-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #23997 üzenetére
SU
A 02.14-i buildben kitöröltem a romból (arra telepítettem rá a 04.18-at), de most eszembe sem jutott a törlés.
Viszont magától nem települt , néztem, de sehol.
Illetve a system/app-ban ott van az apk, onnan lehetett telepíteni is. Felraktam, hátha azt mondja, hogy már telepítve van, de nem, simán felment. Most az alkalmazások kérik az engedélyt a root használatához. A beépített roottal nem kérték, de mind működött.(Azóta visszatettem a mentést, amit a SU telepítése előtt csináltam, most nincs fenn).
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz mizoli #23996 üzenetére
Igen, ennyi az egész, alapból a kernel csere nem okoz problémát, és ha mégis, ott a restore.... Csak épp pont nálam volt, hogy a kernel csere problémát okozott eddig, és folyamatos bootloop lett és a backup-pal is gondjaim voltak (emlékeztek a 97%-ig ment utána error)
SzóvalDe majd belevágok sztem
Amúgy szerintetek is jó, ha 3 GB rammal a kernelben a low memory kill-t very light-ra állítom?
Szerintem a droid szempontjából is az a legegészségesebb beállítás[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Aldo Novares
aktív tag
Sziasztok
Eljött az idő hogy új telefont vegyek magamnak, majdnem 2 évig egy Xiaomi Redmi 1S-em volt amivel megvoltam elégedve.
Most erősebbre vágynék, kinéztem magamnak a Xiaomi Mi3-at és a Xiaomi Note 2-t vagy esetleg egy Huawei P8 ami szóba jöhet. Ez a 3 telefon kb hardveresen ugyanolyan erősek, a Mi3 és a Note 2 pedig még árban is egymás mellett mozognak
Alap dolgokra használnám ,telefonálás, netezés, zenehallgatás, filmezes. Mennyi különbség van a MI3 és a Note 2 között ?
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #23995 üzenetére
Te is eltávolítottad a SuperSU-t?
A QScsempéketmozaikokat mostmár alap androidos módon lehet rendezni, én nem vagyok benne biztos, hogy így jobb. Jó volt az a lapozható elrendezés (N-ben is olyan lesz)."Persze nem akarlak rábeszélni" teljesen úgy tűnik
Egyébként tényleg nem kéne semmilyen gondnak sem lennie. Kernelcserénél elvileg csak a wipe cache számít, de ha van backup, akkor nem veszhet semmi.Szerk: közben két dolog jött még elő. Előbb látszólag 25%-ot esett a töltöttség újraindítás közben, pedig gyári kernel van fent. Továbbá ezután sem fogok navbart használni, mert itt is csak a kapacitív gombokon megy a long press to kill app.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
mizoli
addikt
Ja, és az óra beállítások FC-t is javították.
Mr.C
Nem értelek mitől félsz, miért barmolnád szét? Csinálsz a rendszeredről egy nandroid backupot, és gond egy szál sem
Nekem jelenleg 9 db vanPersze nem akarlak rábeszélni
[ Szerkesztve ]
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #23993 üzenetére
Én is feltettem, de egyelőre rátelepítettem a 02.14-re, kiváncsi voltam Eddig semmi gond nem jött elő.
Érdekes, nálam nem jelenik meg a superuser indicator
Egyetértek, nekem is tetszik a "Android is upgrading" screen, jópofa lett, ráadásul a logo is szebb.Még annyit vettem észre, hogy a Quick Settings Tile beállítása is jobb, praktikusabb lett.
Eddig pozitív, csak el ne kiabáljam
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #23991 üzenetére
Feltettem, a régi hibák úgy tűnik, nagyrészt javítva vannak. Egy dolgot vettem észre, hogy maximum hangerőn kicsit recseg a hangszóró. Eggyel alatta jó. Flashelés előtt töröltem a SuperSU-t, a beépített root működik szépen, de az állapotsávon lévő ikonjának letiltása nem megy (persze ez legyen a legnagyobb baj).
Első indításkor eléggé meglepődtem, az "Android is upgrading" screent nagyon jól átcsinálták. Az egésznek fekete háttere van, középen egy RR logó, alul pedig írja, hogy épp mit optimalizál (és mutatja az ikonját, színesen). Ezek alatt egy szép töltőcsík fut végig.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz mizoli #23987 üzenetére
Majd megnézem, de most messze van.
Azt már mondtam neki, hogy törölje meg.(#23989) bozarjoska
Van rajta rég T Glass, ha megjön neki az új, akkor leszedem és hátha akkor jó a kamera.
Ha akkor sem, jöhet az új ROM, aztán végleg kukázhatja a miuihu-t. ami az utolsó OTA-val rendesen hazavágta a rendszert (használhatatlan lett). Tiszta telepítéssel vissza lett rakva, egy régebbi miuihu, azóta meg a kamera. -
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #23990 üzenetére
RR
Ez legyen benne a legnagyobb gond Na mindjárt kiderül.Gyári kernellel ugyan annak az RR -nek jobb a készenléti fogyasztása (akkustatisztika vízszintes), és a wifi sem megy folyamatosan, mint a ZeurionX-szel.
Ez ugyan nem hosszú idő, de azért látszik.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Mondjuk talán pont nekik kéne erre a legjobban figyelni, de talán nem volt bekapcsolva a teljesítmény mód.
Más: van egy új, nem hivatalos RR build. Nincs benne alap böngésző és fájlkezelő, de ez nem nagy baj, felteszem.
Jött új ZeurionX is, vissza lett téve bele a Double tap to wake (Mr.C)
[ Szerkesztve ]
-
s4tch
veterán
http://en.miui.com/thread-267710-1-1.html
Az lehet, hogy a Mi4s annak ellenére, hogy snapdragon 808 és 3gb ram van benne, a benchmarkokban gyengébb, mint a Mi3?! Antutuban emlékeim szerint ennél többet tud a Mi3, futtattam pcmarkot, 4809-es eredmény jött ki a Mi4s <3700-as eredményével szemben. Alapvetően leszarom a benchmarkokat, de ez akkor is elég elkeserítő, hogy így sikerült egy papíron erősebb hardverre optimalizálni...
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #23974 üzenetére
Az előlapi kamerája, homályos fotókat lő. Lehet, nem jó ROM-ot tett fel, de mások azt mondták neki, hogy a ROM jó.
-
Mr.C
őstag
Igen, érdekes nekem is. De valószínűleg csak a kijelzéssel van probléma. Rég csináltam már akku kalibrálást, úgy látszik, neki kell.
Most nekem úgy néz ki, kezd beállni. Reggel kB 2,5 órán keresztül tartotta a 99%-ot (bár lehet, csak az írja és valóban nem is)
Hozzateszem, töröltem az Analytics (vagy valami hasonló nevű alkalmazást, valami com.miui.analytics). Azóta nincs anomáliasudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz laci laci #23978 üzenetére
A fejlesztői lehetőségek alatt van root. Már ha a Temasekről beszélsz.
De én cserélem, nem igazán jó az akkuidő.janakbacsi engem eddig tökéletesen kiszolgált a stock.
s4tch azt hiszem, nálad túlságosan is jól működik a gyorstöltés
-
Mr.C
őstag
válasz Tomi_Ohl #23976 üzenetére
Értesítés is jön, hogy beállította a paramétereket. Meg az USB fast charge mindig bekapcsolva van. Nem tudom mi lehet a probléma
Keil: szerintem a repo-ból van valami. Vagy nem tudom, én kikeresem a modult, ott vagy github-on, vagy a repo linkre megyek és onnan letoltom az apk-t szóval megoldhato.
A gyári kernelt használod?
Neked megszokott az ilyen akku statisztika más romoknál is?[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
janakbacsi
őstag
email app-ra mit javasoltok? jó a gyári miui vagy célszerű másikat letölteni a play store-ból? három fiókot kellene kezelni.
[ Szerkesztve ]
"You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Keil Walker #23977 üzenetére
Érdekes, most egy pár KB-os modul gond nélkül lejött...
Nagyobb fájlokat még mindig nem tud -
-
Mr.C
őstag
Na akkor pár tapasztalat így egy nap után. Kezd egyre jobban körvonalazódni maga a Rom.
- A boot lassú. Sokkal lassabb, mint a dev.romok
- Ugye van egy rejtett beállítás menü is, ami csak más launcherrel látszódik. Na az sokszor nem változtat semmit
- A rezgés nekem gyenge, ezért kernel auditor-ban állítottam (50-ről 65-re, bepipálva, hogy újraindulásnál beállítása). Működik... Amíg újra nem indítom
-Automata fényerő még mindig kérdéses, most is pár perc kellett, hogy visszavegyen, előbb veszem vissza én manuálisan
-reading mode (olvasó mód) nálam nem megy, nem változtat semmit
- A telefon folyton ébren van, nem alszik, emiatt merül. Ez vagy kernel, vagy valamilyen engedélyt nem adtam neki, így nem csinál semmit. Szerintem ez nem rom hiba, ezt én okoztam, keresem, hogy mivel.Egyelőre ennyi friss észrevételem van. Ezek mondjuk apróbb hibák, csak azok, akik mélyebben szeretik a rendszereket elemezni, azoknak tűnik fel
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz Keil Walker #23969 üzenetére
Én sem tudok letolteni.
Ha már azt használod, akkor lenne egy kérdésem. Neked a telefon idle-re kapcsol mikor nem használod és szép egyenes az akku diagramod? Mert nekem folyton meríti valami. Wakelock nem megy rajta sajnos. Ki akarom deríteni, hogy a kernel okozza, vagy az xprivacy miatt van, hogy nem engedtem valami jogosultságot és emiatt nem megy alvó módba a telefonsudo rm -rf /*
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #23959 üzenetére
Kipróbálta, de a kamera kalibrálásra, azt írta, hogy nem tudja.
-
Keil Walker
aktív tag
válasz Keil Walker #23969 üzenetére
*látom feltetted
Aki szeretné kipróbálni és nem akar keresgélni annak itt a link: 7.2.11 multi mm stabil
Egyébként én kipróbáltam a kínai verziót is és ott ment az xposed-es modulok letöltése, ha be volt kapcsolva a xunlei. Ez ugye a multiból ki van gyomlálva
[ Szerkesztve ]
-
laci laci
addikt
Tomi_Ohl.A temasek féle romhoz nem csak gapps kell,hanem külön kernel és ami az xda-n fel van sorolva?Szeretném kipróbálni...
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Mr.C
őstag
válasz janakbacsi #23960 üzenetére
Én várnék egy kicsit, ilyenkor mindig frissül a play store sunyiban. Nem látod, de egy ideig nem jól működik, utána meg egy új fogad.
Valamint lehet blokkoltad nem? Jogosultság ésvagy tuzfal.
Ami még eszembe jutott, hogy a letöltések és a média is kap netet? Mert lehet azok is kellenek.sudo rm -rf /*
-
Fejvadi
nagyúr
válasz janakbacsi #23960 üzenetére
Nem ezt kerestem, de hátha jó ez is. Köszi.
(#23963) Tomi_Ohl
Ott nem kerestem. A kódot írtam be rosszul azért nem ment. -
Tomi_Ohl
veterán
válasz RocknRoller #23955 üzenetére
Email app adatainak törlését próbáltad?
Utána mehet wipe cache/dalvik/art cache is a biztonság kedvéért.
De ha a Beállítások/Alkalmazásokban letiltod és használsz pl Gmailt, az is megoldja a problémát.mizoli fúha, nem is tudtam, hogy ennyiféle kód van.
Fejvadi pedig tényleg volt a Beállítások/A telefonról alatt egy sor, amit ha nyomkodtál (egymás után kb 5-7-szer), akkor előjött a hardverteszt nevű alkalmazás.
[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
válasz bozarjoska #23959 üzenetére
Ez nálam nem csinál semmit.
Persze, mert nem jót ütöttem be.
róba újra.(#23961) mizoli
Note 4G van neki, de az amit keresek csak egy kód és a bejövő ablak olyan mint a TWRP. Téglalapok és abba van írva, hogy melyik mit ellenőriz.[ Szerkesztve ]
-
Fejvadi
nagyúr
Srácok. Emlékszik valaki arra a számkombinációra amit a tárcsázóba kell beütni és a telefon kijelző, szenzor, hangot lehet ellenőrizni, hogy megfelelően működik e? Kamera ellenőrzősre kellene egy havercsajnak, de elfelejtettem a számot. Valami ilyen: *# *#........*# *#
-
Mr.C
őstag
válasz janakbacsi #23954 üzenetére
Lehet rosszul lett letoltve, vagy hibásan lett masolva. Szedd le újra, rakd rá megint. Otg esetén kábel ki-be cache /dalvik törlés, recovery ujrainditas
Keil Walker: xiaomi.eu oldalon a weekly release alatt van a stable
sudo rm -rf /*
-
mizoli
addikt
-
RocknRoller
aktív tag
Sziasztok
Ujabb cyanigenmod 13 issú, most az em-mail alkalmazas kezdte el zabalni az akkumulatort, korabbi 1,5 nap uzemidorol lement kb felnapra.
Vmi tanacs h ezzel mit kellene kezdeni? Toroljem az appot es hasznaljak gmail levelezot?
V tegyem vissza a miui-t? Egyebkent eleg lehozo, tokre meg voltam elegedve a cm-el h milyen sokaig birja egy toltessel...[ Szerkesztve ]
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
janakbacsi
őstag
twrp-ben install zip után ezt az üzenetet kaptam rom telepítéskor. mi a baja vajon?
újraindítottam, el is indult a telefon, de wifi-t nem tudom bekapcsolni rajta.
a készülék ugyan nem mi3, hanem mi4c, de az a másik topik nem pörgős, ezért kérek tőletek segítséget. másik problémám az, hogy ha twrp recovery-t indítom, akkor nem érzékel a kijelző."You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
-
mizoli
addikt
válasz Thomas16 #23949 üzenetére
Elsősorban a GPS Tracker-t használom hasonló célokra, de a Geo Tracker is igen jó.
RR (időnként AICP, CM) ROM-ot használok, teljesen jók, tartják a GPS jelet, pontosan pozicionálnak.
Újabb, (v.6-7) MIUI alatt nem tudom, ezeket nem használom, de régebben a v5 MIUIHU-34 alatt is tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
-
Thomas16
tag
Sziasztok!
Már egy ideje GPS gondjaim vannak, általában tracker-elésre használom (futás, bicaj), de kb 1 km után mindig elveszti a jelet.
Gondoltam a legújabb 6.4.14.-es MIUIHU Rom megoldja a problémát, de sajnos nem.Mit érdemes állítani/módosítani, hogy működőképes legyen?
-
morfondőr
őstag
válasz havri1 #23945 üzenetére
Újratelepült, tiszta rendszerrel is ugyanazt csinálta, én tudtam hívni, de engem nem lehetett. Leraktam a telefont, töltöm le a fastboot romot, hogy újra rakom azzal is, egyszer csak elkezd csörögni. Utána próbálgatom és kicsöng mindig. Lehet szolgáltatói hiba volt, de itt a munkatársaim meg ugyanannál a szolgáltatónál nem tapasztaltak gondot. Ez egy X-akta lesz úgy látom. Egyelőre úgy néz ki megoldódott a gond.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
morfondőr
őstag
Eddig nem volt baja, tegnap frissítettem a legújabb multi-ra és ma reggel szóltak, hogy folyamatosan foglaltat jelez. Beállításokba nem is voltam, nem állítottam semmit. Most csináltam egy backup-ot, töröltem a data+system-et a twrp-ben, most települ a rendszer, meglátom mi lesz.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
s4tch
veterán
válasz morfondőr #23942 üzenetére
Csak ötletelek: tiszta véletlenül nincs valami szabály létrehozva a hívásblokkolás alatt? (biztonság app - tiltólista) Esetleg nincs hívásátirányítás beállítva valami nem létező számra?
Egyébként franc tudja, nem találkoztam még ilyennel, se leírásban, se saját telefonon.
-
morfondőr
őstag
Üdv!
Találkozott valaki olyannal, hogy a legújabb multi-n a bejövő hívásokra foglaltat jelez a telefon, viszont én tudok hívni, mobilnet is van. A Phone alkalmazásnál adatok törlése után egy alkalommal kicsöng a bejövő hívás, utána megint foglaltat jelez.Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Mr.C
őstag
Na akkor MMulti 7.2.11 stable vélemény
Amivel felszereltem:
-ZeurionX kernel (Uber) többekközött a dt2w miatt (ami kiderül, hogy már nincs is benne)
-Xperia billenytűzet
-Backdoor és reklám elleni host file
-Xposed v80
-SuperSU beta 2.67
-BraviaEngine(na tessék, itt jövök a kémkedés ellen, a google-nek se engedem, hogy olvassa a statisztikáimat, meg hogy mit használok, erre itt megadok mindent (><) )
Nekem abszolút bejött. Mivel xiaomi programok közül nagyon de nagyon kevest használok, ezért nem éreztem (akkora) visszaesést. Igaz, az értesítési sávban nincs a keresés, de azt amúgy se használtam sose. Sebességgel gondom nincs, a TSF shell szaggat ugyan, de ezt én a program hibájának tudom be. XPrivacy működik rendesen, veszettül kérdez, majd megunja . Titanuim backuppal való visszaállítás is zökkenőmentes lett volna, ha 1-2 olyan adatok nem állítottam volna vissza, amit a MIUI használ (settings, phone stb...). Végül megoldottam. OTG megy, ES explorerrel. Érezhető amúgy a kernel sajátossága, pl SDMaid-el való keresés közben sokkal több operation megy egyszerre. Majdnem mindent beállítottam, már lassan teljesen "kész" a telefon. Mondjuk dev. rom alatt is éreztem, hogy az AFWall+ nem teszi a dolgát, hát itt nem működik. Ezt sajnálom, nagyon... tökmindegy milyen IPtable-el dolgozom system vagy build-in, busybox se ad különbséget. Hangszórókat tesztelni nem tudtam, de ha bármi baja lenne, ott a kernel auditor. GPS műholdakat lát rendesen, nem tudom, kimagasló-e a teljesítménye. Egész nem nyüstöltem, nem hagytam pihenni, volt pár elintéznivalóm, itt is a statisztika. Igen, ez most annyira nem fényes, idle állapot se egyértelmű, arról majd este után írok (kicsit félek, ébreszteni fog-e . De nagyon igénybe volt véve, én nem csodálkozom ezen, én azt érzem, sokkal de sokkal többet tud, mint a 6.4.14-es dev. vagy akármelyik más.
Verdikt:
Eddigi tapasztalataim alapján én minden kollégának ajánlom!és végezetül, én szeretem a MIUI-t
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz Tomi_Ohl #23935 üzenetére
de, van. eddig is úgy használtam.... de most jutott eszembe, hogy a másik setting-ben még nem néztem
fura, mert ott lehet állítani azt is, hogy a képernyő mikor aludjon el, a rendes miui féle beállításokban nem találtambocsi ez hülyeség volt[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz Tomi_Ohl #23931 üzenetére
Nem használok nav-bar-t, ahogy Mizoli is írja, minke, ha ott a kapacitív? pont ezért (is) választottam ezt, ne vegye már el a kijelzőből a content helyét...
am hol van az abeállítás, hogy a lock-screen-en az értesítések ne írják ki, mi a helyzet, csak azt, hogy van (angolul a hide sensitive content)... nem találom
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #23932 üzenetére
Mert mindig az kell, ami nincs
Egyébként nem olyan fontos, de néha jó átváltani rá. Normál használat közben még talán jobb is, hogy a képernyőből veszi a helyet (könnyebb egy kézzel elérni), képnézegetés/videózás/játék közben meg, amikor kell a minél nagyobb képernyő, úgyis eltűnik.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
Melyik verziót használod? Ezt? Elvileg tényleg működik (it's hard to notice but trust me...). Az az átszíneződés nálam gyári Galériával ez nélkül is volt, talán már a MIUI magában is csinál valamit. Anno Sonyn nem történt ilyen.
Albumnál valahogy meg tudtad oldani, hogy képnézegetéskor ne legyen alul kihagyva a sáv a navbarnak?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
Kis off
Szerintetek tényleg ennyire durván ellenálló a Mi5 Pro a karcolásoknak?
sudo rm -rf /*
-
Mr.C
őstag
válasz Tomi_Ohl #23928 üzenetére
Eeeeeelvileg.
Nekem Sony telefonom volt ezelőtt, és ami nagyon tetszik, az a:
-Kamera volt (cyberShot), de azt nem lehet migrálni
-Zene, de miután megtaláltam a jetaudio-t, azóta kuka (AM3D feature miatt)
-Album, nekem nagyon szerethető, egyértelmű... ezt át lehetett hozni, működik szépen. És itt van az, hogy ha egy képet megnyitok, utána fél másodperccel jön az enchant, és ott látszódik a különbségNem tudom, Bravia Engine nélkül is csinálná-e. Valamint azt írták xda-n, hogy a képek kontrasztarányát is javítja... ezt nem tudom, gratulálok annak, aki meg tudja csinálni a "natúr kép>flash BrEn>kép készítés" ugyanolyan fényviszonyokkal, beállítással... szóval ez olyan placebo lehet, de nekem tetszenek a képek
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz havri1 #23927 üzenetére
Abban nem vagyok biztos, hogy gyorsabb lenne.
MIUI alatt nem fog működni a színhőmérséklet állítás és letiltja a swap-et (=rosszabb multitaszking). Szóval én egy nap után tettem vissza a gyárit (custom ROMon viszont jó).Mr.C a Bravia Engine tényleg működik?
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
Duplakopp nincs benne az új Zeurionban. Talán azért, mert sokszor bekapcsolt zsebben. Régebbi verziós kernel meg nem működik MM alatt.
Más: tegnap éjszaka feltettem a Temasek-féle CM13-at. Egyelőre pozitív csalódás, egész sok beállítási lehetőség van benne (igen, smart pulldown is ). Jópofa, hogy bekapcsoláskor zölden világít a led.
Hibát eddig egyet találtam: ha engedélyezem a navbart, ugyanúgy aktívak maradnak a kapacitív gombok is.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
-
Mr.C
őstag
tudtam, hogy nem lesz minden sima
Most "csak" a settings áll le mindig, és nem tudok belépni... már újra is raktam a romot, de még mindig ugyanaz a baja....szerk: megoldottam
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
laci laci
addikt
Én két hete hétvégén legalább 20-25 alkalommal tettem újra a telot, különböző romokkal.Vizsgáltam gapps-al való viselkedését és mi a baja a romnak. Most a többihez képest elég jól működik. Majd írd meg milyen lett és melyik gapps-al tetted fel.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Mr.C
őstag
Na most raktam fel az új 7.2.11-es stabil MMultit. Amit még mellé csatoltam:
-Saját adblock és backdoor elleni host file
-SuperSU
-Xperia billenyűzet
-Xposed v80 modul
-BraviaEngine
-ZeurionX (először sikerült ezt a kernelt felraknom életemben, eddig sose sikerült )és most compile-ol, mert TitanuimBackup-al csinált update.zip-et is felraktam.
Érdekes, hogy eddig minden simán ment... láásuk a boot után mi a helyzetsudo rm -rf /*
-
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz mizoli #23908 üzenetére
Napokig használtam gyári kernellel, aztán csütörtök éjszaka tettem fel a Zeuriont.
Azelőtt igazából nem értem el túl jó akkuidőket, de perpillanat a SOT-ra ránézve úgy tűnik, javult. Kb 30 perccel több SOT van most, mint valamikor a hét közben 100-ról 35-re merülésnél.
Kernel adiutorban a Sweeptowake be van kapcsolva, illetve beállítottam slim governort (tehát elvileg nincs semmi extra takarékosság engedélyezve).(#23911) szép
The DJ szia, én nem nagyon tapasztaltam ilyesmit. Igaz, gyári böngészőt használok, olyasmi meg, ami értesítéseket küldene, csak a Telegram van (azt is általában ki szoktam lőni, hogy ne zavarjon). Egy hétig volt fent a FB messenger, annál úgy éreztem, mintha magát az appot lőné ki időnként, újra megnyitás után már lezárt képernyőnél is jöttek értesítések.
Egyébként a lezárt képernyős értesítésekhez engedélyezni kell az internetelérést az alkalmazásnak ilyenkor is, az akkumulátor beállításokban.[ Szerkesztve ]
-
The DJ
addikt
Sziasztok!
Mióta frissítettem Android 6-ra (MIUIHU) azóta fura dolgokat csinál a telefon és már eléggé kezd zavarni. Kérdés, hogy csak én siklottam-e át valami felett vagy tényleg van valami gond?
Arról van szó, hogy egy idő után mintha kikapcsolná az internetelérést a telepített appjaim alól. Nem jönnek meg a Viber üzenetek, csak ha megnyitom az alkalmazást. Ugyanez a Facebook értesítésekkel is. Fenn van a vezeték nélküli kapcsolóm appja is, az is panaszkodik, hogy valami gond van a kapcsolattal. Az Opera böngészőm tökéletesen megy újraindítás után, de ha eltelik X idő, akkor nem tudok vele netezni, nem tölt be semmit. Míg a gyári browser mindig tökéletesen üzemel. Nagyon idegesítő dolgok ezek, sok mindenről lemaradok.
Tapasztaltatok ilyesmit, vagy van erre megoldás?
https://astrogate.hu - PC & Laptop Szerviz + Shop - Alaplap javítás, zárlatos tápkörök javítása, BIOS hibák orvoslása.
-
mizoli
addikt
válasz Tomi_Ohl #23907 üzenetére
Most látom csak az aláírásodban, hogy ZeurionX kernelt használsz.
Nemrég azt olvastam valahol, hogy jobb vele az akkuidő. Persze gyorsan ki kellett próbálnom
A 2016.02.14-i RR-ben eleve jó az akkuidő, és mintha tényleg tovább javult volna. Az akkustatisztikában szép vízszintesek vannak készenlétben, de kb. enélkül is így volt
A 2016.03.16-i RR verzióval bizonytalan, hogy van-e változás, bár még egy napja sem nézem.AICP-n tapasztaltál valami javulást az akkuidőben a ZeurionX-szel?
Vagy telepítés után azonnal kernelt cseréltél.[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz janakbacsi #23906 üzenetére
Valószínűleg ez a gyári. ZeurionXről tudom, hogy ott nincs kikapcsolva ébresztés.
A többieket kéne megkérdezni, akik használják a ROMot, hogy nekik ébreszt-e.Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
janakbacsi
őstag
-
Tomi_Ohl
veterán
Én is csak a 7.2.8.0-s MIUIHU-ról tudok nyilatkozni, de két hét alatt nem volt vele gondom (azon kívül, hogy az auto fényerő itt is túl magas). Mások szerint OTG-n csatlakoztatott eszközöket nem ismeri fel.
A multi sem hiszem, hogy rosszabb lenne.janakbacsi az ébresztés kintmaradása ismert hiba.
A kikapcsolva ébresztés biztos engedélyezve van? Illetve gyári kernelt használsz?Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
janakbacsi
őstag
nincs beállítva ébresztés a telefonomon, de az állapotsávon ott van az ébresztés jele. hogyan lehet eltűntetni?
másik problémám, hogy ha kikapcsolom, akkor nem ébreszt a készülék."You see, in this world there's two kinds of people, my friend: Those with loaded guns and those who dig. You dig."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- OTP Bank topic
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Diablo IV
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest