- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #9299 üzenetére
Szerintem Tomi a MiTheme-re gondolt.
Az az egyik bajom, hogy ha valahol változtatok a betű színén, ott is változik, ahol nem akarom. Sajna én sem értek hozzá, de próbálkozom. Csak piszok sok időSzerk.
Az en.miui-n van valami oktatóanyag, de kb. semmit nem ér. A video, meg be sem jön, lehet, nem is létezik. Elvileg az az első lecke. Bár ha a 2. Sem ér semmit, mindegy is -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9295 üzenetére
A téma? Akkor elküldöm az alpha verziót.
Tulajdonságok:
-Alap: WP METRO
-Theme editorban átírva direkt v6-os témává
-Néhány Xperiás ikon
Letöltés: itt
MiTools fog kelleni hozzá, máshogy nem lehet aktiválni.
Egyelőre ennyi, sokat szenvedtem az ADB-vel, mire működésre bírtam.
Remélhetőleg e hétvégén megint lesz időm, már minden elő van készítve. Jó lenne egy teljesen új témát csinálni, hátha úgy könnyebb lenne egy két dolog. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9160 üzenetére
Én már le is töröltem, de úgy emlékszem, a téma csak a betűk színét változtatta, app hátterét nem.
(#9158) Diokhan üdvözlünk!
Első jótanács: MIUI 6 stabil ROMot kerüld, sokkal jobb a fejlesztői!(#9161) Diokhan dettó, nálam is ez az első hely
(#9162) Fejvadi azért ehhez kell egy kis magyarázat is: ne azért ne ejtsd le, mert olyan törékeny, hanem azért, hogy minél jobb állapotban tudjon szolgálni a következő időszakban!
(#9163) mizoli Jó cucc, nem fogod megbánni
Bocs, de ez úgy hangzik, mintha valami jóféle drogot árulnál
És egy igen jó, segítőkész csapat is van hozzá
Ez igaz
Vertu mobilokhoz van élő személyi asszisztens, aki mindenben segít. Mondhatjuk úgy is, hogy itt mi vagyunk egymás asszisztensei.(#9164) Diokhan biztos nem normális. Inkább arra szoktak panaszkodni, hogy nem jelennek meg a chat fejek (ahhoz egy engedélyt kell neki megadni).
Én mondjuk nem használok messengert, hanem engedélyeztem a chatet FB appon belül. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9153 üzenetére
Igen, erre. Most feltettem próbaképpen, bekapcsoltam az értesítést erre a topikra, de nem értesített.
Pont láttam, hogy az app fejlesztője írta, hogy már kész a material design, és a bejelentkezést és posztolást is megoldja egy-két héten belül, és akkor kiad rá egy frissítést.mizoli Tapatalk-kal lehet nézni mobilarenat is? Ezt nem tudtam. Mindegy, nem kell, ezt az appot is csak kíváncsiságból próbálom ki.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9149 üzenetére
A böngészőt. Ez a fórum állandóan meg van nyitva egy lapon.
Amúgy van egy hivatalos mobilarena app, the azt 3 éve készítették, és kb semmivel sem tud többet a böngészőben megnyitott lapnál.
Megint van egy másik app, ami értesít is, ha valaki válaszolt egy hsz-edre, de onnan ha jól emlékszem egyelőre nem lehet új hsz-t írni. -
Tomi_Ohl
veterán
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #9071 üzenetére
Dehogy lett.
Ma sem kéne. De amikor ugyanannak a barátomnak elújságoltam a MIUI 6 frissítést, megjegyezte, hogy már egy lépéssel közelebb kerültem az iPhonhoz (ugye a kinézet miatt. Össze is hasonlítottuk a 4S-ével, hát, egypár dolog - mint pl a Beállítások app - szinte egy az egyben így néz ki ott is). -
bozarjoska
őstag
-
s4tch
veterán
válasz
Fejvadi #8958 üzenetére
A hasonló, negatív visszhangot kiváltó fejlesztéseket (pl. menü gombból alkalmazásváltó, átvariált beállítások app) nem szokták visszafordítani, inkább finomítják. Nekem tökéletesen elegendő lenne, ha kapnánk egy kapcsolót, amivel a kijelző értesítések általi felébresztését le lehetne tiltani.
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #8924 üzenetére
Akkor a Beállítások/Értesítések/Értesítések kezelése (első opció)-ban az van. Válaszd ki az alkalmazást, és kétféle értesítését lehet bekapcsolni: egyik csak az értesítési felületetben, másik a képernyő tetején lévő sávban és a zárképernyőn.
Csari93 most hogy visszaemlékszek, több telefonban is (pl Xperia Tipo) volt olyan, hogy túl lazán volt a SIM, így nem érintkezett, úgyhogy egy papírdarabot kellett még mellé tenni. Ez is lehet megoldás.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #8716 üzenetére
---------------------------------------------------------------------------------
volt egy cikk a miui.com-on még novemberben, hogy mik a tervezett MIUI 6 fícsörök, amit még bele akarnak tenni. Frissítettem a listát, kb ezeket várhatjuk még:
MIUI 6 Feature Development and Optimization Progress
[Music]
Lockscreen Music Control: It's underway and it's going to be out soon!
Desktop Lyrics: Proposal underway and it's going to be out soon! (lyricset megmutatta már akkor is, nem tudom, mit ért ez alatt)
Identifying Songs via Listening: It's on the roadmap and will be done
Dolby Digital Sound Effects: Mi2S MIUI 6 Special Edition is still to be perfected, ETA of official MIUI 6 will be sometime within December and will solve this problem.[Homescreen]
Hide Desktop App Icons: Collecting statistics for requirement, under consideration
Wallpaper for Each Screen: Already online in Experimental ROM[Gallery]
Rotating Photos Using Two Fingers: Coding and will be online this month
Enhanced Photo Editing Suite: A new version of photo editing tools is underway, including a new censor effect and retaining original size after editing
Gallery Widget: It's on the roadmap but there's more major things at hand so users might have to wait a little longer[Telephone / Messaging]
Internet Calling: Currently researching. It's quite a tall order and coding it will take a lot of time and manpower
Gestures for Accepting Calls: Currently the swiping up gesture is used to better suite the lockscreen gestures, optimization is required and more gestures will be added later on
Internet Voice Messaging: It's there in Experimental ROM already![Security]
Multiple Period DND Mode: It's under construction currently
Daily Data Limited: It's there in the current Experimental ROM
Cloud Sync for Blocklist: It's under development
Safer Anti-theft, Phone Recovery: Problem is being solved
Ad-block: It's under development. The current version is based on Android 4.4 and it's difficult for development of ad-block for this version[Video]
Audio Track and Subtitle Select: Development is under discussion
Floating Playback on Homescreen: It's being arranged onto the roadmap
Pop-up Screen: Going into Developer ROM this year end[Mail]
Show Receipient Address by Tapping on Sender Name: Depends on need, it's being considered
Blacklist of E-mail: Junk mail filtering is being coded, it's estimated to be out soon
Forwarding Attachments Without Downloading:It's being considered, but it might not come soon[Others]
ART Mode: Currently only Experimental ROM has it, it's being tested currently
Calendar Cloud Syncing: After days of endless coding, it's close to be incorporated into Experimental ROM -
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #8703 üzenetére
Van ez a téma: TOKYOの喰种(嗜血锁屏 )
Erre te valamikor azt mondtad, hogy nem jól jelenik meg. Most néztem, és a screenshotok szerint V6-on fut. Lehet, hogy jött rá frissítés. Szerintem próbáld ki. -
törölt tag
válasz
Fejvadi #8660 üzenetére
Ok, köszi az infót. Akkor maradok a magyarnál, eddig nem volt vele gond. Elég jól ki van gyomlálva
Stabil v5-ről váltottam, ott volt egy lockscreen-re kirakható élő időjárás, amit nagyon szerettem. Van arra lehetőség, hogy rávarázsoljam valahogy v6-ra? Vagy a teljesen új feloldás miatt felejtős?
-
hriska
aktív tag
válasz
Fejvadi #8671 üzenetére
Nem,nem ellenségesnek szántam,csak kicsit úgy jött le hogy a magyar rom nem a legjobb....
Semmi rossz indulat nem volt a mondanivalóm mögött
Lemaradás? Hol?
MIUIHU 5.1.9És az,hogy múlt héten nem volt,az annak köszönhető hogy mi a kínai/angolból dolgozunk....és múlthéten ez nem volt
Ezennel részemről is lezárva a dolog
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #8652 üzenetére
Azért csak a multiban volt benne, mert múlt héten nem adtak ki frissítést a kínai verzióra, ünnep miatt. A xiaomi.eu-s változat tulajdonképpen egy 4.12.31-es build, ami csak a zárt bétásoknak lett volna amúgy elérhető (nekik naponta jön update).
Ha már itt tartunk, Neked a multin milyen az alkalmazás megnyitási animáció? Olyan, mint régen volt, vagy Lollipop-féle, mint a múlt hetiben?
-
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #8613 üzenetére
A max. áramfelvételénél nyilván nem vesz fel többet, csak ha venne fel többet is, de nem tud, mert kicsi a töltő, akkor lassabb. Tesztelni fogom az 1 és 2 Ampereset, csak az kis idő. Esetleg Te is tesztelhetnéd, akkor már biztosabb az eredmény. Sőt, egy 600 mA- essel is megnézem.
-
zolikaDB
veterán
-
zolikaDB
veterán
-
-
boken
senior tag
válasz
Fejvadi #8444 üzenetére
N8-ba párszor én is beleakadtam,de egy lev.listán vagyok Taylorral aki a Symbianokra csinált nagyon sok főzött romot és az ő segítségével tudtam újra életet lehelni bele.Értettem amit mondtál,azért is mondtam hogy sokszor van hogy csak szimplán használni akarjuk a telót
Én is Pécs mellől költöztem Budapestre.
-
boken
senior tag
válasz
Fejvadi #8428 üzenetére
Én vagyok az aki mindenkinek igazat ad
Nokia 5800- val kezdtem a romcseréket,majd pár symbian után egy Xperia Arc-al a droid romolgatást,azóta elég sok telefon megfordult nálam mire rájöttem hogy konkrétan a romolgatás miatt cserélgetem a telefonokat,mert x idő után már nincs új a nap alatt.Nem rég volt egy LG G2-m,ott jött először az hogy nem nagyon volt miért romolni mert minden működött rendesen.Később kihívásként volt egy BB Z30 de visszatértem a droidos vonalra az MI3-al,és itt 2.alkalommal felkerült egy AOSP és azóta nem érzek késztetést a romcserére
Most már én is főleg munkára használom a telefont így fontos hogy normálisan működjön,de ettől függetlenül megértem a többieket is és folyamatosan olvasom az eszmecseréket.Ha már itt tartunk akkor van olyan rom amire érdemes lecserélni az AOSP-t?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #8428 üzenetére
Nem akartunk megsérteni, elhisszük, hogy nincs mindenkinek ideje. Igazság szerint ebben az évben nekem is sokkal kevesebb időm van, sokszor ezek miatt inkább mások tapasztalataira támaszkodok.
Persze, a telefon azért telefon, mert telefonálni lehet vele. Nem mindenkinek éri meg kísérletezgetni, de aki csinálja, az nem azért csinálja, mert szeret szenvedni, ezt azért lásd be.
Ja, és nagy +1 mizoli "Szerk"-jéhez.Más:
KINT A CM12 BETA 1!!!
Changelog:
-Bluetooth Fixed
-Strict Mode Fixed(No more red borders around the screen)
-Random WiFi Mac Address Fixed
-Small performance updates
-CM upstream updates
Ami nem működik:
-NFC (de ezt úgyis kevesen használják
-USB OTG (de a Playről letöltött USB OTG helper appal már megy
-Kamera nem tudja elmenteni a videót (de akármelyik másik kamera app már igen)
Ezeket látva akár már mindennapos használatra is alkalmas -
mizoli
addikt
válasz
Fejvadi #8424 üzenetére
Fejvadi
"Ez a kísérletezésnek nevezett dolog csak szenvedésnek tűnik"Á, dehogy. Lehet örülni, ha sikerül megoldani valami problémát
De kikapcsolódásnak is jó, a napi munka mellett (vagy után?)
A sok felszedett tapasztalatról nem is beszélve, ahogy s4tch megírta.
És igaza van Tominak, majd ha mégis belekóstolsz, rájösszSzerk.:
Mindenki tudja, hogy sokat segítesz másoknak, de ez sem jönne össze a saját tapasztalataid nélkül -
Tomi_Ohl
veterán
-
Tomi_Ohl
veterán
-
zolikaDB
veterán
válasz
Fejvadi #8350 üzenetére
Pfejj, annyira látszik a photoshop.
Skyline: nem hiba, ez ilyen... X évig volt a dalvik, új időszámítás van már, és ART, örüljünk, h megy az Mi3-on
Böngésző: szerintem az a Lite szólhatna arról is, h mit gyomláljon ki vagyula, és mi a hasznos. Ha ezt meg tudjuk vele beszélni, akkor kvázi olyan készülékünk lehet, amilyet mindig is szerettünk volnaVagy én vagyok naiv
Tomi: ezt miért kellett???Közösség elleni izgatás a CM12
"A group of developers from CancroCM Team (XDA Senior Members kD, audahadi, kairi_zeroblade, XDA Forum Member david_korbu and XDA Recognized Contributor jack_eagle) have created a quite functional CyanogenMod 12 build for the Xiaomi Mi 3."
Azaz: van egy csoport az XDA-n, akik a cancro-t bűvölik, h legyen neki jó CM-je?Nem jó:
Bluetooth - ez akár gond is lehet sokaknak, igaz sohasem használtam még, max 1000 éve .jar meg .mp3 fileok küldözgetésére (SE W810)
NFC - nem használtam soha
USB-OTG - ne csüngjön semmi a mindennapi telefonomról
Camcorder not able to save[Use 3rd party app] - 3rd party app megoldásAkkor magyarán töltjük is lefele
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Fejvadi #8274 üzenetére
Ha jó grafikus lesz benne lehet ezt veszem
llaszlo ez csak természetes
Nekem már tetszik ez a másolgatás, jó lesz ez is, úgyis van már egy kiszépített Nokia N9-em szintén kiszépített és kijobbított iOS 8-cals4tch
Ezt úgy írtad, mintha nemsokára el akarnád adni a Mi3-mat, remélem nem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Drón topik
- E-roller topik
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- OpenWRT topic
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- M.A.T.R.I.X Torrent Tracker
- One mobilszolgáltatások
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest