de visszaküldtem,mert szarakodott a touch. Nagyon szép telefon,én is azért cseréltem le a redmi note 3 pro-t,mert elegánsabb,kisebb. Viszont az üveg hátlap nem olyan,mint amire számítottam. Inkább mondanám egy átlátszó műanyagnak, meg lehetne az egész nehezebb,mert így nem olyan masszív,nincs olyan minőség érzete. A RN3P után viszont kifejezetten zavar az üzemidő,meg a rendszer sem annyira optimalizált még.
-
GeryFlash
veterán
válasz
Barthezz2 #97 üzenetére
Nem nem volt a kezemben. Elmagyarázom hogy működik ez a Mobilaréna dióhéjban. Kijön egy új telefon, a srácok letesztelik, leírják a tapasztalatikat, és utána a cikkhez tartozó fórumban a leírtakat az emberek megbeszélik, leírják a véleményeiket az olvasott tapasztalatról.
Na már most ha le van írva, hogy a kijelző közepes, nincs 800Mhz-es LTE, a kamera is erős közepes, emellett le van írva hogy 2,5-4 órás kijelzőidővel rendelkezik a telefon, akkor az ember felcsapja a tavalyi flagshipek tesztjeit, majd megnézi melyik aspektusban jobb az ugyanannyiba kerülő tesztelt modell.
Levonja a konklúziót, és leírja a véleményét. Nem, nem csak azok írják le, akiknek volt a kezükben a telefon, hisz akkor a topik nem üzemelne fórumként, lenne 4 ember akinek van személyes tapasztalata (de ugye ezeknek se garantál hogy az ugyanilyen ársávban lévő telefonok közül többet is próbáltak volna, így lenne objektív összehasonlítási alapuk).És mielőtt nekem esnél, a Xiaomi Piston fülhallgatómat imádom, nincs bajom a céggel, a többi modelljeik jók, ez is megér egy tetsziket, de sok jobb vétel van a piacon.
Szerk: Ha Antutura teszel akkor mégis miért lenne jobb a S820 a S808-nál? Mi az ami döcög egy S808-cal? Vagy 5 év múlva lesz olyan játék ahol kijön a két SOC közötti különbség? Biztos akkor még tömegesen használni fogják a telefont...
-
t3tv3s
tag
Pofás készülék lett. Ha 14cm alá tudnák vinni a készülék méretét ezzel a 5.1-es kijelzővel akkor karcolná a kompakt jelzőt nálam. Kevés telefon van 73% környéki(vagy nagyobb) kijelző/ház aránnyal. O+2,s7 edge, G3 amire emlékszek. A kamera szenzora nem egy nagy durranás a 1/2.8-as értékkel. Van hova fejlődni a nagyokhoz.
-
törölt tag
Üdv
A holnapi veletechre van egy jegyem amit nem tudok felhasználni.
Ha kell valakinek ingyen átküldöm. -
mjani1172
addikt
A kamera csalódást keltő. Amit írtak róla és ahogy reklámozták mind hazugság volt.
-
-
janeszgol
félisten
válasz
Barthezz2 #90 üzenetére
Így helyes! Valóban ezeket állítottam és tartom is. Kamera, rendszer, gari. Ezek miatt választanám a G4-et. Plusz nekem egy s808 is bőven elég. (Van Note 3-om, S800-as és az is elég.) Ja és az üzemideje is jobb. Ez fontos.
De ez az én véleményem. Ez nem törvényszerű.
A G4 tavalyi modell. Te tényleg egy 10 éves notihoz veszed? Ezek után csodálkozom.
-
válasz
janeszgol #89 üzenetére
Mit forgattam ki? Idejössz, és leírod, hogy a G4 ugyan csak egy helyen jó árú, de azért csak jobb mint ugyan annyiért ez, mert ebben "csak" a SoC, meg az UFS 2.0 flash tároló ami jó. Csak..(nem, nem csak az..) Laptopot se kell újat venni, mert a 10 éves is ugyan ez, "csak" a proci meg a VGA szarabb nem?
Ezek után meg ne csodálkozz..
-
.DLL
veterán
Ahogy a látom a 4 tengelyes OIS még ronthat is az eredményen ami amúgy jó lenne. A Mammut centeres képen nagyon jól látszik, hogy a kép baloldala annyira homály, hogy az már nem fér bele a hibahatárba. Ugyanakkor a jobb oldalon még a kép sarka is borotva. Szerintem a stabilizátor elmozgatta a lencsét, hogy kompenzálja a kézmozgást, így az optika középvonala nem a szenzor közepére esett.
Míg a vasutas képnél meg semmi gond az élességgel, csak minimálisan romlik a képközéhez képest.Kimondhatjuk, hogy az optika átmérője kicsi a stabilizátorhoz, nagyobb képkört kellene lefednie, hogy legyen tartalék az elmozdulásos kompenzációhoz. :/
Ergó jobban járunk, ha napfényes körülmények között kikapcsoljuk a stabilizátort (kivéve videónál, ott mindig jól jön). -
<Adamsky>
nagyúr
Bármennyire is jó kis készülék ez, de magyarországi viszonylatban vitatom az "Ajánlott" plecsni létjogosultságát. Hogy egyértelmű legyek:
- amire nincs 100%-osan magyar, gyári ROM
- nem támogatja 100%-ban az itthoni mobil hálózatokat
... az szvsz. max. "Tetszett" kategória.HW-s, összehasonlító táblázat: Jó lett volna egy - nem downclock-olt - S820-at is mellé tenni.
-
syler123
veterán
válasz
tibcsi0407 #50 üzenetére
Nem értelek miért sztárolod annyira a Xiaomi mi4s-t, a mi4c ugyanezt tudja olcsóbban kisebb méretben, ugyanakkora kijelzővel, miért venné mégis bárki a Mi4s-t? Note3 pro-ban pedig erősebb hardware van, az ellenében sem javasolható a mi4s.
Én a mi5 esetében csak az akkuval nem vagyok megelégedve, meg hogy a fekete variáns közel 60 dodóval drágább webshopoknál, ami nevetséges... Nekem csak a fekete jöhet szóba, várok, míg normalizálódnak az árak.
pampika: Megér 100 dodót az az ujjlenyomat-olvasó? Nekem nem
A 16gb-os mi4c 170$r, a 16gb-os mi4s 270$
-
razzorr
őstag
válasz
tibcsi0407 #67 üzenetére
Jaja így már okés. Csak nem volt egyértelmű elsőre
-
kutkut
addikt
Az összegzést is ugyanaz a személy írta, aki a cikk többi részét?!
A végén azt írja a kijelzőre, hogy "csak egy nagyon erős közepes", de a 2. oldalon ez nincs igazán részletezve.
Aztán, hogy a "szoftver optimalizálásán lehetne még mit csiszolni"... Hol, mit? Merthogy erről sincs túl sok infó a cikkben.
Végül, én elhiszem, hogy "jó" a kamerája, kár, hogy a tesztből ez nem derül ki. Az erős napsütésben lőtt képek tényleg jók, de azért ma már nem igen van olyan telefon, amelyik gyengén szerepelne ilyen fényviszonyok között. Mondjuk, azt sem értem, miért kell egymás után két képet is készíteni direkt nappal szemben. 1, 2És akkor ehhez a képhez már nem is fűznék kommentárt. A tesztvideóból sem derült ki, hogy ez az a telefon, amelyikben 4 tengelyes optikai képstabilizátor van...
Szóval, szerintem kicsit furcsa, hiányos lett a cikk.
-
Csapoati
nagyúr
Kicsit gyengének találom a kamera képeit, főleg OIS-sel jobbat vártam. Az akksi is hurka a hardverhez, talán 1 mm-t vastagságban még megért volna egy nagyobb telep. Az ár viszont szuper, aki tudja a Xiaomik korlátait (pl. B20 ugye), annak ez különösen ajánlott lehet.
-
loukie
tag
Szerintem meg fogják oldani az XDA-s fiúk a B20 problémát, mert hardveresen állítólag adott a lehetőség! http://forum.xda-developers.com/mi-5/how-to/progress-trying-to-unlock-bands-t3337476
-
petymeg
addikt
Az első kérdés megválaszolásában hadd segítsek:
"A kínai gyártó nem ugrott fejest QHD megjelenítők medencéjébe," és milyen jól tették!
Nagyon szimpi nekem ez a márka, a legszimpatikusabb az összes kínai közül. Ez a MI5 is egy jó darab lett.
-
SkyLine3000
addikt
válasz
PowerBuldog #44 üzenetére
Ha azért eldobja a telód az sd-t, mert az ágyra dobod, akkor a telót is dobd a francba.
Nekem még sosem volt ilyen problémám.
És azért, h fényképeket, videókat, doksikat tároljak az sd-n, rohadtul nem kell fénysebességű kártya. Igenis buziság, ha kihagyják a foglalatot. Érdekes, az S7-be is visszarakták, mert a júzerek úgy akarták. És igazuk van. -
Igen, 98%-ban a 800MHz-es LTE hálózatát(B20) használod a Vodafonenak. Na ezt a Xiaomi nem tudja. Cserébe a vodának javarészt lesz 3G hálózata(a 900MHz-es sávban), ami meg a másik kettőnek nincs. Így ha több LTE is lesz Xiaomi telefonokkal a két T esetén(főleg városokban), ahol nincs, megeshet, hogy csak EDGE-el fogsz tudni netezni, míg a Vodafone HSDPA-n lesz ugyan ott(cserébe a kb ~2% LTE elérésért).
Ezek tények. Ha valaki Xiaomi-t akar, jobb ha tudja.
-
razzorr
őstag
98%???Wtf??? Én nem ezt tapasztaltam. Ősvodás vagyok és amióta 4G képes telefonom van, szinte mindenhol ott virít a 4G a sarokban. Talán 2%-ban nem, szóval inkább fordított ez az arány amit mondasz.
A Xiaomi tetszik, de amíg meg nem pusztul a w10m, kitartok, ha jön az apokalipszis, jó lesz a xiaomi
-
pampika
őstag
az biztos
viszont az üres miui valszeg örök álom marad. ők adnak egy komplett rendszert, amit dobozból kivéve tudsz használni szinte mindenre (nyilván adott igényekhez mérten): fényképezés, jegyzet, böngészés, zene, etc. ami nincs, azt fel tudod telepíteni. meg jár az onlány tárhely, mély integráció, vagyis egy elég teljes ökoszisztémát építenek a telefon köré.
a te elképzelésed kb úgy jöhetne létre, ha lenne egy aosp rendszer, amihez kapsz egy miui témát, aztán azt pakolsz fel, amit szeretnél. nyilván ez meg a xiaominak nem lenne érdeke
-
GeryFlash
veterán
Oké, hogy 130 ezer, de az ajánlott plecsni ilyen kijelzővel, ilyen gyenge üzemidővel (a kínaik továbbra se tudnak üzemidőre optimalizálni csapó 85) és 800Mhz-es LTE nélkül... Hát szerintem ez inkább egy tetszett plecsni, tudom hogy minden telefont azt kap, de ez sem ünti meg az ajánlott szintet nálam.
Az ajánlott szint ott kezdődik, hogy az ársávjában legjobb, na már most a G4 lehet gyengébb SOC-ú, de ellenben minden aspektusában jobb telefon, és a többi tavalyi flagship is szintén... -
RIC5I
tag
lehet az én perverzségem de én szeretem a kinai programok nagy részét
gyári rom os mi2 vel renlkdezö ismerös telefonyán mindig ellvagyok csak a sok kinai szöveges dolgok zavaróak meg a kinai menü amitől infartust kapok
de szimplán a rendszer nyelvi lokalizációja nem oldana meg semmit mivel mások az igények és kevés embervan akit nem zavarnak a kinai appok vagy épp talál olyat ami kedvére van és hasznos (kinai játékok pl sokkal szinvonalasabbak többfélék mint amik a play storeban vannak csak hát kinai nyelvü)
szerintem megéreznék az eu eladásokat de nem rokkannának bele
2 hónapon belül jelentik be a smartwatchukat kiváncsi leszek hogy fognak eggyüt müködni a külföldi lokalizált romokkal
-
ZolkoW
őstag
válasz
Snooker147 #51 üzenetére
nálam a hardver nem csak a procit jelenti...
egyedül azt nem értem, hogy a 3000-es akksival, ami egyáltalán nem kicsi, hogy-hogy csak ennyi a kijelzőidő, vagy valami kiforratlan rendszerre tippelek, vagy netán a kijelző háttérvilágítása tényleg sokat eszik. utóbbi elég bukta lenne.
-
Bastard-s
tag
válasz
tibcsi0407 #47 üzenetére
Mi4s-ből nincs 16gb-os változat, csak 64-es.
-
Spancho
senior tag
Én arra leszek kíváncsi ,hogy mikorra megy kicsit lejjebb a pro ára.
Most 550$ felett van. -
pampika
őstag
olyat is csiripeltek a madarak, hogy a gyári stable-be is bele kerül majd az összes(?) nyelv, ami jelenleg csak a lokalizált romokban van benne.
ez egyrészről megoldaná a saját romok frissítgetését, másrészről viszont kérdéses, hogy a zárt bl miatt mennyire lehet visszarakni a magyarított helyett, illetve mennyire lesz nehéz/lesz rá bolondbiztos megoldás, h gyomlálhatóak legyenek a kínai tartalmak. és akkor ugye még csak a telepített progikról van szó, a mélyebben drótozott dolgokra (pl. mi4c-nél a kínai letöltő progi, ami miatt hónapokig kellett várni a normális letöltési sebességre) még mindig külön megoldás kell.viszont az sztem eléggé valószínű, hogy ha nem kezdenek valamit ezzel a bl nyitási szerencsétlenkedéssel, a fejlesztői közösség elég gyorsan el fog pártolni tőlük és azt már a gyár is meg fogja érezni
-
helixP
nagyúr
válasz
PowerBuldog #44 üzenetére
Erre most mit mondjak? Dobd ki a telefont a fenébe
-
RIC5I
tag
sziasztok
nem nagyon láttam ilyen kommentet úgy hogy kiegészitő információ a telefonhoz
a kamera minöségét azért szidják / dicsérik ennyire elltérően mert szoftveres a probléma nem hardveres egy globális mi5 softver update jön ma az eredeti miui-s telefonokra
az itthoni lokalizációs telefonok és minden más nem eredeti kinai softverrel rendelkezö mi-k a zárt bootloader miatt elég lassan jönnek majd az updatek sitkább nagyobb csomagokban
aki a kamera miatt hezitál a telefonnál várjon még egy kicsit és utánna döntsön hogy ne lutri legyen
-
válasz
tibcsi0407 #47 üzenetére
Kicsit drága meg a magyar nyelv nem tudom arra hogyan erőltethető rá.
-
.DLL
veterán
Basszus ezen a hátlapon baromi jól néz ki ez az S6 Egde féle lekerekítés! Jobban mint az S6E előlapján.
(S7E már más tészta, az előről hátulról is jól néz ki)
Nagy piros pont a kompakt méretért, kevesebb, mint 2mm-rel szélesebb, mint a 4,7"-os Redmi 2-m! (bár hossza majdnem 1centivel magasabb)A kamera is korrekt! A tesztképek közül a dinamika-próbás ház+kert képeknél a HDR jelzésű kép 0 (nulla) különbséget mutat a nem-HDR-hez képest; biztos hogy volt a két kép között üzemmód váltás?
A kjlezőidő viszont elég gyenge, látszik, hogy még 14nm-en is sokat eszik egy csúcs-vas.
Amikor egy akku-ciklus alatt csak 2,5 órát ment a kijelző, akkor ott azért valami zabálta a háttérben az energiát...Ez a telefon acél-szürkében is jöhetne, a fekete túl jellegtelen (a másik két szín meg nem nekem van).
De majd megsasolom élőben veletech.(#48) whYz: És? Más dizájnút igen. De ne vedd már sértésnek, mint mondtam baromira tetszik, és minőségi.
-
Jelenleg a 64-es kártyám tele van kb és a telefon 32-es memója is közel tele van. Azaz a 64-es kevés lenne, a 128-as meg drága. Ez nem másra hajaz, mint, hogy a parasztja vegye meg drágán a nagy memóriásat, mivel mSD-vel olcsón és gyorsan lehetne bővíteni akár a 16-ost is. Marad a note 3 pro. Ott még az akku is 4000-es.
-
hajbel
addikt
Nem trollkodni jöttem, mert nagyon tetszett a készülék, de videónál a beharangozott 4 tengelyes OIS rosszabb, mint más telefonokban a digitális képstabilizáció. Nem csak a teszt alapján ítélem meg, külföldi tesztekben is ilyen semmilyen.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Snooker147 #39 üzenetére
ezzel pontosan mit is állapítottál meg? :-P
ezek a hülyék képesek hardverből csinálni a telefont??nem neked: 4 óra SOT csalódás, nem gondoltam volna, de így már nem olyan vonzó.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Snooker147 #39 üzenetére
De a G5-tel kellene összehasonlítanod, meg a P9-cel. Mivel a SoC velük van egy ligában (talán a P9 el is marad)
-
Snooker147
tag
Egyedül a hardver ami jobb egy tavalyi csúcsmodellhez képest! G4-et lehet kapni 100-110k-ért, vagy Z5-öt láttam 145-ért gyári garival. Huawei P8 100k alatt van már.
-
No mSD no phone! Hihetetlen h nem raknak bele.
-
pampika
őstag
válasz
szentkuti11 #27 üzenetére
na igen, pont ilyen apróságok sztem elfértek volna a tesztben. vagy ha már van nfc, pl. rá lehet-e kötni paypass bankkártyát, amit az ujjlenyomatolvasóval (is) véd a rendszer.
az itthoni forgalmazásnak valóban meg vannak ezek az előnyei, de én azért továbbra is hangsúlyoznám, hogy ettől még mindig nem egy olyan gyári forgalmazásról van szó, mint egy samu, sony, etc. vagyis valóban nem kell kínából rendelni, aki nem ért hozzá/nem kockáztatna, de azért az is benne van, hogy ha az adott forgalmazó bebukik, akkor nem egy másik forgalmazóhoz tudod vinni, hanem ott maradsz mindenféle támogatás és garancia nélkül. és az egyszeri vásárló pont az ilyen "apróságot" nem látja valószínűleg, mert neki az jön le, hogy itthoni forgalmazás, akkor itt is megvan a "nagy" cég, aki azért csak nem úgy esik be, mint egy kisebb cég. nyilván nekik se érdeke elbukni, de azért nagyobb az esélye, mint egy egész gyártónak.
-
helixP
nagyúr
válasz
holozis_HUN #31 üzenetére
2700 mAh proci?
-
holozis_HUN
addikt
De furcsa, hogy már a Snapdragon 805-ben 2700 mAh proci volt, ebben pedig 2 1.4 GHz 2 1.8 GHz. Ez alapján hogyhogy nem lassabb a proci?
-
prolad
addikt
Nagyon tetszik (kivéve az ujjlenyomat olvasó helye), p9 után ez tetszik legjobban az idei csúcsgépek közül.
-
Saccco
nagyúr
Nekem ez nagyon bejön, de tartok kicsit a MIUI-tól (nekem zárt), valamint a kamerát sem érzem túl acélosnak.
[ Módosította: Intruder2k5 ]
-
szentkuti11
addikt
Valójában nem is lehetett túl sok dolgot írni az ujjlenyomat-olvasóról, ahogy említettük, a meglehetősen kecses home gombba került, de ettől függetlenül az érzékelés jó, villámgyorsan feloldja a kijelzőt, de nem tud túl sok extra kunsztot, gyakorlatilag csak a kijelzőt oldhatjuk ki vele és a fájlböngészőt védhetjük le biometrikus azonosítóval. 12 darab tesztkép között nyilvánvalóan akad jobb és rosszabb is, elképzelhető, hogy a volvós kép nagyon enyhén bemozdult, viszont a többinél nagyon jól dolgozott a képstabi, mivel minden fotó kézből készült. Galaxy S7, vagy egyéb csúcsmodell nem állt a rendelkezésemre konkrét összefotózáshoz, de igyekeztem a sztenderd fotókat (pl.: szemközti telek normál és HDR módban) én is megcsinálni, ami támpontot adhat a többi kütyühöz képest. Általános MIUI tesztünk nincs, minden készüléknél igyekszünk kicsit foglalkozni a kezelőfelülettel és az extra funkciókkal, de csak a lényegre koncentrálva, ezúttal sem volt ez másképp.
Nyilvánvalóan egy átlagfelhasználó, aki nem egész nap a mobilját nyomkodja, jobb üzemidőket tud majd elérni, mint amit mi el tudunk, nem beszélve arról, hogy az akkumulátor nagyjából mostanra van túl az első négy ciklusán. Ráadásul nem állt rendelkezésünkre két hét, hogy konkrét tapasztalatokat gyűjtsünk, néhány nap alatt kellett lezongorázni mindent. A magyar fordítás készül, a Redmi 3-nál látottakra alapozzuk, hogy nem is lesz rossz, de konkrét időpontot még mi sem tudunk a megjelenésre. Azért kaphatott ajánlott plecsnit, mert nem lesz szenvedés a beszerzése itthon, nem kell külön vámot vagy áfát fizetni, ha gond van vele, nem kell visszapostázni, a várakozási idő minimális, stb. A Redmi 3, a Meizu m2 note és számos egyéb kütyü is megkapta, tehát ez nem újdonság.
-
helixP
nagyúr
Szerencsére már az első Hsz. a B20 volt
3.után gondoltam volna csak.
-
pampika
őstag
jó, hogy megérkezett a teszt, köszi!
de nekem kicsit olyan hiányérzetem van:
- az ujjlenyomat olvasó elég új dolog xiaomiéknál, mégsem esik túl sok szó róla
- csomó más tesztben szidják/dícsérik a kamerát akár fotók, akár videó terén (főleg, samu s7-tel hasonlítgatva). erre sztem kicsit rá lehetett volna menni, hogy szerintetek mi a helyzet (pl. a volvós teszt fotón a volvo kimondottan el van mosódva)
- hamár a miui-val nem foglalkoztok külön részletesebben, esetleg egy link egy általános miui tesztre, ami szokott lenni
- az akkunál kicsit életszerűbb lenne mindennapi használatot mérni, mert ok, hogy a teszt idején rommá van futtatva minden teszt progi, de a napi szinten úgysem ez lesz a jellemző, hanem a mail, net, üzengetős appok, fényképezés, etc
- a magyar fordítással kapcsolatos dolgokat jó lenne kicsit cizellálni, mert elég sok fórumban elég sok infó kering ilyen-olyan forrásokra hivatkozva, ki-honnan-hogyan kap majd magyar nyelvet, vagy épp frissítést a későbbiekben és közel sem egységes a kép, hogy ha vkinek fontos a magyar nyelv, akkor honnan tud olyan eszközt venni, amin teljes fordítás van és frissülni is fog
- én örülök, hogy ajánlott plecsnit kapott, de régebben ha nem volt hivatalos forgalmazó, akkor ez szóba se jött. most változott vmi? mert az azért nincs annyira hangsúlyozva, hogy se az eustock, se a xiaomishop és egyéb itthoni boltok egyike sem hivatalos gyári forgalmazó, mint ahogy gyári garanciát sem adnak a telefonra. valóban itthon gariznak, de saját hatáskörben, saját szervizzel és ők is "csak egy webshop"-ként rendelnek kínából, nem a gyárral állnak kapcsolatban -
jarlax
tag
Ez nagyon tetszik "Természetesen nem szabad arra gondolni, hogy ennyi pénzért egy abszolút csúcskészüléket kap az ember" Szóval azért mert olcsóbb, és nem bővíthető SD-vel (igaz hogy a 128 MB villámgyors belső memória kevésnek nem nevezhető) meg a tesztelő szerint nem jó a hangszóró (ami más tesztelőknél kimondottan jól szólt) meg nem dual activ (a többi csúcs teló meg simpla simes), ezért ez nem is csúcs teló? Érdekes nézőpont. A kijelzőre pedig erős közepest adni, szintén furcsa (csak a 4K lehet jó ekkora méretben?). Úgy látszik csak az lehet csúcs telefon, ami 200K fölött indít árban, mindegy mi van benne, DE Samsung felirat legyen rajta.
-
batai15
félisten
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
A meizu engem is érdekel, bár a flyme nem épp stock droid kompaitibilis (pl google now) de hátha jó lesz.
Ne adj isten jönne egy zuk z2 , már jobb lenne. -
Wesder
titán
válasz
tibcsi0407 #14 üzenetére
Azért annyiban igaza van, hogy ekkora teljesítmény mellé kellene 5-6k akku.
-
L4mie
veterán
válasz
tibcsi0407 #17 üzenetére
én is szemezgetem a 4S-el, csak 4i ről nem sok előrelépést tapasztalnék.
BTW: Mi4S nek nincs topicja? -
zola96
senior tag
Igen a home-gomban van. Vagyis valószínűleg alatta helyezkedik el. Az Apple is meg kb szerintem mindenki ezt alkalmazza. Mindegyik készülék tudja az érintéses feloldást feltéve ha be van kapcsolva a kijelző. Mutatták a tv-ben hogy le kell nyomni a home gombot, ha fel akarod oldani.
-
DrKapocs
őstag
Ne haragudjatok, de baromi unalmas már ez a "nincs benne B20" dolog... akik ezt írják, nem tudnak mást mondani? Megakadt a lemez? Az összes poszt ctrl+c, ctrl+v módon készül ezeknél az embereknél? Nincs benne, egyik xiaomiban sincs. Nem kellene ezen lovagolni állandóan, tudjuk, nincs... ne vegyél akkor xiaomit, ennyi, de légyszi, ne posztold ki állandóan. BAROMI UNALMAS!
-
batai15
félisten
Hát, ennyiért a b20 és a szűkös akku miatt biztos nem venném meg. Nem csúnya telefon, de egyenlőre nincs get érzés
-
tibcsi0407
félisten
válasz
zozo112233 #13 üzenetére
Ott a pont!
-
zozo112233
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Nem véletlenül Cry-tek
-
tibcsi0407
félisten
válasz
enginev3.0 #11 üzenetére
Az nem probléma, de Ő minden hír alatt betolja ezt. Vagy a B20, vagy az akkumulátor, néha mindkettő a problémája.
-
enginev3.0
félisten
válasz
tibcsi0407 #9 üzenetére
Engem is zavar a kevés kijelzo idő
-
doooo
veterán
Akkor hogyan is működik ez az ujjlenyomat-olvasó? A szenzor a home gombban van? Érdekes, hogy ilyen vékonyka a gomb, mégis megoldották az érintéses feloldást.
-
Crytek
nagyúr
2.5-4 óra kijelző idő
-
L4mie
veterán
Urak, akkor ez lesz a gyűjtőfórum?
többit törölhetem a listáról? Már van vagy 4-5
-
tibcsi0407
félisten
-
atike
nagyúr
Jó teló, jó áron = jó vétel.
Szimpatikus, csak azon lepődtem meg, hogy ekkora akksival ez a kijelző idő szerintem picit karcsú. Ez a 2,5-4 óra... Nem sok.
Kb minden más tetszik... Jöhetne GPE változatban...
Uhh.... Itt is jön a B20... Azakomoly...
-
D4ni
őstag
A vodánál 98%ban nincs LTE, telenor szerintem a legjobb ezügyben. Telekomról nem tudok.
-
4Grider
nagyúr
A B20 LTE hiánya ott totál szívás, ahol a 3G 2100 MHz-en megy (Telenor és Telekom), mert lesz egy csomó hely, ahol csak 2G-vel találkozik a telefon. A Vodafone-nál pedig 99%-ban B20 LTE van, viszont legalább a 3G-jük nagyjából országos lefedettséget tud.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest