- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milestone2
nagyúr
válasz morfondőr #29983 üzenetére
Mind tudjuk, tökéletes (panaszmentes) készülék nincs...(vagy csak én kerültem el...), de ott inkább elégedett hangokat olvastam...és ugye nem elhanyagolható, hogy jelenleg az anyacég a Mi6, Mi5X mellett ezt a RN4X-et helyezte előtérbe.
[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
Milestone2
nagyúr
válasz morfondőr #26956 üzenetére
Lemaradtál.
Redmi Note 3 Pro Special Edition (KATE)
- ez méretében és ROM-ban is különbözik a sima Redmi Note 3 Pro-tólRedmi 3S Special Edition ver.2016031 (LAND)
- ezt teljesen ugyanaz méretű készülék, csak verziószám más a ROM ugyanaz mint a sima Redmi3S-nek[ Szerkesztve ]
Lényegében megszűntem létezni. Az adataimban található e-mail címen még egy darabig elérhető vagyok...
-
∂яσнυη
senior tag
válasz morfondőr #26448 üzenetére
Nem azt kell nézni szerintem, hogy egyik Xiaomi a másik pedig Samsung. A készülék biztosan jó. Csak beállításban lehet probléma.
Más: Az új Darkobas gapps engedélyek és youtube,gmail újrarakás után nagyon jó! Remélem nem kell váltanom Miui 8ra. Az "szörnyű " lenne.
[ Szerkesztve ]
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz morfondőr #25338 üzenetére
+ seger nyugodtan rá lehet állítani bármire, de természetesen ettől még egy Mi3 nem fogja fogni a 4G-t. A telefon továbbra is csak azokat a hálózatokat fogja használni, amelyeket támogat.
bozarjoska ha telefont kéne vennem, nálam is nagy eséllyel indulna a Rn3 pro. Hardver rendben van, ár rendben, custom ROMok szintén ígéretesek (nincs messze az official CM sem).
Fejvadi újabb fejlesztőikben így néz ki: [link]
Más: egyébként kint a MIUIHU 8.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Mr.C
őstag
válasz morfondőr #24660 üzenetére
Igen, ez tény, hogy megnő a fogyasztás. Ez van pl a határon is, hogy állandóan más tornyokhoz csatlakozik az eszköz és a gyenge térerő miatt állandóan keres ill kapcsolatot létesít
Más:
Most este kikapcsoltam a telefont, mondván, kipróbálom ezt a shutdown alarm dolgot. Volt backup ébresztő mellette, ami kellett is, mert nem ment.
Multi 7.3.2. ZeurionX páros.sudo rm -rf /*
-
s4tch
veterán
válasz morfondőr #23942 üzenetére
Csak ötletelek: tiszta véletlenül nincs valami szabály létrehozva a hívásblokkolás alatt? (biztonság app - tiltólista) Esetleg nincs hívásátirányítás beállítva valami nem létező számra?
Egyébként franc tudja, nem találkoztam még ilyennel, se leírásban, se saját telefonon.
-
Mr.C
őstag
válasz morfondőr #23606 üzenetére
én 3rd party tűszfalat használok, semmi xiaomi-s dolgot (kivéve az óra) még a keretrendszer is fagyasztva van (mert ha törlöm, azt észreveszi a MIUI és használhatatlan nesz a sok fc értesítés miatt a telefon). Így nekem ilyen problémám nincs, amit én észrevettem, hogy a wifire csatlakozás néha-néha nem megy... ledob vagy nem is akar csatlakozni....
sudo rm -rf /*
-
Keil Walker
aktív tag
válasz morfondőr #22705 üzenetére
Ezt a pletykát s4tch kolléga gerjesztette
Idézek tőle a mi5 topikjából: "Ez úgy volt, hogy nyitott egy topikot az egyik moderátor a miui fórumon, beírta az LTE sávokat (hogy honnan vette, franc tudja), majd rákérdeztem, hogy biztos-e, hogy nincs 20-as sáv, merthogy a chip elvileg támogatja, erre megköszönte az infót, és átírta a nyitó hozzászólást Magyarul a moderátor sem járt utána semminek. Na ezt vette át a gsmarena.
Nem tudunk egyelőre semmi konkrétumot."Ettől függetlenül még él a remény.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.C
őstag
válasz morfondőr #22683 üzenetére
figyelmetlenség...
(#22684) zolikaDB: Gondolom MMiuin vagy. Mert nekem is ezt csinálja multin, csak engem annyira nem zavar, úgyis ott van a floating notification.... próbáld meg azt, hogy a messengert az alkalmazásváltóban lehúzod, így megvédve attól, hogy bezárja a ROM, hátha sikerül
[ Szerkesztve ]
sudo rm -rf /*
-
Ájvé
veterán
válasz morfondőr #21335 üzenetére
Nekem volt ilyen, csak Tomival privátba beszéltem és ide nem írtam, azt hittem egyedi eset és csak velem esett meg.
Én ezek után újra feltettem a Mirecoveryt és akkor még két partíciót mutatott. Wipe után már csak egyet, de akkor már nem mertem Mirecoveryvel csinálni, ezért TWRP-vel nagyon gyorsan megcsináltam. Inkább TWRP-t választanám, biztosabb és nem akad meg a folyamatban, mint a Mirecovery. -
vampire17
addikt
válasz morfondőr #21351 üzenetére
Ha nem akarsz adatot veszteni, akkor most rakd fel az egyparticios mi recovery-t majd inditsd el siman a telot es az update app-ba tallozd be a 6.1.21-et. Akkor nem veszik el semmid.
Mas: masnal szinkronizalnak a google appok? nalam nem akarnak.. mas megy (Whatsapp, messenger, kulso email kliens..) de a google appok nem...
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz morfondőr #21346 üzenetére
Ezert kell a TWRP... ha figyelmesen olvasod a leirasom, lathatod, hogy egybol visszarakom en is a gyarit, amint font van a rendszer. de TWRP-vel biztosabb az atallas.
Kovesd a leirast kerlek!
berzser 67:
Tool: (admintkent inditsd majd a bat-ot) link
Driver (eloszor ezt rakd fel): link
[ Szerkesztve ]
-
vampire17
addikt
válasz morfondőr #21335 üzenetére
Ha egyparticios (tehat 1.2 Gb a system) akkor most tedd fol a TWRP-t es azon keresztul mehet fol a 6.1.21.
Ezzel a progival menni fog TWRP folrakasa:
http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=190159&extra=
ezek utan minden mehet ugy, ahogy itt irva van:
-
blod001
tag
válasz morfondőr #19970 üzenetére
Közbe rájöttem mi lehetett a probléma. (Amúgy egy kicsit hülyén fogalmaztam meg, de látom valaki értette.) Amikor elkezdtem a videót akkor még álló helyzetben volt és utána forgattam el úgy hogy fekvő legyen, ezért a videó is ilyen álló helyzetben maradt. Gépen sikerült elforgatnom így már teljesen jó, nem a telefon hibája én voltam hülye.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz morfondőr #16316 üzenetére
Hmm, érdekesen függnek össze a dolgok MIUI-nál.
zolikaDB ha jól tudom, nem, de nem vagyok benne biztos.
batabe működnie kéne TWRP-vel (mások azzal tették fel). Az lehet, hogy valami miatt 10 percig települ.
mizoli nem jó a hozzáállásod.
Mikor feltetted a MIUI 7-et, lakd be, kényszerítsd magad, hogy legalább holnapig legyen fent, aztán hátha rájössz, hogy nem is olyan rossz.
RR-re egyelőre nincs frissítés, mert Matoxxi nyaral
KöszönömXiaomi Mi 9T Pro, valamint Mi 5S és Mi 3W a parkolópályára rakva.
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz morfondőr #16312 üzenetére
Igen, megy.
Gyári háttér vagy saját? Galériából, Beállításokból vagy kezdőképernyőről?Hafy75 ugyanúgy kell, mint a többi ROMot, annyi, hogy nem kell Gapps, mert azt a Google installerrel lehet majd feltenni.
Blogomban van egy leírás, nézz be oda.[ Szerkesztve ]
-
RocknRoller
aktív tag
válasz morfondőr #12879 üzenetére
(#12878) llaszlo
köszönöm szépen, így már könnyebb lesz dönteni.
Azt továbbra se tudja senki se, hogy a stock mail app miért nem mutatja az e-maileket? Be van szinkronizálva (yahoo), frissítés után azt írja, hogy kész de nem jelenik meg egy darab levél sem a bejövő mappában...
ÁjfÓn 13 | "A szép nők vetetik a sört, a csúnya nők pedig itatják a sört" - Al Bundy
-
Tomi_Ohl
veterán
válasz morfondőr #11786 üzenetére
Minél többet látom, annál jobban tetszik ez a bambusz változat.
Más: CyanogenOS 12S készül Mi3-ra (ez ugyanaz, mint ami a Oneplus One-on van).
-
[KgP].Robot
aktív tag
válasz morfondőr #11512 üzenetére
Alapértelmezett böngészőnek beállítottam a Chrome-ot, (eddig az sem volt beállítva), töröltem cache-t és dalvik cache-t de maradt a tünet. Akármire kattintok Chrome-on belül a gyári böngészőben nyílik meg... Viszont ha rábökök, hogy új lapon nyissa meg, akkor marad a Chrome-ban.
-
RetepNyaraB
veterán
válasz morfondőr #10459 üzenetére
Ez minden telefonnal így van és szolgáltató függő is (nem értem miért). Nekem volt, hogy lefedetlen vidéken vonatoztam és fél nap alatt leszívta magát, pedig Csak időnként ránéztem van-e már hálózat...
"And we close our eyes to sleep To dream a boy and girl Who dream the world is nothing but a dream"
-
anderledani
őstag
válasz morfondőr #10459 üzenetére
Az nekem is volt, persze, ezért tesztelem itthon, wifin, éjszaka.
A V5 is merült éjjel vagy 10%-ot szóval nem tudom mi van. A telefonnal van valami hardveresen?
Most multi v6-ot tettem fel, a legújabbat. Tényleg vannak gondok a színekkel.iPhone 13 Pro 128GB << iPhone XS 64GB (2019.03-2021.10) << iPhone 6S 64GB (2016.02-2019.03) << Samsung Galaxy Alpha (2015.10-2016.02) << Xiaomi Mi3 64GB (2014.11-2015.10) << Sony Xperia SP (2013.11-2014.11) << LG Optimus Black (2011.12-2013.11) << Nokia 6303 << Sony Ericsson V630i << Alcatel OT757
-
Diokhan
addikt
válasz morfondőr #9179 üzenetére
Maga a rom felrakása nem okoz gondot, két évig volt HTC HD2-m,azon pl hetente cseréltem, csak egyelőre még nem akarok ennyire bele nyúlni!
Viszont akkor mást kérdezek. Van olyan program, ami felismeri felismeri és kiirja a hardveres infókat a telefonnal kapcsolatban? Olyasmire gondolok, mint PC-re az everest! Szeretném tudni pontosan milyen processzor stb van a telefonban.[ Szerkesztve ]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz morfondőr #9177 üzenetére
Rom felrakáson egyelőre nem gondolkodom, ahhoz még túl fiatal a masina nálam. De az antutu több, mint 37000 pontot ért el, gondolom ez pozitív...
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
mizoli
addikt
válasz morfondőr #8779 üzenetére
morfondőr
Ha ráérsz lemérnéd egyszer pontosan?Fejvadi
A 155 és a 138 perc nem egetverő különbség, de azért nem azonos. Azt nem is várom, hogy tök egyforma legyen, hiszen nem ugyanazt az eszközt töltjük.Aztán meg fene tudja, hogy ami ezekre a töltőkre van írva, mennyire igaz, lemérni nem tudom.
Tomi_Ohl
Ez érdekes. Én nem programmal mértem, hanem mindig leolvastam a töltési %-ot.[ Szerkesztve ]
-
cjvt3o
aktív tag
válasz morfondőr #8593 üzenetére
Ja vágom ezeket, csak éppen egy ilyenem nincs, illetve, amim van, annak a csatlakozója pont ugyanígy nem megy be a földelt aljzatba.
Szóval nem használom, sima hétköznapi elektromos áram -> usb aljzat "dugót" használok, sima hétköznapi usb kábellel (mondjuk ez már a 6 vagy 7 telefon, amit kiszolgál ez a kombó, szóval lehet, hogy szerencsém van). Ebből viszont van kettő (különböző) is, mindkettőn használom, Istennek hála, nem volt vele probléma.
-
barackle
tag
válasz morfondőr #4414 üzenetére
Nekem a gmail 2 nappal ezelőtt sikeresen megette a teljes havi adatmennyiségemet... Én is egy csatolmányt akartam letölteni (1,1MB), de nem sikerült, kiléptem az alkalmazásból, elraktam a telefont, és két órával később láttam, hogy jött az sms a szolgáltatótól, hogy elértem a havi limitemet. Akkor néztem meg, hogy 2 óra alatt generált a gmail 480MB adatforgalmat a háttérben... örültem neki így a hónap legelején. Korábban nem volt még ilyen gondom.
-
Fejvadi
nagyúr
válasz morfondőr #4249 üzenetére
Én sem használom, mert teljesen meg vagyok elégedve a gyárival, csak van egy vadi új 2A töltőfejem és arra gondoltam, ha hirtelen nem maradna elég időm a töltésre akkor használhatnám e. Ha egyszerűen cserélhető lenne az aksi, más lenne a helyzet, de így nem kockáztatnék ha nem muszáj.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest