Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
Új hozzászólás Aktív témák
-
roka.32
csendes tag
(#197) Q: Köszönöm a felajánlást, de sajnos nincs jogsim. Vonattal megyek.
(#198) kcsa: LG Optumus G-m volt, és phonearena programjával összehasonlítottam már őket, és szélesség/vastagság tekintetében tényleg nem nagyon van különbség a kettő között, de a Mi4 mégis joval hosszabb, és mondom már a G-t is alig bírtam kezelni, többször is kiesett a kezemből.
-
roka.32
csendes tag
Sziasztok!
Éppen telefon vásárlás előtt állok. Két telefon között vacillálok, és a Mi4 az egyik versenyző. Az a gond, hogy a legutóbbi telefonom 4,7 colos volt, és már azt is nehezen tudtam kezelni. Ezért nem merek látatlanban Mi4-et venni.
Szeretném a segítségeteket kérni abban, hogy valakinek a telefonját, megtapizhassam egy 10-15 percre.
Én sajnos pécsi vagyok, de jövő héten Október 16-tól 20-áig Budapesten leszek szóval, ha egy budapesti Mi4 tulajnak lenne rám egy kis ideje és türelme azt nagyon megköszönném! -
manokaki
addikt
-
petrson
senior tag
Az infra távirányító jól teszi a dolgát? Az új romokban már le lett fordítva magyarra az app?
-
tDr1v3r
veterán
Sziasztok,
Ahogy látom begyűlt pár tulaj ide is.
Van köztetek olyan akinek fekete a Mi 4-ese? Mi a véleményetek róla? Ismerősöm telóváltáson gondolkodik (S3, de csak gondolkodik) és behoznám ezt is opcióba... annyi hogy a fehér telefonokat megutálta, és mindenképp feketét szeretne (nekem is jobban tetszik).
Hátlapok már elérhetők hozzá?
(#178) Laca1212: Kínaiból az első pár batch és az indiai összes ami GG-vel szerelt az Mi 3-ból, de ne aggódj, a másik fajta üveg se rossz. Lassan két hónapja hogy fólia nélkül használom és karcmentes.
-
-
CB
senior tag
Uraim!
MIUI rom tud olyat, hogy az összes bejövő üzenetet egy csokorba szedi? Mint pl. A Blackberry hub. -
Digojr
csendes tag
válasz
Barthezz2 #166 üzenetére
Stabil rom: MIUIHU KXDCNBF24.0 (KitKat V5) STABIL, ROOTOLT
Ez a jelenlegi utolsó stabil rom. Full magyar és szinte tökéletes.Q:
Ajánlanám a figyelmedbe ezt is.
Egy kis segédlet a rom telepítéséhez.Az új CWM jobb mint a gyári MiRecovery!
-
nope00
tag
Üdv urak, Németországban élek milyen oldalról lehet biztonságosan eredeti ilyen telefont rendelni?
-
manokaki
addikt
a kijelzőjének szebbek a szinei mint az amoled kijelzőnek , komolyan mondom !!
-
Wajk
addikt
Nem tudom honnan szerezted be, de az eladók előszeretettel herélt ROMal adják a Xiaomi készülékeket, pontosan nem tudni miért. Töltsd le a legutolsó stabil ROMot zip formátumba (update.zip legyen), másold a telefonra pl a beépített fájlkezelő segítségével WiFi-n keresztül. Majd lépj be a MiRecovery-be és flasheld fel a ROMot. Persze egyből felteheted a multilang ROMot is, de talán első lépésben fontos a stabilizálás aztán lehet ROMolgatni...
-
Q
senior tag
válasz
Barthezz2 #164 üzenetére
Akkor minden ok
Más:
Kezdek ismerkedni a telefonnal, de egy-két dolog nem működik rajta. A MIUI verziója miui-kxdcnbf91.0, Android 4.4.2-vel. Nem működik a naptár, az időjárás, az ébresztőben nem tudok gyakoriságot állítani, ha rendszerfrissítésre nyomok, visszalép a "general settings" menübe, a rendszer fele magyar, másik része angol...stb. Mi lehet elbaxva? Egyáltalán ez milyen MIUI verzió?
Segítséget megköszönöm -
floratm
senior tag
Ibuyoun 5 dollárral meint lement az ára. 10 napon belül 20 dolláros árcsökkenés. Csak iy tovább
-
válasz
Pepeninho #159 üzenetére
Jah, akkor esélyes. Tegnap tettem zsebre, és a bumszli fülesdugasz elakadt a gatyába és kipattant a csatiból. Igazából hülyén van kicsit megcsinálva, mert a fém keret mentén ugye nem tudott repedni, alatta meg van egy mm-es rész, amikor meg még nincs ott a csati(csak a kijelző felől az a felálló érintkező), hanem a "levegőben" van ez a palást, és gondolom az feszült meg.
No mindegy, nagyobb baj ne legyen
-
Srácok!
Akinek viszonylag új, fehér Mi4 van, tegyen meg nekem valamit. Nézzen bele a jack csatiba, és nézze meg, hogy ott a fehér műanyag, az egyenletes palást, vagy van benne egy törés a kijelző felőli oldaltól kiindulva? Ahol az érintkező van, ott rövidebb a palást, és a felső rész nekem kicsit törik az alsó részehez képest. Eltörtem volna, vagy ilyen gyárilag?
-
Wajk
addikt
-
::Geri::
tag
Fekete Mi4?!
Képzeljétek, ma beszéltem többször is a Vip-Phone nevezetű bolttal, mert az árlistájuk szerint van fekete Mi 4 náluk!
Felhívtam őket, mondtam hogy ez biztos-e, mert elvileg lehetetlen, a gyártó saját shopjában sincs Kínában. Azt mondták dede. Ok mondom, beszéljetek már a nagykeretekkel/kinti elosztótokkal. Újra beszéltünk, konkrétan rákérdeztek és van fekete mi4 rendelésre.
Hogymi?
-
Pepeninho
őstag
Jó reggelt!
Furcsa dolgokat tapasztalok wifi kategóriákban.
Tegnap a munkahelyemen nem akart csatlakozni többszöri próba után sem a már a telefon által ismert wifi hálózatra. Újraindítás után viszont automatikusan kapcsolódott. Pár órával később ismét megszakadt a kapcsolat. Kíváncsian jöttem haza, de itthon is keserű tapasztalatra tettem szert. A munkahelyi "ceremóniát" kellett megismételnem. Van valami ötletetek? Kb 3-4 hete van nálam a telefon és nem volt eddig probléma.
-
Még nem használom, pár napja rendeltem free postával, szóval még idő, míg ideér. Valóban, nem a legjobb, viszont olyan helyen dolgozom, ahol a kezem gyakorta tud olyan állapotba kerülni, amivel nem szívesen fogdosnám a telefonom, se egy 5-6k-s bőrtokot, szóval ha valóban használható becsukva is, ezt pont nekem találták ki, mert körbefogja az egész telefont. Ha nem kell, meg úgy is az az első, hogy veszem le
-
floratm
senior tag
Ez még erősen gondolkodóba ejtett, de az ára nagyon riasztó
pepeninho: természetesen
-
floratm
senior tag
válasz
Barthezz2 #139 üzenetére
Folyó ügyeim miatt a rendelésig közbe el is fogyott a Miframe
, tehát azt már nem adnak hozzá, ezért az áron tovább faragtak, kerek egy centet
Most gyári fliptokot adnak hozzá, ami nagyon praktikus lehet de nem jön be.Amit te használsz tokot az gyakorlatias eszköz lehet, de igy rémesen gagyinak tünik
A nilkin frosted töl csak annyi bajom lehet hogy ha arcra esik a telefon szerintem nem fog föl az ütésböl semmit, ezért megfogom támogatni egy temperedglassal
Aki az MiFrameval szemez érdemeslehet erre is egy pillantást vetni. A leirás szerint aluminiumbol van.
Hát igen. Szamszunghoz szokott hazánkban szerintem elbámulnának az emberek egy ilyen kontrasztos keret láttán. Xiaomi? He?
-
Nekem a gyári flip tok van hozzá, de az meg azért nem jó, mert ragasztva kell felrakni, én meg utálok tokban hordni telefont, csak a meló miatt kell nekem is. Ezért most rendeltem egy ilyet. Elvileg becsukva is lehet használni a telefont vele, így nem kell aggódnom, hogy összekoszolom, vagy valami, munka után meg leveszem, és kész.
Meg épp várok két hátlapot(matt fekete és arany) is. Bár azt még nem tudom, cserélgetni hogyan fogom..
Aztán majd karácsony környékére tervezek egy MiBand, MiFrame, Dragontrail fólia, Piston füles, ha lesz addigra akkor bambusz vagy szövet vagy egyéb hátlap csomagot rendelni ajándékként magamnak
(#138) Digojr:
Tudomásom szerint a MiFrame fém kellene legyen..
Itt: Xiaomi MI4 WCDMA 16GB Smartphone With Mi Frame protective aluminium bumper frame. -
Digojr
csendes tag
A Miframe nek kb.semmi értelme sincs.
Még kiadása előtt kaptunk tesztelni ajándékba egyett.
Műanyag az egész, és eléggé eláll a kijelző mentén.
És pont a telefon lényegét csúfítja el, a gyönyörű fém széleket.
(bunkó kinézete lesz a keretnek)Ja és az ára is irreális.
Ki lehetett próbálni a Miband mellett ezt is a MIUI Magyarország találkozón.
-
floratm
senior tag
http://www.ibuygou.com/p-xiaomi_mi4_64g_with_colorful_mi_frame_protective_bumper-6218.html
Néhány napja ez még 15 dollárral drágább volt
Aki tud valahol jobb árat az még szólhat...nemsoká nekilátok a rendelésnek
-
SeatZola
őstag
Srácok! Van esetleg valakinek Pécs és környékén Mi4? Meg szeretném nézni, mielőtt megrendelem......
-
Pepeninho
őstag
válasz
lolchief70 #131 üzenetére
Szerintem ezzel akarják az exkluzivitását statálni még inkább. Nem logikus de én ennek tudom be...
-
lolchief70
aktív tag
Szerintetek miért nem csinálnak ebből 2 SIM -es verziót?
Tudtommal a kínai piacon az egyik legfontosabb feature a dual SIM.
Érthetetlen hogy a csúcs modellből niincs ilyen... -
Digojr
csendes tag
Valaki használja 5GHz-es wifivel?
Nekem az istenért sem akar össze jönni.(nem is látja,vagy eldobja)
Se V5,se V6 alatt.Mi3 tökéletesen látja.(v5,v6)
-
tDr1v3r
veterán
válasz
Baggins86 #128 üzenetére
S3 kapja a frissítéseket mondjuk... mint ahogy a One is ami elvileg hasonló hardveres mint a Mi 2s.
De itt az a lényeg hogy nem ezt várta a nép a Xiaomi-tól. És ezért kezdek kicsit félni hogy mi lesz majd a Mi 3-ammal... bár ha kiadják a forráskódot akkor jöhet kb. bármeddig a fanoktól a frissítés.
-
TomWexX
addikt
válasz
princesama2 #124 üzenetére
Nagyon rövid idő alatt hozzá lehet szokni, engem speciel már zavarna ha még egy külön app drawerbe is bele kellene mennem az alkalmazásokhoz. Utolsó oldalon szépen mappákba rendezve az a pár ikon és csókolom.
-
válasz
princesama2 #124 üzenetére
Nincs app drawer, a MIUI ilyen.
-
Pepeninho
őstag
Ios séma. Én se szeretem ezt a módit. Ezért van a masinámon cyanogen.
-
princesama2
tag
Nincs menü?
Minden az asztalon van vagy h megy ez? -
Micsurin
nagyúr
nem 2 év és 8 hónap
tudjátok mi az igazi telefon ?
ütöd , vágod , dobod , lefested , megfürdeted stb telo marad
ez a kapitány titka is
bármit mondotok hamarabb vennék én IS és szerintem még többek is egy ilyet mint pl samsung , sony stb-t , Ja bocs a galaxy alpha is jó cucc lett
@Flind
a ja , de akkor is csak !!! cm !!! romok
előbb a termék támogatáson kellene a cégeknek dolgozni aztán a 4k , 8k meg a kutya füli 16k felbontásokon meg újlenyomat olvasón
@migabi24: 10-ből hány ?
3-4 ? 40-45% os arány ? de most ne az S-et vegyük példának (ne is az S2) egy S3 vagy esetleg i4 (amit ugye ölnek az új IOS el csak , hogy mindenki vegyen legalább 5-öt vagy inkább 6-ot )
-
Pepeninho
őstag
Xiaomi és Lenovo barátunk szépen rendet csinál kint. Próbálják megelőzni a szürkeimportot és a hamisítványok elterjedését ezért szétpakoltatták a DHL-t! Le a kalappal! Még úgy is hogy közben emiatt várhatok 2 hetet a szállítmányomra...
-
Napfénysüti
nagyúr
Ismét nagyon jó készüléket tettek le az asztalra a Xiaominál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szinte még forró, olyan friss újdonság futott be hozzánk. A Xiaomi új csúcsmodellje egyértelműen jelzi, hogy komolyan kell venni a kínai gyártókat.
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest