Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Barthezz2

    MODERÁTOR

    Na, így két nap után egy gyors vélemény.

    Piszok gyors. Most érezni, hogy a Mi4 kissé mostohagyerek. Nem panaszkodtam arra sem, de ennél egy röccenés nincs sehol sem. Böngészés(opera), facebook, instagram, meg úgy mindenhol vajsima. A plusz RAM is érezhető, 4-5 app egész nap elvan újratöltés nélkül váltogatva.

    A hang előrelépés szerintem egyértelműen a 4-hez képest. Fülesről(shure se215, audio technika m30x) mindenképp, de szerintem a külső hangszóró is. Nem tudom miért mondják, hogy halk, szerintem nem az, és viszonylag korrektül is szól. Bár azt vettem észre, mintha kb 65% hangerő felett csak a magasabb tartományban hangosodna, a mély meg elfogyna. De egy mobil hangszóró na, én minőségi zenét nem ettől várok, ezt figyelembe véve meg teljesen korrekt szvsz. Fülessel meg mindenképp. Telefonáláskor is szép tisztán szól, és rám sem panaszkodtak.

    A kijelző, annak ellenére, hogy a felbontás maradt szerintem jobb. A felbontás is vígan jó a nagyítás ellenére is a fényerő pedig kellően alacsony, és ha kell erős is. Ezen a dupla koppos ébresztésen viszont még dolgozni kéne. Nekem sokszor csak másodszorra veszi észre, hogy ébreszteni szeretném, plusz van mikor ezután ujjlenyomatra nem csinál semmit.

    Az értesítő led valóban áttetszik, de a Mi4 ugyan ilyen volt, csak abban olyan halovány volt a fényerő, sötétben elég volt meglátni, itt meg nappal is messziről látszik. Nekem tökéletes.

    GPS villám gyors, és stabil jelet fog. Bár navigálni nem navigáltam még vele, de teszt alapján nem hinném, hogy gond lenne vele.

    Kamera első blikkre jó. Még hosszasabb tesztet igényelne, de arra még nem volt időm, hogy nyugisan fotózgassak, és gépen is megnézzem az eredményt.

    Hirtelen ennyi.

    Everybody lies.

Új hozzászólás Aktív témák