Hirdetés
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 5 összefoglaló
Kérlek olvasd át mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
Nagyon kíváncsi leszek az Mi5s-re, na meg a MiNote2-re is. Ha nem jön be akkor jöhet az Mi5, már elég jól lement az ára. Valamit kellene már vennem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3910 üzenetére
Köszönöm, közben Havri már válaszolt az Mi4-en
(#3911) DCI_market
(#3912) havri1 -
Fejvadi
nagyúr
Milyen a fehér telefonon az értesítési led láthatósága az Mi4-hez képest?
-
Fejvadi
nagyúr
Lejárt végre 1 hét után a tiltásom. Most akkor mit írjak, hogy ne tiltsanak le, ha le akarok tölteni egy témát? Mindenki csak megköszöni 1 szóban. Jól fog kinézni közük egy mondat.
-
Fejvadi
nagyúr
Azt hallottam, hogy a Global Stabil ROM-okbók kikerült teljesen a Magyar nyel, Valóban így van?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #3298 üzenetére
Mi4-n Stabil Multi alatt használom a SuperSu Root-ot és ott tökéletes. Minden ROM telepítése után fel kell tenni, de az 1 perc csak.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#16820480 #3276 üzenetére
Nem a fórumban tilos csak, mert az érthető. Ha le akarsz tölteni egy témát, előtte írnod kell valamit. Mindenki csak 1 szót használ, megköszöni vagy megdicséri, már előre amikor még ki sem próbálta. Ide miért kellene versesköteteket írni előre? Engem ezért tettek kicsit c vágányra mert megköszöntem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mergesmate #3246 üzenetére
Nem kaptam semmi írást arról, hogy bannoltak, vagy, hogy mennyi időre. Nem is tudom mikor telik le. Véletlen vettem észre, hogy tiltva lettem.
(#3248) whYz
HA ez egy név "naynge", akkor az nem én vagyok.
Szóval 3 nap, az jó. Azt hittem végleges.(#3250) Karavik
Rendben, majd cifrázom, ha egy téma megtetszik és le akarom tölteni.Küszi a válaszokat.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
#16820480 #3045 üzenetére
Én azért tennék kerámiát, mert sokkal egyedibb, ritkább, különlegesebb és a karcállósága sokkal magasabb mint az üvegnek. Más a tapintása, persze veszettül csúszik ez is. Igazából, ízkés kérdése, kinek, melyik tetszik jobban, de üveg hátlapos telefon már sok van.
(#3055) sheratan
Nem, nem.
Lesz majd olcsóbb is. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
szaszapi #2958 üzenetére
Nem használtam még Globált úgyhogy nem tudom. Miuihu-t viszont igen sokszor. Mostanában meg Multit. Mi ezzel a gondod? Semmi köze a "Fansághoz". Kinek mi tetszik, ennyi. Inkább te vagy "Fan", aki nem tudja mik a különbségek.
(#2962) szaszapi
Honnan a francból veszed, hogy ellene vagyok? Csak, mert ki akarom próbálni a Stabil Globált?
Kiscsillag, még Xiaomi sem volt a kezedben amikor már Miuihu-t használtam. Ne legyél már ennyire bércsicska. Ha nem tetszik, hogy itt más ROM-okat is használunk, nem csak a Miuihu-t, akkor miért nem mész oda unatkozni. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
kovbandi82 #2798 üzenetére
Gondoltam. Akkor a Global és a Multiban még nem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kovbandi82 #2775 üzenetére
Melyik ROM-ba?
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Karavik #2442 üzenetére
Biztos, hogy Feketét kapott és a 128-at. A dobozra nem volt ráírva, hogy kerámia és pont lezárta a haver a postázandó csomagot és már nem akarta kinyitni. Nem tudta nekem megnézni, hogy kerámia e. Amúgy is ideg volt, mert lezárt EDL-el kapta.
(#2446) manokaki
Senki nem beszél gondról, csak még nehéz hozzájutni fekete kerámia pro-hpz. -
Fejvadi
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2437 üzenetére
(#2438) Karavik
Ha nincs fekete üveg, akkor kerámiát kapott. Bár Kínában minden megtörténhet. Le lehet szedni a hátlapot, aztán a 64-es fekete üvegét rátenni. A kerámia hátlapot meg külön eladják.
Pont akkor csinálta a haver ezt a telefont, amikor beszéltem vele. Fehéret várt és meglepetésre feketét kapott. A hátlapról nem beszéltünk, csak, hogy ez az első Mi5 ami fekete dobozban jött. -
Fejvadi
nagyúr
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
GrooveHero #2251 üzenetére
A MiNote-ban is 801 van, de jobb mint ami az Mi4-ben.
Nekem mindkettő van, vagyis a MiNote-t pénteken eladtam. -
Fejvadi
nagyúr
Mi4-hez nem láttatok véletlen, kerámia hátlapot?
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
enginev3.0 #2187 üzenetére
Inkább rendelnék ha nem annyira sürgős.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
kovbandi82 #2062 üzenetére
Nem TWRP-ben. Azt azért írtam, ha TERP-ben csináltam a tiszta telepítést, utána a Pc nem látta a telefont rendesen, de nem a TWRP-ben nem látta, hanem amikor a telefon be van kapcsolva és rádugod a gépre.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
Barthezz2 #2010 üzenetére
Igen ott is volt, de akkor már úgy felkaptam a vizet, hogy átsiklottam felette. A nehezebb utat választottam, de jó lett. Amúgy jó helyre volt állítva, csak át kellett lépni a töltés módra, aztán vissza. Állítólag ez előfordul ha valaki TWRP-ből tiszta telepítést csinál. Kipróbáltam és valóban. Másik Xiaomi-n csináltam TWRP tiszta telepítést és egyből nem látta. NA itt másr nem mentem a fejlesztőibe, hanem egyből az értesítési panelről.
-
Fejvadi
nagyúr
Megjött a telefon (Mi4), de nem látja rendesen a Pc.
Eddig nem volt nálam ilyen.
A Pc mutatja, hogy Mi4, de ha belelépek, teljesen üres. Nem látni se file, se mappa.
Nem is tudok rá másolni, mert nem engedi. Azt írja, nincs csatlakoztatva.
Hogy elehet megoldani? -
Fejvadi
nagyúr
válasz
mergesmate #1921 üzenetére
Szép munka !!
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
monti0222w #1665 üzenetére
Az még könnyen meglehet, de azt előtte meg akarom tapizni. Egyre nagyobb a katyvasz a Lenovo körül, inkább várok vele.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
benfolds #1559 üzenetére
Itt szívás a T-Mobile a Yiaomi-val, mert csak 2G. Wodával lenne 3G. 4G meg van, csak nem Xiaomi kell hozzá. Nem is lenne gond, ha a T is megcsinálta volna itt a 3G-t. Mindegy, ettől még Xiaomi telefonokat veszek évek óta. Most rendeltem megint egy Mi4-et mert mióta eladtam baromira hiányzik. Most csak egy MiNote-m és egy Redmi Note 4G van, de nemsokára megjön az Mi3-is (azt se kellett volna eladnom). Ha lesz rendes Magyar akkor azonnal rendelek egy Mi4s-t és egy Mi5-öt.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
mergesmate #1518 üzenetére
Ez tényleg jó ár.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Elérkezett hozzánk az ismert kínai gyártó legfrissebb csúcsmodellje, a végeredmény nem lehet kérdéses: a Xiaomi ismét komoly alternatívát mutatott a zászlóshajóra vágyó közönségnek.
- Elemzés A B20-as 4G nyomában
- Használt Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB fekete színben
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB karcmentes bontatlan kábellel dobozában
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest