Hirdetés
- Megjelent a OnePlus 13T
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Xiaomi Mi 10T Pro 5G (apollo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
bubus66 #2713 üzenetére
Fogadjuk már el, hogy ezt csak akkor mutatja, ha a find my device aktív volt. Ahogy a screenshot is mutatja, this device is associated with an existing Mi account.
Én hozzárendeltem a xiaomi fiókomhoz a készüléket, de szándékosan kikapcsoltam ezt a funkciót, így nem reklamált a készülék, hogy accounttal oldjam fel.
Az i.mi.com szerint be vann jelentkezve az eszköz, mert be volt mikor nyitottam, mert bejelentkezve kellett lenni a nyitáshoz, de a find my device oldalon nem látja, mert ez a funkció ki volt kapcsolva.
A valóságban viszont nincs bejelentkezve a készülék mert már xiaomi.eu rom van rajta.
-
Black&White
addikt
válasz
bubus66 #2488 üzenetére
Azért örülnék, ha legalább az értő olvasás menne nálad.
Arra kertünk bizonyítékot, hogy milyen kódot kapunk nyitás közben.
Eleve ezt nem láthatod a telón, mert az fastboot módban van, Mi Unlock marad, de ugye ott még csak Cunajának jelent meg.
Sajnos se külföldi oldalak, telegram, reddit nem segít a témában, de biztos igazatok van, rendben.
A videóhoz meg itthagyom ezt: LINK -
akibor000
aktív tag
válasz
bubus66 #2253 üzenetére
köszönöm! megvan!!
még 1valami...
ma tettem fel a mesengert erre... tudnátok segiteni hogy miként tudom beallitani h csak 1 mesenger ikon legyen fent a felsö sorban óra mellett? most pl van 4embertöl üzenet...4 kis mesenger ikonnal...
de én csak 1et szeretnék,h jelezzen!
plusz ha ir valaki mesenger üzit, nem kéne felül h beugorjon az értesitőablak...mert pl egy film nézésekor ez zavaró... nem tudom ezt kikapcsolni, segitenétek?
köszi -
-
-
MárkyMárk
tag
válasz
bubus66 #1967 üzenetére
Valószínű, hogy én vagyok a balfasz de mindent felraktam amit küldtél, minden be van kapcsolva... Már 1000szer ellenőriztem.... De még mindig waiting for any device! Mintha nem érzékelné, hogy rádugom a telefont... De a gép csippan, hogy érzékeli! Úgy néz ki marad a gyári firmware!! 😂😂
-
MárkyMárk
tag
válasz
bubus66 #1951 üzenetére
A fejlesztői beállítsáok már akkor be lett kapcsolva mikor nyitottam a BL-t! Nyitva van ki is írja ugye a fejlesztői menüben, USB hibakeresés be van kapcsolva, minden ami USB vel kapcsolatos be van kapcsolva! OEM is bekapcsolva, adb és fastboot drivert esetleg linkelj nekem kérlek mert csak ott lehet a hiba.... a többi klappol! De már megbolondulok, az egész délutánom erre ment rá, és sehol nem tartok!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Majdnem-csúcsmodell, egyáltalán nem csúcsközeli árazással. Vannak kompromisszumok, egy nagyobb és több kisebb, de cserébe tényleg vonzó az árképzés.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest