- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
cowboy_bebop #13959 üzenetére
Igen, bár még senki sem particonált a data nagyobbítására (elvileg mondjuk tényleg lehetne).
A legtöbb costum ROM 1.2GB-s systemre van, úgyhogy az a partícionálási módszer van elterjedve. Másik dolog batai15-nek: átparticionálás után a Frissítés app nem fog működni. -
llaszlo
veterán
válasz
cowboy_bebop #12976 üzenetére
A magyar vakok és gyengénlátók szövetsége jó szívvel fogadná. Én is felajánlottam már nekik telefont, de az sajnos nem felelt meg. Ez viszont tuti megfelelne nekik.
Egyébként ha oda írod, hogy nem eredeti, akkor lehet árusítani is. Legalábbis láttam ilyen hirdetéseket.
-
calamites
őstag
válasz
cowboy_bebop #12978 üzenetére
Ne azt írd, hogy hamisítvány, hanem, hogy másolat, az sokkal finomabban hangzik.
-
Ájvé
veterán
válasz
Simán kiteheted, írd be címben is meg több helyen emeld ki, hogy nem eredeti telefon hanem klón. Vaterán is nyugodtan kiteheted, sok ilyet láttam fent régebben (elsősorban ugye szifon, samu meg hasonlókat). Lényeg, hogy emeld ki ezt az információt, hogy tudja a vásárló mit kap ezért.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
cowboy_bebop #12978 üzenetére
Fölösleges. CPU-Z-vel nézd meg mi van benne, és úgy tedd fel. A címbe nagybetűkkel írd ki, hogy HAMISÍTVÁNY. Láttam már ilyet.
-
k.kristof
őstag
válasz
A Hardveraprón és a Prohardver lapcsalád oldalain biztos nem.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
cowboy_bebop #9134 üzenetére
Tedd fel a Multit és nem lesznek ilyen gondok.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
cowboy_bebop #9137 üzenetére
Sajnos nem.
CM RESURRECTION REMIX (Fejvadi Edition):
Újraindul, eddig legtöbb 2.5 órát volt deep sleepben.TDB (CWM r11):
Múlt héten 4-szer történt meg velem, hogy reggel nem indult a telefon, mert leformázódott a system2 (magától, éjszaka alatt). Csak simán vissza kellett flashelni, utána működött, systemek közötti váltást is bírta.
Vasárnap formáztam mindent, TDB kikapcs, TDB bekapcs, system1-re CM12, system2-re MIUI.
Ugye tegnap feltettem a system1-re a Remixet. Többször is váltottam azóta systemek közt. Ma délután vissza akartam jönni MIUI-ra... Alkalmazásváltó gomb nem működött, appok befagytak, lassú volt. Újraindítás. Még rosszabb. Format data, format cache. Nem javult. Úgyhogy igen, ez már az, amiről mindenki beszél. Már nekem se jó a TDB.Format mindent, TDB kikapcs, TDB bekapcs, feltettem a MIUI-t a system2-re, Remixet pedig a system1-re, de eddig nem mertem elindítani. Majd csak ha kell.
mizoli csinálnám én akár azt amit te, de annyi backupolgatás meg restorolgatás nem férne bele az időmbe. A másik, meg hogy szabad helyem sincs olyan sok.
k.kristof igen, kéne, bár az egy v6-os stabil ROM, úgyhogy ne lepődj meg, ha hibákat tapasztalnál. Akkor inkább tedd fel a legújabb fejlesztőit.
-
szente
addikt
válasz
cowboy_bebop #9134 üzenetére
Szerintem rakj fel egy CWM-et, csinálj egy full wipe-ot aztán rakd fel újra a vagyulás romot. Nekem is az van fent, teljesen stabil.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest