- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
válasz
Aldo Novares #24062 üzenetére
Ugyanannyira jössz ki, mivel nem EU raktáros hanem Kínából jön ezért áfa+vám lesz rajta
-
morfondőr
addikt
válasz
Aldo Novares #24062 üzenetére
Aliról én nem rendelnék ilyen árkategóriában. Sok megbízhatóbb külföldi bolt van, itt egy topic is róluk: [link]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aldo Novares #24010 üzenetére
Nem tudom, hogy a Note 2 mennyit bír, de a specifikációkat tekintve elég hasonlónak kell lennie.
Mi4-en a 3GB RAM miatt jobb a multitaszking. Mondjuk Redmi 1S-hez képest a 2GB is előrelépés, és jelenleg (szerintem) ez is elég, mégis kényelmesebb lesz a jövőben a több.mizoli nekem is volt olyan, méghozzá MIUI-n
Amúgy van egy mai RR build is
Ez se "hivatalos", de "ismerem", aki csinálta. Biztos nem veszélyes, viszont tesztelve nincs még. Én már letöltöttem, majd írok a tapasztalatokról.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz
Aldo Novares #23998 üzenetére
Szia.
A Mi3 és a Note 2 közt a legnagyobb felhasználónak is azonnal érezhető különbség méretben van. Nyers erőben nincs sok eltérés. Szoftveres téren ugyanúgy MIUI 7, de Note 2-re Android 5.0.2, míg Mi3-ra 6.0.1 alapokon. Utóbbi miatt per pillanat a Mi3 jobb választásnak tűnik, ha megfelel az 5 colos kijelző.
Huawei-t nem merek ajánlani, az általam eddig próbáltak közül egyik teljesítményével sem voltam megelégedve.mizoli az fura. Tehát volt is, meg nem is. Lehet, hogy a dirty flash miatt maradt meg neked a beállítás, azért van rejtve a SU ikon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- sziku69: Szólánc.
- HTPC (házimozi PC) topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Honor 200 , 8/256GB , Kártyafüggetlen
- Update 06.23. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest