Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• HUNgabus

senior tag

válasz Barthezz2 #715 üzenetére

ez így ebben a formában nem teljesen igaz mert ott van alatta hogy MMS fogadása kikapcsolt adatkapcsolatok mellett is. Éppen azért is tetszett meg ez a rendszer mert a többinél mindig be kell lennie kapcsolva a mobilnetnek ami feleslegesen rövidíti az akku időt. Én nem vagyok egy nagy online user, hogy egész nap facebook, stb. menjen. Amikor kell akkor bekapcsolom, ennyi. Érdekes hogy a régebbi 2.3 androidoknál még így ment a dolog, csak a 4 verzió felett nem engedi. Pedig mekkora nettó hülyeség már hogy ha jön egy MMS akkor külön kapcsolgassam a netet állandóan. Legalább az esélye legyen már meg ha annyira nyílt és testre szabható a rendszer!
    Bár nekem nem működik vmiért még mindig, se így se úgy, pedig eddig egyik mobilommal se volt ilyen problémám. ( pedig volt pár az elmúlt fél évben és mondhatni lefedik az összes android variánst, sony, samsung, htc, Oneplus One, nexus, és most ez )
    Kezdem azt hinni a hogy a ROM verzióval van vmi ami miatt nem akar ez nekem összejönni... :(

• Shyciii

veterán

válasz Barthezz2 #715 üzenetére

Igen, sajni ez a MIUI bár hetenként frissül, de elég bugos ez még.Viszont a magyar MI3-as fórumban a romok között találtam Lite verziót a hetente jövő frissített romokból (hála vagyulának), most azt tesztelem. Elég korrektül ki van gyomlálva. Mondjuk én a Browsert, notesot, musicot mindig kiszedem és mást teszek bele. Meg ahogy elnéztem a CM12-is egész jól áll a Mi3-as romok között, ráadásul jó a Mi4 wcdma-ra is, úgyhogy ha besokallok a MIUI-ra, akkor majd azt is letesztelem. Ma pl a MIUI fogta magát és behalt. Csináltam CWM alatt egy backupot, és utána bootloop lett, pedig semmi sem módosult. 2-vel ezelőtti kiadás, meg egyik-napról a másikra azt játszotta el, hogy kb a hívások 70%-ánál nem hallottam a hívó felett, és engem sem hallottak. Persze factory reset megoldotta, na de könyörgöm...:)

Új hozzászólás Aktív témák