Hirdetés
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
9H-s üvegre rárakni egy fóliát is, mennyire gáz?

-
szaszapi
őstag
Sziasztok!
Ismerősöm vett egy ilyen telefont,a gyári romban van magyar nyelv,de kb mintha webfordításos lenne az egész.Segítenétek melyik a legstabilabb, legajánlottabb rom most jelenleg amivel nincsenek gondok?
Köszönöm!
-
De ne az appot tiltsd le.. A mikey appot ha elindítod, ott van a beállítások közt, hogy "use proximity sensor". Azt kapcsold be. Ez kvázi a zsebzár a MIUI-ban, így zsebben nem fog működni.Pff.. ez meg nem ér semmit, mert hosszan nyomásra akkor is bejön.. Ez szerintem bug lesz akkor..
Mondjuk az a jó, hogy kikapcsolt képernyőnél hosszan nyomva feljön egy szürke ablak inicializálás felirattal, meg bemondja, hogy kérjük várjon, de aztán meg nem történik semmi. 2 perce így van..
-
Jah, de egy rakat ugyan az. Az első 10-20 oldalt ha végignézed, biztos fogsz találni. Érdemes azért körülnézni, és nem az elsőre lecsapni, mert bár egyformák, lehet mégse. Eladókat csekkold, meg az értékeléseket, és akkor nem lehet baj

(#789) porkiy:
Mikey app beállításai közt le lehet tiltani, hogy ne működjön lezárt képernyőnél. -
porkiy
aktív tag
Megérkezett a MIKey, működik rendesen, csak egy bibi van: lezárt képernyőnél megnyomódik a zsebben és elkezd szövegelni, hogy a hangalapú kereséshez oldjam fel a képernyőt. A hang alapú keresést hol lehet kikapcsolni? Ez google-s cucc, nem?
-
Shyciii
veterán
Feketéből mintha valakinél láttam volna matt hátlapot is. Kerestem neten, de nemigen találtam. Valahol valami link ahol az összes fajta hátlap "gyűjtemény" fent van? Mert ha egyszer találok egy normális bugatti tokot a telóhoz, akkor lekerül ez a smartcover, és akkor kellene egy jó hátlap

-
Gabe123
aktív tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Értem. Azért kérdeztem mert nagyon gyorsan merült de ránéztem a batteryre és a twitter 44% volt úgy hogy twitterem sincs. Egyenlőre alap rendszer. Gyári formáztam , most próbáltam csak facebook app-al és folyamatos wifivel mennyit megy, eddig jó szóval akkor volt valami app ami beragadhatott.
Egyébként melyik custom romot érdemes feltenni, ami stabil és jó(nem kell hogy Magyar legyen)? -
Shyciii
veterán
No végre bekerült az új developer verzióba a smartcover opció, persze igencsak felemás módon. Ki-be lehet kapcsolni, semmi más. Bezzeg azt nem tették bele, hogy én választhassam ki, hogy a smartcover funkciót használva az asztalra dobjon, vagy a lockscreen-re. Régen olyan jó és gazdag funkciókkal bírt a MIUI, lazán megelőzte a CM-eket, de most...Egy CM Rom 100x jobban konfigurálható, több funkcióval bír, és legfőképp hallgatnak a felhasználókra, hogy mit szeretnének.
-
hege21
aktív tag
Kis segítséget kérnék....
Feltettem R11 Cwm recoveryt utánna visszatértem a gyárira,de már nem indult el...
Most így recovery nélkül vagyok pár napja....
Hogyan tudnám vissza csalogatni -
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Aki már huzomosabb ideje használja a telót, folyamatos wifivel kb mennyi időt megy a készülék?
-
-
SeatZola
őstag
Srácok! Most adom el a Note3-at mert nagy a méret a 16 éves fiamnak. Xiaomi Mi4 , S5 és Alpha a lehetséges utód. Van itt aki esetleg S5ről váltott vagy használta párhuzamosan valamelyiket a Mi4 mellett? Tapasztalatok vagy javaslatok?
-
Dava
tag
válasz
HUNgabus
üzenetére
Nekem tetszik, hogy ilyen. Először én sem értettem, hogy mi van, azt hittem hogy Google meg egyéb külső appokat el se tud indítani autostarttal, ami nagyon gáz lenne. Így viszont legalább te döntöd el, hogy mi indulhat és mi nem, és csak egyszer kell beállítani

Más: MIUI alap zene appot használtok, vagy külsőt? Már az official MIUI fórumba is beírtam ezt, nem sok sikerrel: Elég idegesítő, hogy be kell jelentkezni a Mi accountba ahhoz, hogy hozzáférj a saját zenéidhez. Nem lenne olyan idegesítő, ha magától belépne, de először mindig azt írja 'not logged in', bele kell mennem az account menübe, ott végre megtalálja az accountomat, vissza kell lépnem a zenéhez, viszont ott még mindig 'not logged in'. Át kell mennem az online fülre, majd vissza a localra, és csak akkor látja végre rendesen.
Általában aePlayert használok, de ugye a 'natív zenevezérlő', ami ott a lehúzható toggle gombok felett van, az csak az alap lejátszót tudja vezérelni...
Ez a magyar MIUI-ban is ilyen bugos? Kérdeztem nem lehetne e egy gombot belerakni, amivel az online streaming részét inaktiválni lehetne, de azt írták hogy hát az nagyon népszerű Kínában

Azt is kértem, hogy akkor azt a toggle feletti vezérlőt lehessen átirányítani külső zene appra, de nem.
-
Shyciii
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Értem. Nuku játékkal, csak web, chat, fb, telefonálás, email-el sikerült valamivel 8 óra alatti kijelzőhasználatot elérnem nekem is, de nálam hardcore használatban van egy jó adag játék is. A Real Racing 3 pedig zabál, nem keveset...(mondjuk már az Angry Birds Season is amióta felduzzadt a tartalma, vagy csak rosszul optimalizálták az elmúlt 1 évben).
-
1 nap 15 óra, 7 óra kijelzővel, vagy volt már 2 nap 5 és fél óra kijelzővel. Semmit nem gyomlálok, semmit nem kapcsolgatok. Multi weekly v6.
Gsam szerint az átlag(tavaly október óta) 1 nap 10 óra, 5 óra kijelzővel. És ebben benne van, hogy melóban alig, vagy egyáltalán nincs térerő, és úgy is be van kapcsolva a mobilnetem.
-
Shyciii
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Az attól függ. Nekem a gyári MIUI-val sosem sikerült ilyen, vagy ehhez hasonló időt elérnem. Az viszont sajnos tény, hogy a MIUI v6 alvó fogyasztása eléri az 1,00-1,2%-ot óránként, ami nagyon sok. Ezen jó lenne, ha javítanának, mert egy sima 4.4.2 vagy 4.4.4-es androidon jópár készüléknél ilyen esetekben el tudtam érni a 0,3-0,5% csökkenést óránként, vagyis deep sleep-ben alig-alig fogyasztottak.
-
Shyciii
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Barthezz2
Programok, sms-ek mentése Titanium Backuppal csinálom. Képek, zenék mentését meg wifin keresztül időnként másolom, szinkronizálom a winyómmal, vagy ne adj isten a google drive-al (Titanium Backup is tud oda menteni). Ezekért nekem teljesen felesleges még egy fiókot, és erőforrást fenttartanom.
hege21
Most pl kőkemény játékkal tarkítva (kis angry birds season, Real racing 3, Drone: Shadow Strike), állandó szinkron gmail, weather, 3G kapcsolat, wifi, kis iGO teszt GPS-el, facebook messenger folyamatos kapcsolat, időnként faceboook, instagramra ránézve, kb 20 percnyi telefonálással most épp 1 nap 13 órája és 58 perce megy egy töltéssel, és 2 óra 46 perces kijelzőidővel, és van még 39% akksi.
-
Shyciii
veterán
Mi hiányzik belőle neked?
Amúgy a mienkre szintúgy elérhető Ivan által kreált, és elég jó állapotban levő Lollipop is. Szerintem 1-2 hónap múlva ki is fogom próbálni, mert annyira jól halad vele, hogy már a Xiaomi azon gondolkodik, hogy a Lollipop-os MIUI kernelének át fogja venni Ivan "ügyködését"
-
hege21
aktív tag
Ki melyik romot használja?
Nálam a legújabb Miuihu 5.2.6 fagyogat.... -
HUNgabus
senior tag
Na az MMS gond megoldva, tudtatok hogy kuldeni fogadni csak 3G alatt lehet? Vedd a 4G az gyorsabb, kevesebbet fogyaszt aztan ja bocsi ez meg az nem megy rajta. Agyam eldobom...
Mas: olyan gondom van hogy a play aruhazbol letoltott akku es ora, idojaras widgetek nem mukodnek. Pl az orat amikor kirakom annyi idonnel marad es nem frissul, akku ugy szinten. Mintha nem kapnanak rendszer szintu hozzaferest az informaciokhoz. Kerestem vmi jogosultsagos beallitasokat de nem talaltam, vmi otlet esetleg?
Masnak mennek ezek a dolgok es megint csak en vagyok a bena kacsa?! Koszi -
Shyciii
veterán
Settings / Installed apps /Defaults alatt állítsd be az alap böngészőt chrome-ra, és akkor alapból a Chrome fog mindig megnyitni. Kivéve, ha az adott programban szabályozható, hogy a saját belső nézőjét használja, vagy a böngészőt. Ilyen például a Facebook alkalmazás. Abban be kell állítani, hogy a linkeket mindig külső alkalmazással nyissa meg, így a MIUI alatt beállított default böngészőt fogja használni.
-
Kobe
veterán
Hol lehetne beallitani hogy az alkalmazasok - pl facebook, messenger, gmail a linkeket is google chrome al nyissak meg s ne az alap browserrel ?
-
Digojr
csendes tag
Ha nem muszáj nem nagyon bontanám ki őket...

Nehezebb úgy eladni.
Itt találtok róluk jobb képet -
Dava
tag
Szia!
Én csak ajánlani tudom a telót, minőségre, hardverre nem lehet panasz. Hogy mennyire frissítgetik, hát eléggé: a fejlesztői verziót minden pénteken.
Az alap rendszer szerintem király, de jól nézd meg mielőtt bevásárolnál. Nem mindenkinek tetszik az iOS-szerű kinézet, vagy úgy általában a MIUI, ezért ha nem szeretnél romokat telepítgetni, akkor jobb ha biztosan tudod hogy tetszeni fog.
Ha viszont tetszik, akkor nem kell vele sokat foglalkoznod, jönnek a frissítések, azokat egy gombnyomással felteszed és kb. ennyi (vagy felrakod a stabil verziót, amit nem frissítgetnek állandóan).
-
Digojr
csendes tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
Bankok bambusz.
Az anyaga érdekes, nagyon vékony nem matrica.
Kicsit műanyag érzésem van, de barázdált.Egyéni beszerzés, pogyászban jött repülőn. (a gyártótól)
A webshoppok meg kamuznak össze vissza! Eddig még nem találkoztam olyannal
aki ne vert volna át pl. : pandawill, ibuygou... Úgyhogy az ember csak remélni tud...Maradt pár fajta hátlap... Este munka után, ha még lesz erőm felrakom őket.

-
Shyciii
veterán
válasz
HUNgabus
üzenetére
Nekem van fent Facebook a telón, igaz nincsen 1000 ismerősöm, de rá szoktam nézni. Viszont a greenify-ban beállítottam, hogy fagyassza a Facebook-ot mikor kikapcsol a kijelző. Van még Facebook Messenger rajta, amit hagyok a háttérben menni. Sajnos a munka mellett nincs arra időm, hogy az ismerőseimmel találkozzak (csak ritkán). Gyakran arra sincs időm, hogy a hobbimat végezhessem, így nekem segítség, hogy legalább így tudom velük tartani a kapcsolatot, ha nem találkozunk. De a lényeg: Gmail, időjárás, Facebook Messenger folyamatosan szinronizál, és ha ezenkívűl mást nem csinálok, tehát nem játszom, csak telefon, meg pár hír elolvasása, akkor a nap végére 79% környékén szokott lenni a Mi4. Pedig vagy az adatkapcsolat megy folyamatosan, vagy a wifi attól függően hogy ismert hálózat van-e a közelemben. Azért a nap végére 21%-os merülés szerintem nem tragédia, vagyis ezzel a használattal 3 napot elmegy. Az más kérdés, hogy ilyen kevés használat nálam kizárva, de a te esetedben működnie kellene. Persze csak akkor, ha az adatkapcsolatod stabil, és nem gyenge a jel az adott szolgáltatónál, mert ha le-fel csatlakozik a szakadások miatt, illetőleg gyenge a jel, akkor jóval többet fogyaszt a 3G, mintha stabil és erős a jel. No és persze a 2G is érezhetően kevesebbet fogyaszt, mint a 3G, bár a MIUI alatt nem láttam olyan notification bar alá kirakható kapcsolót, ahol kapcsolgatni lehet, hogy 2G, 3G, 2G+3G. Ebből a szempontból jó lenne egy stabilan működő CM12-es a Mi4-re, mert a CM-ek alatt több mindent lehet állítani.
-
HUNgabus
senior tag
köszi, kipróbálom
most már ott tartok hogy érdekes módon fogadni tudok, de csak kicsiben, küldeni viszont még mindig nem
igazad van, de szerintem ezzel így van a mobilozók jó 50-60%, ha meg kiveszem a képletből a facebookot akkor meg vagy 90%, nem vagyok egy közösségi hálós ember inkább személyesen azzal akivel érdemes, a többi lúzer hülye megosztásai nem érdekelnek, legnagyobb baj a magyar emberek mentalitásával van, ha bejelöl és felveszem azt hiszi érdekel minden böfögése, ha nem jelölöm vissza megsértődik, így inkább fel se megyek és kész, aki akar megtalál így vagy úgy, viszont tudom értékelni mikor megyek horgászni,túrázni hogy kibír akár 2-3 napot is egy töltéssel, míg online módban felét se...
-
Shyciii
veterán
Motar
Érdemes megvenni. Nekem friss, így nemtudok nyilatkozni a fizikai hibák gyakoriságáról. Szerintem érdemes megvenni, igaz én Motorola Moto X-ről váltottam. Nem mintha az rossz telefon lenne, sőt...egyszerűen ez a Mi4 egy teljesen más kategória.
HUNgabus
Bocs, elrontottam a linket. Helyesen ez a link
-
Shyciii
veterán
HUNgabus
No pont most került a szemem elé az alábbi program:
Ez a greenify-al ellentétben beállításokat is képes lefagyasztani. Például képes kikapcsolni az adatforgalmat mikor a képernyő kikapcsol, vagyis nincs használatban a telefon. Nekem engedi letölteni, úgyhogy elvben kompatibilis lehet a készülékünkkel. Próbáld ki, hátha bejön. -
Shyciii
veterán
válasz
HUNgabus
üzenetére
HUNgabus
"Én nem vagyok egy nagy online user, hogy egész nap facebook, stb. menjen. Amikor kell akkor bekapcsolom, ennyi. Érdekes hogy a régebbi 2.3 androidoknál még így ment a dolog, csak a 4 verzió felett nem engedi. Pedig mekkora nettó hülyeség már hogy ha jön egy MMS akkor külön kapcsolgassam a netet állandóan."
Azért azt lásd be, hogy az tényleg nettó hülyeség, hogy ki-bekapcsolod a mobilnetet, de nem azért amiért írod, hanem azért, mert bár okostelefont használsz, de mégse használod ki a tudásának a felét sem.
Amúgy ha nem MIUI-ról lenne szó, hanem stock Androidról, akkor ennek ellenére megoldható lenne a "kívánságod" a Gravitybox-al. Bár ott is a fő lehetőség, hogy lekapcsolt kijelzőnél 3G-ről 2G-re vált, de ha jól rémlik, akkor volt opció a kikapcsolására is, de MIUI alatt nem megy.Digojr
Híjj ez fotón nagyon dögösen néz ki

-
HUNgabus
senior tag
válasz
Barthezz2
üzenetére
ez így ebben a formában nem teljesen igaz mert ott van alatta hogy MMS fogadása kikapcsolt adatkapcsolatok mellett is. Éppen azért is tetszett meg ez a rendszer mert a többinél mindig be kell lennie kapcsolva a mobilnetnek ami feleslegesen rövidíti az akku időt. Én nem vagyok egy nagy online user, hogy egész nap facebook, stb. menjen. Amikor kell akkor bekapcsolom, ennyi. Érdekes hogy a régebbi 2.3 androidoknál még így ment a dolog, csak a 4 verzió felett nem engedi. Pedig mekkora nettó hülyeség már hogy ha jön egy MMS akkor külön kapcsolgassam a netet állandóan. Legalább az esélye legyen már meg ha annyira nyílt és testre szabható a rendszer!
Bár nekem nem működik vmiért még mindig, se így se úgy, pedig eddig egyik mobilommal se volt ilyen problémám. ( pedig volt pár az elmúlt fél évben és mondhatni lefedik az összes android variánst, sony, samsung, htc, Oneplus One, nexus, és most ez )
Kezdem azt hinni a hogy a ROM verzióval van vmi ami miatt nem akar ez nekem összejönni...
-
Motar
tag
Sziasztok.
Felmerült bennem, hogy le kellene cserélni a jó öreg S3ast.
Megtetszett ez a Xiaomi, de pár dologban bizonytalan vagyok.
Belestem a MI3 topicba és felét nem értettem, hogy mit beszélnek. Én nem vagyok nagy zsonglőr (újratelepítés, ilyen rom, olyan rom), ettől még megvehetem? Jó az alap rendszer is? mert tetszeni tetszik.
Nem tudom mennyire frissítgetik az androidot ezen? Ha veszek telót, azt vagy 2-3 évre akarom. Nem szeretném ha egy év múlva már kinevetnének, hogy nem tudom mi van a legújabb droidban
Kell azaz 1 év gyári gari rá? Úgy értem az extrem digi és a hardverapró ár között van 30k. Kellett már valakinek visszavinni egyáltalán?
Hátlapról tudok mint negatívum, esetleg más?Kicsit hosszúra sikerült
előre is köszi! -
Shyciii
veterán
válasz
Barthezz2
üzenetére
Igen, sajni ez a MIUI bár hetenként frissül, de elég bugos ez még.Viszont a magyar MI3-as fórumban a romok között találtam Lite verziót a hetente jövő frissített romokból (hála vagyulának), most azt tesztelem. Elég korrektül ki van gyomlálva. Mondjuk én a Browsert, notesot, musicot mindig kiszedem és mást teszek bele. Meg ahogy elnéztem a CM12-is egész jól áll a Mi3-as romok között, ráadásul jó a Mi4 wcdma-ra is, úgyhogy ha besokallok a MIUI-ra, akkor majd azt is letesztelem. Ma pl a MIUI fogta magát és behalt. Csináltam CWM alatt egy backupot, és utána bootloop lett, pedig semmi sem módosult. 2-vel ezelőtti kiadás, meg egyik-napról a másikra azt játszotta el, hogy kb a hívások 70%-ánál nem hallottam a hívó felett, és engem sem hallottak. Persze factory reset megoldotta, na de könyörgöm...

-
obZen
tag
Van arra lehetőség, hogy a gyári indító (MiuiHome) "rácsát" megnöveljük?
Tehát hogy ne maximum négy ikon legyen egy sorban. -
Az utóbbi két rom nálam is minden nap feldobja, hogy állítsak be napi és havi korlátot(két külön értesítés), az a vicc, hogy havi már eleve bevan, most a napit is belőttem 125Mb-ra, remélem kussba marad.
Mondjuk jelenleg az adatforgalmi beállítások rész elég bugos..
HUNgabus: Nálam is simán jön az MMS, mintha SMS-t kapnék. Mondjuk kikapcsolt adatforgalommal hiába várod, hogy MMS-t kapj..
-
TomPack
őstag
Sziasztok!
Vettem egy MiKey-t, és szeretném üzembe venni!
Én úgy emlékeztem, hogy volt a telefonban erre valami beállítási lehetőség, de most nem találom. A legfrissebb gyári rom van rajta. Próbáltam letölteni, és telepíteni hozzá a gyári appot, de nem telepíti fel.
Használ valaki MiKey-t, vagy van esetleg valami ötletetek, hogy mi lehet a gond? -
Kobe
veterán
engem az érdekelne, hogy az adatforgalomra, korlátra vonatkozó értesitéseket hol lehet állitani....régen legördülőben volt de onnan kiszedtem mert zvart, a beállitásobn meg sehol nem találom
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok ismét, fülesnél hogy lehet beállítani, hogy ne csak 75 %-os legyen a hangerő? Piston2 füles, a fülhallgató beállításoknál minden be van lőve (szerintem), nézem a filmet, nyomnám rá a hangerőt, de a 15-ös skálán 11-nél megáll....és a teló hangbeállítása is visszaugrik mindig. Vagy így védenek a halláskárosodástól?
-
HUNgabus
senior tag
senki nem tud segíteni MMS ügyben? legalább annyit megnézhetne vki hogy verziótól, telefontól függetlenül hogy Neki működik-e, köszönöm
-
Kobe
veterán
Nektek a mobilnet sebessegevel nincs gondotok a telon ? T mobilos net, es mindent olyanlassan tolt be mintha mar korlatos lenne a csomag. Az elejen okes volt egy darabig, aztan kaptam a szolgaltatotol egy sebessegkorlatot ami ho elejen megszunt a sebessegben viszont nincs valtozas.
Probaltam atnezni a beallitasokat, de csak egy adathasznalati figyelmeztetest allitottam be, mast nem. Az magaban nem kene hogy lekorlatozza
-
Gabe123
aktív tag
Thx, és egyébként hardverileg illetve szoftverileg (rá lehet pakolni romokból ugyanazt) teljesen ugyanaz a kettő csak az egyik 4 a másik 3g?
-
Gabe123
aktív tag
Sziasztok. Úgy alakult hogy vennék egy ilyen telót viszont ahol venném, 10500ft-al drágább a 4g -s vátozat mint a 3g , szerintetek megéri a különbözet? Előre is köszi a választ.
-
porkiy
aktív tag
Sziasztok, tudtok ajánlani valamilyen jó videó lejátszót? A gyári elég halk nekem, felraktam a Dice-t mert azzal lehet 400 %-ra is emelni a hangerőt, de azzal nem lehetett lejátszani a filmet, sőt, a gyáriba is bekavart (gondolom codec), a mx player nem tud ac3-at, szóval .....
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OTP Bank topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Hobby elektronika
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- Kèszleten levő VGA-k! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 1st : i5-3GEN I 8GB I 240SSD I 14" FHD I mDP I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mellesleg szép gyűjtemény