- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
zsolikami3 #8859 üzenetére
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
zsolikami3 #8856 üzenetére
Zolika leírta.
- Kapcsold ki a telefont.Nyomd meg a bekapcsoló gombot és a hangerő fel gombot egyszerre,míg meg nem jelenik a Mi logó. Ezután elengedheted a gombokat,egy-két másodperc és a Recoveryben vagy
- Válaszd az Angol nyelvet
- Válaszd a Wipe & Reset menü és itt a Wipe Cache-t
- Ha végzett válaszd a Reboot,majd a Reboot to System pontotCsak a Wipe Cache-t csináld a többit ne.
Amikor Reboot akkor maradj azon a sys-en amin van, NE LÉPJ át a másik sys-re.Azt elfelejtettem írni, hogy ne ijedj meg, mert 98%-nál sokáig fog időzni. Ne csinálj semmit, ez így működik.
-
zolikaDB
veterán
válasz
zsolikami3 #8856 üzenetére
Kikapcs, hangero fel + bekapcs, bejon a Mirecovery, hangerogombokkal lepkedsz, bekapcs gombbal OK-ezol. A menuben konnyen eligazodsz majd.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz
zsolikami3 #8854 üzenetére
Az az utolsó MIUI v5 ami fent van. Amit felajánl az meg már MIUI v6 és abból is a legújabb, amit én is használok. Minden Magyar marad csak sokkal szebb és sok extra. Elég ha csak rányomsz és frissít, nem kell más. Utána nem árt egy Wipe Cache.
-
llaszlo
veterán
válasz
zsolikami3 #3064 üzenetére
20e-el olcsóbban már nem nagyon fogsz hozzájutni mivel igencsak felment az USD ára. Most olyan 80-82e körül tudsz hozzájutni. Én 82-ért rendeltem a héten, csak másnak. Nézz szét a hardveraprón ott is lehet rendelni kb ennyiért.
-
virkir
veterán
válasz
zsolikami3 #3059 üzenetére
Az, hogy cirka huszezerrel veszed drágábban
-
llaszlo
veterán
válasz
Én nem a xiaomishopra gondoltam. Hanem egyéb esetre. De, akkor miért volt kérdés, hogy honnan rendeld? Vedd meg és örülj. A legtöbb ember úgyis előreutalással fizet.
-
mobileman
senior tag
válasz
Nézd, az a Te dolgod, hogy melyik opció szerint veszed meg, mi nem szólunk bele...
-
llaszlo
veterán
válasz
zsolikami3 #3057 üzenetére
De az sem utánvétes. Meg miért fontos az utánvét? Ugyanúgy küldhetnek egy darab téglát vagy mondjuk ebben az esetben könyvet, mert az kb akkora méretű és sullyú, mintha előre fizetnél.
Eladói oldalról nézve meg nem küldök senkinek semmit sem utánvéttel. Mert mi van, hogyha nem veszi át? Akkor bukom az egészet? Ha fizet, akkor megkapja a terméket ha nem, akkor keressen mást aki ad neki így is, de erre nincs sok esély. Persze biztos van aki így is bevállalja.
Ráadásul eladói szempontból sem jó pont, hogyha valaki átveri az embereket és mondjuk lelép a pénzzel. Ezért van az értékelés ott látni lehet, hogy kitől érdemes vásárolni. Meg a PH tagság is sokat elárul. Egy 5-6 éves aktív tagsággal rendelkező egyén nem valószínű, hogy át akarna verni, bár velem megesett, de a pénzt vissza kaptam végül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Okos Otthon / Smart Home
- Path of Exile (ARPG)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest