- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_Ohl
veterán
Pontosabban eredeti talán nincs is (legalábbis mintha ilyet írt volna Digojr), de jó minőségű utángyártott van. Küldenél egy linket?
Így a videót nézve a visszarakás könnyű, a leszedésnél félek egy kicsit a feszegetéstől, de talán azt is meg tudnám csinálni (Keil Walker, laci laci köszönöm a biztatást).
Az lesz, hogy egyelőre marad így, aztán ha tovább törne akkor rászánom magam a cserére.
mizoli nem direkt volt, az illető épp háttal állt nekem és közben hátrarántotta a kezét.Ájvé valószínűleg megoldaná
s4tch főleg az utóbbit örömmel hallom.
-
Tomi_Ohl
veterán
Úgy van.
Egyébként ha még nem láttad, itt össze van gyűjtve jópár rövidítés, ha gondolod átnézheted.
kárátékutyá fene egye meg, akkor leszedem én is a múlt hetit.
-
kárátékutyá
őstag
Tiszta telepítéssel kellene. Én a majdnem tiszta biztos ami biztos-t szoktam, mert a PC-m TWRP-ben nem látja a telefont.
Mostani 6.1.21.-en format data (TWRP-vel), ha bebootolt, rámásolni a teljes ROM-ot, majd TWRP, ott wipe data mindenben kivéve Internal Storage és OTG (system-et is törölni), utána feltenni a ROM-ot.
-
Tomi_Ohl
veterán
Szia, ajánlott frissíteni 6.1.28-ra vagy akár 6.2.4-re (ha multit használsz), de nem a sebesség miatt. Tiszta telepítést csináltál? Mert úgy mindenki sebességnövekedésről számolt be.
Újratöltés sajnos előfordul úgy is, ez van egyelőre.
Stabil multit nem olyan egyszerű, az még 4.4, dual systemre lett készítve... -
kew
senior tag
Az lehetséges, hogy a frissítéssel elszállt a root? Tettem fel egy root checkert, és aszondja root access is not properly installed on this device. Az ES file managerben sem tudom bekapcsolni a root explorer-t, a Biztonság/engedélyek/root jogosultság engedélyezése alatt nincs egy alkalmazás sem, amit beállíthatnék.
Valamit elcsesztem, tegyem újra a romot, nyomjak egy gyári resetet, vagy mi lehet a gond
MIUIHU 6.1.21 van fent
-
Tomi_Ohl
veterán
Akkor legalább addig tudod használni.
Remélhetőleg el tudjátok intézni Fejvadival emberibb áron.
Nekem már volt olyan az előző telefonommal, hogy 120€-ért akarták cserélni a kijelzőt, ugyanakkor magát a telefont 130-ért árulták. Egy helyi szervizben viszont megcsinálták 50-ért.lacora5 annyira nem jellemző, hogy magától az Xposed-től lassulna a telefon. Ha MIUI van fent, akkor próbáld a WSM tools-t.
Én csak Disable service-t használok hasonló célokra, igaz, az nem hibernál, hanem konkrétan letilt egy-egy folyamatot. -
Tomi_Ohl
veterán
Indítsd újra a telefont, és lesz kezdőképernyő.
(gondolom kikapcs gomb megy)
Utána ES file explorernek root jogot adsz (oldalsó menüben lehet bekapcsolni, majd biztonság app), systemet írhatóvá teszed (oldalsó menüből szintén), megkeresed a build.prop-ot és beírod ezt a végére:
qemu.hw.mainkeys=0
Utána legyen egy üres sor, mentsd el, majd indítsd újra a telefont. -
-
Tomi_Ohl
veterán
Az igen.
Hát, kellemetlen, az biztos. Azt tudom, hogy Sony telefonoknál előfordul ilyesmi, de Mi3-nál ez az első eset.
vampire17 ő az első, akinek az átparticionálás segített. Egy dolgot azért megpróbálhatsz: diskinfo appal nézd meg, mekkorák a system partíciók.
lacora5 tedd fel a legújabb TWRP-t, ez már jobb (nem melegszik backup közben és talán jobban ment volna a MIUIHU telepítése is). Blogomban van link, én a theme preview verziót használom.
-
k.kristof
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest