-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
40-50eft között lehet venni MI8-t, felrakva a Gcam-l egy baromi jó fényképezős telefont lehet összehozni. Pláne hogy van ois és a szenzor is IMX363(összes Pixel ezt használja) De a akár ott a Note10 Pro, most már elég jó áron lehet venni és bizony egy kiváló fényképezős telefon.
-
kano
nagyúr
Sajnos ez a CCD egy Samsung CCD amire nem működnek úgy a portok mint egy Sonyra. De ez tudható volt már akkor is amikor kiderült, hogy ebben és Samsung CCD lesz. Én így is látom előnyét. Egy sima képfeldolgozásnál sem tömöríti ágyon az algoritmus a képet, mint a Xiaomié. Ez főleg beltérben és kevesebb fényben látszik jól.
Instantwater
Van valamilyen előnye az EU-s romnak az EEA-val szemben? Kijelzőidő, hogy alakul nálad?
Köszi! -
Bathorypeter
tag
ugyanez volt a problémám nekem is.Rengeteg összehasonlitó videót megnéztem,kamerába jobb a samu sajnos azt kell mondjam.Főleg 4K 60 fps videóknál stabilizálásban.Nekem holnap megjön az MI 10 pro,ha nem tetszik akkor odaadom majd a fiamnak,magamnak meg veszek valami más telefont.Majd meglátom
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Sorozatok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest