- iPhone topik
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keil Walker
aktív tag
válasz
f.i.s.h. #29555 üzenetére
Le kell cserélni a hátlapot. Mi nem tudunk róla, hogy lehetne kapni eredeti gyárit, de Aliexpress-ről lehet kapni jó minőségű utángyártottat. Nem nagy ördöngösség a csere, de ha nem mered egyedül, akkor keresd meg digojr-t a miui Magyarország fórumon. Ő akár a hátlapot is beszerzi neked szerintem.
-
dhgm
tag
válasz
f.i.s.h. #21657 üzenetére
Szia!
Gearbest kínai raktárról rendeltem karácsony előtt rendben megérkezett műkszik ( tvbox)Egyébként nekem igen jó véleményem van mind az alibabáról, mind az aliexpressről.
A Mi3 telefonom aliexpressről érkezett 1,5 éve, minden ok volt ihhoni ára akkor 99.000 Ft volt onnan 63
Vasárnap rendeltem pénteken a kezemben volt és NEM DHL-el jött.
A teló tökéletes, azóta rendben teszi a dolgát immár mm rommal mindenféle telepítési mizéria nélkül, úgyhogy hajrá...
-
Mr.C
őstag
válasz
f.i.s.h. #17590 üzenetére
Az alapértelmezett azt jelenti, melyiket használja az adott parancsnál. Pl ha több böngésző van telepítve, akkor ne kérdezze, melyikkel nyitod meg a linket. Auto indítás meg úgy működik, hogy ha nincs beallitva a Facebook pl, akkor csak abban az esetben kapsz értesítéseket, ha elinditod, mert alapból nem fut. (értsd mint Windows on ha nincs elinditva a Skype, akkor nem értesít a bejövő üzenetekről)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest